top of page
In English

’Out of the box’ – ajattelulla elämästäsi menestystarina! Katso uusin Talk Show

’Out of the box’ – ajattelulla elämästäsi menestystarina! Katso uusin Talk Show

perjantaina 4. helmikuuta 2022

Mistä motiivi mielen ja kehon jatkuvaan kehittämiseen? Miten kehotyöskentely parantaa elämän eri osa-alueita niin fyysisesti, kuin henkisesti?

Tule ja kuuntele Marjan ja Beatrice von Silva-Tarouca Larsen lennokasta keskustelua aiheesta perjantaina 4.2.2022 Talk Show´ssa klo 16.

Beatrice on oikeustieteen tohtori Münchenin yliopistosta, erikoistunut kansainvälisiin tekijänoikeuksiin ja filosofian tohtori Cambridgen yliopistosta. Hän teki uransa musiikkiteollisuudessa kansainvälisten laki- ja liiketoimintaasioiden VP johtajana. Mutta Beatricessa on muutakin.

​Hän on vaikuttaja, tyyli-ikoni ja edustaa moderneja naisia, jotka eivät vain kanna elämänkatsomustaan vaan myös rohkeasti sitä elävät. Miten ihmissuhteiden ja erilaisuuden arvostus siivittää kaikkea tekemistä?

Tutustumme upeisiin kuviin, joissa Beatrice hyppää ’out of the box’. Niistä läpi virtaa läpi ’se jokin’ mikä kertoo Beatricin vuorovaikutuksesta ympäröivään maailmaan, tapaan suhtautua eri ikä- ja aikakausiin, muotiin ja hyvinvoinnin alati muuttuvaan kulttuuriin.

Beatrice koskettaa muita persoonallaan. Mikä tuo hyvinvointia Beatricelle? Täytyykö harjoitella spagaatteja tai venyttää ajatusta, jumpata kasvoja tai kehittyä ihmisenä?

Näistä aiheesta kuulet lisää Talk Show`ssa suorana pe 4.2. klo 16 Facebookissamme:
https://www.facebook.com/MethodPutkisto

bottom of page