top of page
In English

Viiden päivän keho, mieli & kasvot -kesäretriitti. Projektina Sinä!

Muistatko tunteen, kun stressi päästää irti otteestaan ja syvä rentous laskeutuu mieleen ja kehoon? Tule kokemaan se Marja Putkiston ohjaamalle kehonhuollon tehokurssille, joka pidetään Vanajanlinnan tunnelmallisessa ja luonnonkauniissa kulttuurimaisemassa.​

Palaudu, voimistu, notkistu ja energisoidu. Kehon, mielen ja minuuden venyttely -kurssi tarjoaa kehonhuoltoa ilolla upeassa kansainvälisessä ilmapiirissä. 

Neljän huippusuositun Method Putkisto -lajin tiivis harjoittelu herkistää kuulemaan kehon viestejä ja ravistaa ajattelemaan luovalla tavalla. Herkistyt lempeästi aistimaan kehoasi, vapaudut kireyksistä ja inspiroidut liikkumaan. Tämä kurssi toimii ponnahduslautana kehosi uudistumiselle ja palautumiselle.

Tule mukaamme, nauti ja voi hyvin!

Voiko 5 päivää riittää syvään palautumiseen?

Kehoa tulee huoltaa jatkuvasti, mutta aika ajoin siihen voi todellakin keskittyä.

Tämä legendaarinen retriitti on kesän kohokohta. Intensiivikurssilla ravistellaan ja tuuletetaan kaikkia kehon kudoksia ja mielen sopukoita. Kun kehoon keskittyy, palkintona kivut ja säryt poistuvat, lihaskalvoihin palaa joustavuus, pää kirkastuu ja lihaksiin virtaa voimaa. 

Omaan itseensä panostaminen on sijoitus, jonka tuntee ja näkee. Vahvista kehoasi ja opi palautumaan hauskalla ja iloa tuottavalla tavalla. Method Putkisto -kesäkurssi on hioutunut 25 vuotta ja osuu juuri kehosi hyvinvoinnin ytimeen. Kaikki turha on poistettu. Kokonaisuus on suunniteltu siten, että viiden päivän kokonaisuus riittää syvään palautumiseen. Tavoitteena on, että hyvä olo yltää pintaa syvemmälle ja vaikutukset ulottuvat pitkälle syksyyn!

"Tämä on todellakin tehokurssi ja nyt käytän lihaksia, joita en ikinä tiennyt minulla olevankaan."

 

"Tuntuu kuin olisi käynnistynyt uusi moottori."

"Kesän kohokohta."

Method Putkisto Kansainvälinen kesäkurssi 2024
by Marja Putkisto

Su 21.7. - pe 26.7.2024, Vanajanlinna & online.

Sivu päivittyy!

Harjoittelua sisällä ja ulkona

Luvassa n. 20h harjoittelua Marjan live-ohjauksessa, bonuksena Franciksen kävelytunnit sekä avustajien perustunnit. Intensiivisen harjoittelun tueksi Marja on valinnut avustaja- ja hoitotiimin. Katso alustava aikataulu tästä >>

 

Yksityistunteja ja hoitoja

Kurssilla on myös mahdollista varata lisämaksusta yksityistunti Marjan tai MP- tiimin ohjaajien kanssa. Voit myös varata palautumista vauhdittavia hierontoja. Hoidot ja yksityistunnit tukevat tuloksiasi.

Upeat puitteet, kaunis ympäristö ja herkullinen ruoka

Vanajanlinna (rakennettu 1924) on upea metsästyslinna Kantahämeen sydämessä. Tunnelmaltaan linna on harvinaisuus. Se on latautumispaikka, jossa Suomen johtajat ovat tehneet viisaita päätöksiä.

 

Olkoon se meillekin paikka, jossa voimme aistia entisaikojen tunnelmaa ja siitä saada energiaa ja tukea uutta kohden.

 

Saamme nautimme herkullisia perinteitä kunnioittavia skandinaavisia makuja, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuina.

