top of page
In English

Tervetuloa tunneille!

Kun kaipaat luonnollisesti liikkuvaa ja toimintakykyistä kehoa, tarjoamme sinulle tuloksellista ohjausta saavuttaaksesi tavoitteesi. Meillä harjoittelu ei ole ”sinne päin” tekemistä, vaan se on tarkkaa mielen kautta tapahtuvaa kehotyöskentelyä. Ohjauksemme perustuu huolelliseen Method Putkisto -opetusmenetelmään. Tuntimme sopivat kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntataustaan katsomatta. Olemme hyvän tunnelman, matalan kynnyksen ja korkeiden tavoitteiden positiivinen tyyssija.


Viikkotuntien online-mahdollisuus

Kun haluat tulla mukaan online, laita tuntivarauksen viestikenttään meille viesti. Lähetämme sinulle Zoom-linkin ennen aloitusta.

Method Putkisto -, MP Pilates- ja Kasvoklinikka -starttikurssit / viikkotunnit

Method Putkistoa Kulosaaressa

Meillä voit harjoitella viisaasti, keskittyen ja luottaen omaan kehoon.

Näin te kerroitte

MP-tuntien jälkeen olo on rentoutunut ja maadoittunut. Keho ja olo tuntuvat tasapainoisemmilta. Harjoittelu auttaa pysähtymään oman kehon äärelle.


Elli 

Säännöllinen MP Pilates -harjoittelu on parantanut merkittävästi kehonhallintaani.

Päälajissani ilma-akrobatiassa liikkeiden suorittamisesta on tullut turvallisempaa, helpompaa ja esteettisempää, koska oikeat lihakset toimivat oikein oikeaan aikaan.

Helkan ohjaus on tarkkaa, perusteellista ja yksilöllistä – saamme uusia haasteita sitä mukaa kun olemme valmiita ottamaan niitä vastaan.

Tunneilla on aina hyvä meininki!


Katri R.

Työni on hektistä ajattelutyötä, jatkuvaa multitaskausta, päätetyöskentelyä ja tiukkoja aikatauluja. Arjen kiireessä unohtaa täysin onkos se asento nyt varmasti ergonominen ja fysioterapeutin suosittelema. Tuntuu kliseiseltä hehkuttaa liikunnan vaikutusta kehoon, mutta nimenomaan Helkan ja Lauran lempeät ja tarkat opastukset ovat aivan omaa luokkaansa! Tunnit eivät perustu oletukseen "näin sinun pitäisi tehdä" vaan opetukseen siitä kuinka parantaa pitkäjänteisesti omaa havainnointia omasta kehostasi. Tunneilla keskitytään tutustumaan omaan kehoon sekä ennenkaikkea tunnistamaan oman kehon asentoja ja liikkeiden vaikutuksia. Suosittelen Helkan ja Lauran tunteja jos etsit konkreettista vaikutusta arkeen ja pitkäikäistä suhdetta omaan kehoosi.


Jasmin R.

Viikkotunnit/lukkari

Viikkotunnit 9.1- 20.6.2024

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

klo 17-18.15 Method Putkisto kehonhuolto 

varaa tästä >>


klo 18.30 - 19.30 MP Pilates perustaso

varaa tästä >>


klo 17-18.15 Method Putkisto kehonhuolto varaa tästä>>

klo 18.30-19.30 MP Pilates varaa tästä>>

klo 19.45-20.30 MP Kasvoklinikka varaa tästä>>

klo 17.45-18.45 MP Pilates varaa tästä >>

klo 19-20.15 Method Putkisto Kehonhuolto varaa tästä>>

Method Putkisto -lajien voimalla hyvinvointia Helsingissä, Kulosaaressa.

Helka Riihimäki ja Laura Helisten

Laura

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja,  MP Kevytohjelma - ohjaaja, MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja, MP Body UP -ohjaajaharjoittelija, MP ITR -ohjaajaharjoittelija, MP Face UP -ohjaajaharjoittelija

Lue Lauran tarina tästä >> 


Helka 

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja, MP 3D Kasvoklinikka -ohjaaja, MP Individual Trainer, MP Body UP -ohjaaja, MP Face UP -ohjaajaharjoittelija, MP Palautumisen valmentaja -opiskelija

Lue Helkan tarina tästä >>

050 562 2723/Laura ja 040 8434 760/Helka

Kulosaaren Puistotie 42, 00570 Helsinki, Mommy&Me:n tiloissa


Pop Up Studiomme sijaitsee Kulosaaren metroasemaa vastapäätä hyvien liikenneyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien äärellä. Käytössäsi ovat myös Mommy & Me:n omat asiakaspysäköintipaikat.


kulosaari@methodputkisto.fi


puh.  050 5622723/Laura/ 040 8434 760/Helka 

Täältä löydät sinulle sopivan harjoitteluohjelman ja palvelupakettimme.
Klikkaa ostoksille >>>

Ryhtiä kasvoihin -ryhtiä elämään!