Kurssimaksu

1 290 €. Varausmaksu 400€

Early Bird hinta 1032 €. Etusi on -20 %3. Early Bird -hinta voimassa 30.6.2022 mennessä.

Sisältää koko ohjelman, opetuksen ja välineet. Majoitus on omakustanteinen. Ilmoittautuessasi saat etukoodin, jolla voit varata hotellihuoneesi Vanajanlinnasta erikoishintaan. 

Kesäkurssilla opit, miltä todellinen hyvä olo tuntuu ja kehontuntemuksesi syvenee aimo askeleen. Kehon, mielen ja minuuden venyttely tarjoaa kehonhuoltoa parhaimmillaan.


Kurssilla sinulla on aikaa:

 • rentoutua ja hengittää

 • venytellä ja vahvistua

 • nauttia hyvästä ruuasta, seurasta ja nukkua hyvin.

Viikon aikana:

 • mieli kirkastuu, kasvot kohoavat

 • aineenvaihdunta vilkastuu 

 • turvotukset poistuvat ja olosi kevenee

 • vartalo solakoituu

 • ja liikkuvuutesi paranee.

Miksi et soisi itsellesi kaikkea tätä?

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kehoa huoltava ja palauttava retriitti sopii sinulle, joka haluat oppia saavuttamaan kehoosi syvän hyvän olon. Se sopii erityisesti sinulle, joka haluat palautua stressistä, kääntää uupumuksen vireydeksi ja kerätä voimia. Sekä sisä- että ulkohajoittelu nivoutuvat toisiinsa ja viikon lopussa näet ja tunnet tulokset. 

Tule yksin tai  yhdessä ystävän tai kumppanin kanssa.

Kurssimaksu sisältää kaiken tämän:

 • Marja Putkiston valmennus

 • Harjoittelua kaikkiaan noin 20 tuntia sisältäen:

  • Marjan tunnit

  • avustajien aamutunnit

  • kävelytunnit

 • Välineet paikan päällä

 • Tervetulojuoma

 • Henkilökohtaista avustusta

 • Alku- ja loppumittaukset ja kuvaukset, niiden analyysin

 • Iltaohjelma

 • Voit varata hieronnat ja yksityistunnit lisämaksua vastaan. Katso lisää >>

Kurssin hinta

Ennakkohinta 890 € (norm. 990 €).
Online-kurssina 445 € (norm. 495 €).
Voimassa 31. toukokuuta 2024 asti.

 

Huom. ei sisällä majoitusta ja aterioita. Majoitus varataan eri maksusta suoraan Vanajanlinnasta. Katso lisää tästä >>

 

Etuhinta Marja-klubilaisille 840 €.

Kurssin varausmaksu on 400€, loppusumma laskutetaan ennen aloitusta. Maksa varausmaksu 400€

​Haluatko osallistua kurssille online? Ota yhteyttä toimisto@methodputkisto.com

Majoitus varataan erikseen Vanajanlinnasta. Method Putkiston kesäkurssin osallistujana saat Vanajanlinnan majoituksen erikoishintaan. Saat Vanajanlinnan varauskoodin sähköpostiisi, kun olet maksanut kurssin varausmaksun.

 

Hinta sisältää 5 yötä, aamiaiset, 4 lounasta, 5 illallista, teet ja keksit


- 938 €/hlö, Standard-huone kahdelle päärakennuksessa tai Standard twin room Ratsulassa

- 1138 €/hlö Standard-huone yhdelle (päärakennuksessa tai Ratsulassa)

- 988 €/hlö Superior twin -huone päärakennuksessa 

- 1238 €/hlö Superior-huone yhdelle päärakennuksessa 

- 1488 €/hlö Club Suite yhdelle

- 1988 €/hlö Club Suite kahdelle

 

Hotelli Vanajanlinna

Vanajanlinnantie 476

13330 Harviala Hämeenlinna

Puh. 0300 870577  

vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Majoitushinnat ja -varaukset

Saavuttuasi Vanajanlinnaan sinua on odottamassa tervetulomalja. Osallistujat jaetaan ryhmiin ja pääset asettumaan huoneeseesi.