Kaunistavat ryhtiliikkeet -verkkovalmennus 13.-27.5.2024:

-opi 12 klassista, helppoa ja tehokasta kasvoharjoitetta, jotka parantavat ryhtiäsi ja tasapainottavat kasvojasi.


Täältä lisätietoja:

https://www.methodputkisto.fi/kaunistavat-ryhtiliikkeet-verkkovalmennus


Laura ohjaa kurssilla maanantaisin.


Innostu mukaan - nähdään valmennuksessa!

Viiden kerran kortti 108€. Tämä on oiva valinta sinulle, joka haluat sijoittaa käyntisi muuttuvien aikataulujesi mukaan. Tai sinulle, joka haluat käydä satunnaisesti kerran tai kaksi viikossa. Huomaathan, että kortti on käytettävä 3kk aikana ostopäivästä. Osta kortti ensimmäisellä käyntikerrallasi. Korttimaksu / yleisimmät liikuntaedut / lasku. 
Viiden kerran kortti

Kuukausikortti 146€. Käy kaikilla tunneillamme rajattomasti koko kauden ajan. Kortti on voimassa 4vk ostopäivästä. Osta kortti ensimmäisellä käyntikerrallasi. Korttimaksu / yleisimmät liikuntaedut / lasku. 

Voit hankkia sen myös tästä >>Kuukausikortti

Method Putkisto Pilates -starttikurssi alkaa ti 13.2.2024. Varaa paikkasi >>


Starttikurssit

Kattava tuntitarjonta valittavanasi!

Method Putkisto -ja MP Pilates - starttikurssit Helsingissä, Kulosaaressa.

Käytyäsi starttikurssin, voit jatkaa harjoittelua viikkotunneillamme Studion pienryhmissä. Säännölliselle tunnille/tunneille sitoutuminen takaa kehittymisen. Paikka tunnille varataan etukäteen ajanvarauskalenterimme kautta.


VIIKKOTUNTIEN OHJELMA

Tarjoamme sinulle ohjelman, joka kohentaa toimintakykyäsi ja lisää hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Valittavanasi on kolme eri Method Putkisto -lajia.


Method Putkisto syvävenyttelytekniikka vapauttaa kireyksistä, syventää kehotuntemustasi ja parantaa kehosi ryhtiä.


Method Putkisto Pilates vahvistaa erityisesti keskikehoasi, syventää hengitystäsi ja lisää tietoisuutta omasta kehostasi ja sen hallinnasta.


Method Putkisto Kasvoklinikka virkistää, rentouttaa ja kaunistaa kasvot. Tunneilla tehdään harjoituksia kasvojen ja pään lihasten lisäksi myös ylävartalon alueelle.


Miksi valitsisit juuri meidät?

Ihminen on luotu liikkumaan. Uskomme, että liikkumisen tarvetta kannattaa ylläpitää. Liikunta ja kehonhuolto voi olla velvoitteen sijasta nautinto, hetki jota kaipaa koko viikon ajan. Uskomme, että voimme tarjota sinulle yhden viikkosi tärkeimmistä hetkistä.


Harjoittelu meillä antaa sinulle työkaluja, jotka kulkevat studion matolta mukanasi arkeen, sinne, missä kehoasi joka päivä käytät.

Viikkotunneille varataan paikka varauskalenterin kautta.


Tunnit voit maksaa paikan päällä kortilla. Otamme vastaan myös kaikki yleisimmät liikuntasetelit.

Method Putkisto Marja Putkisto venyttely jooga pilates kasvopilates kasvoklinikka

Seuraa meitä somessa

Pysy ajantasalla seuraamalla meitä somessa. Käy tykkäämässä tai anna tsemppipeukku.


Insta


Facebook


bottom of page