 

Tutustumme sitten toisiimme rennossa ilmapiirissä, maisemissa kävellen ja illallisen aikana. Illalla teemme alkumittaukset sinulle joka haluat seurata tulosten kehittymistä kurssin viimeisenä päivänä. Reflektoimme prosessia ja saat mukaasi kotiin itsellesi tärkiemmät asiat  ja keinot miten viet kehitystäsi eteenpäin. 

Voit myös jatkaa säännöllistä harjoittelua Marja Klubilla tai paikallisohjaajan johdolla.

Viikko alkaa sunnuntaina

Aamukävelyt kello 7 Franciksen johdolla. Marja avaa kurssipäivän kokonaisvaltaisilla harjoitteilla, jotka virittävät kehon ja mielen tulevaan.  

Huomaat heti näiden harjoitteiden tehokkaan vaikutukset.

FACE UP Kasvoharjoittelussa tutustumme ihon kykyyn tuntea ja rentoutua. Tasapainoitamme kasvojen lihaksistoa ja harjoitutamme ilmaisua. 

Ensimmäinen ja toinen päivä, ma ja ti

Sidomme liikkeisiin syvemmän hengityksen, selän lempeät kiertoliikkeet ja siirrymme korjaamaan kehon kannatusta. Huollamme selkärangan nikamia ojentautumalla kurotuksiin. Selkä alkaa joustaa. Energia alkaa virrata läpi selkärangan ja rentouden tunne syvenee samalla, kun keskivartalon voima alkaa vahvistua. 

​Kasvoharjoittelussa kasvot seestyvät ja kohoavat!

Kolmas ja neljäs päivä, ke ja to

Marja lopettaa kurssin jälleen kokonaisvaltaisilla harjoitteilla, jotka virittävät sinut kotimatkalle ja tulevaan syksyyn.   

Kokoamme koko viikon aikana saavutetut tulokset ja halutessasi ne voidaan myös mitata.

Viides päivä, perjantai

Halutessasi lauantaiaamuna on aamukävely ja Method Putkisto -ulkotunti.

Lauantai

Iltaohjelma muodostuu paikan päällä ja uusiutuu vuodesta toiseen. Iltaisin eri kulttuurit kohtaavat riemastuttavalla ja elämää rikastuttavalla tavalla. Suomalainen kesäilta on lempeä ja kutsuu mukaansa keskusteluun, kävelyyn , tanssimaan yhdessä tai olemaan omassa rauhassa. Kaikki on sallittua. Nautimme kesäilloista ja viikon yksi huippu on Franciksen kuuluisa 80-luvun discoilta. 

Iltaohjelma

Miten kesäkurssi etenee?

Su 21.7.2024 - pe 26.7. 2024

Tarkempi aikataulu päivittyy tähän pian!

"Luotan ihmisen kykyihin enemmän kuin usein asiakkaani itse. Minulla on tähän perusteet ja tämä onkin se osa työtäni, joka minua inspiroi. Kun luottamus siirtyy kehoon ja mieleen, se kirkastaa omaa persoonaa. Elämän iloa toivottaen, lämmin tervetuloa mukaan."

- Marja Putkisto

Nauti upeista puitteista

Vanajanlinna (rakennettu 1924) on upea metsästyslinna Kanta Hämeen sydämessä. Linna on osa vuosisadan loiston ja glamourin tarinaa Katumajärven rannalla. Linnalle ovat antaneet arvoa laadun, kauneuden ja hyvän elämän ystävät marsalkka Mannerheimista presidentti Svinhufvudiin. Siellä on rentouduttu omassa rauhassa.

 

Englantilaisen puiston ympäröimä, punatiilestä rakennettu linna on tunnelmaltaan harvinaisuus. Se on tiettävästi ainoa Suomessa, joka on rakennettu vuosisadan alussa ihmisille kohtaamista varten. Linnan arkkitehtuurissa voi nähdä vaikutteita englantilaisesta kartanoarkkitehtuurista. Linna on latautumispaikka, jossa Suomen merkkihenkilöt ovat tehneet viisaita päätöksiä.

Olkoon se meillekin paikka, jossa voimme aistia entisaikojen tunnelmaa ja saada siitä energiaa ja tukea uutta kohti.

Juhlasali

Harjoittelupaikkana meillä toimii linnan tunnelmallinen juhlasali, joka on ollut alkuaan kartanon talvipuutarha. Sali sijaitsee omassa rauhassaan käytävän päässä. Kaunis valo siintää saliin kaari-ikkunoista, joista piirtyy järvimaisema. 

Sinulle on varattu kaikki tarvittavat välineet paikan päälle.

 

Ruokasali & baari

Linnan puutarhaan avautuva ruokasali henkii harvinaista menneen ajan glamouria. Siellä nautimme herkullisia, perinteitä kunnioittavia, skandinaavisia makuja valmistettuina parhaista mahdollisista raaka-aineista.

Järvi

Kaunis järvimaisema avautuu eteesi ja rantasaunan laituri on käytössäsi. Pulahda sieltä virkistävään Katumajärveen vaikka tuntien välissä.

Hieronta ja yksityistunnit tukevat tuloksiasi

Mukaamme tulee taitava tiimi hierojia, jotka ovat Method Putkisto -koulutettuja ohjaajia ja taitavia klassisen hieronnan ammattilaisia. Hoitotarjonta ja varausmahdollisuus avautuvat sinulle ilmoittautumisen jälkeen.

Varaa  hieronnat ennakkoon ja ne laskutetaan loppumaksun yhteydessä. Lisää hierontahoitoja voit varata paikan päällä Vanajanlinnassa.

Method Putkisto -yksityistunnit

Sinun on mahdollista varata lisämaksusta yksityistunti Marjalta. Varausmahdollisuus avautuu ilmoittautuessasi ja lisätunnin voit varata kurssiemännältä.

Ennakkohinta 890 € (norm. 990 €). Online-kurssina 445 € (norm. 495 €).
Huom. ei sisällä majoitusta ja aterioita. Majoitus varataan eri maksusta suoraan Vanajanlinnasta.

 

Etuhinta Marja-klubilaisille 840 €.

Kurssin varausmaksu on 400€, loppusumma laskutetaan ennen aloitusta. Maksa varausmaksu 400€

​Haluatko osallistua kurssille online? Ota yhteyttä toimisto@methodputkisto.com

Kesäkurssin hinta

“Viikon aikana tapahtuu uskomattoman paljon. Prosessi syvenee päivä päivältä viikon aikana. Sen jälkeen on aivan puhki mutta kuitenkin virkistynyt ja uudistunut, olo kantaa pitkälle syksyyn."

‘’Parasta onkin juuri se olo, joka seuraa Marjan viikon kestävästä intensiiviseltä kurssilta pitkälle syksyyn!”

“Minulle Marjan ja Franciksen tyylikäs ja ainutlaatuinen musiikkivalinta on ihan huippua. Se on niin nautittavaa, tukee harjoittelua, keskittymistä, fiilistä ja energisoi.”  

“This is my third year and so probably the pattern of each day is now familiar. So each year becomes almost a complete picture to take home. I`ve got positivity and a more aware body.”

‘’ A great way to improve your body shape and everyday life.’’

Mitä asiakkaamme kertovat tästä kurssista?

Miksi tämä on kesän kohokohta?

Marja kertoo videolla, miksi tämä kurssi on kesän kohokohta ja

mikä on hyvinvoinnin ykkösasia.

Vanajanlinna toivottaa Sinut tervetulleeksi

Kuuntele hotellipäällikko András Pummerin terveiset.

Lue lisää kesäretriitistä

bottom of page