top of page
In English

Pia Mutru

MP Original (syvävenyttely), MP Pilates

Ohjaajana inohimoni on voida tuoda hyvää oloa myös muille! Parasta on kuinka voimme ylläpitää hyvää ryhtiä ja ehkäistä kipuja tehokkaasti. Ohjauksessa tärkeä arvo on turvallisuus ja se että tekemiseen rakentuu syvyyttä.

Tulin MP:n pariin koska minulla oli ryhtiongelmia, jotka aiheuttivat kipuja, puutumista ja väsymistä. Huomasin myös että kaikesta liikunnasta, venyttelystä ja esimerkiksi joogasta huolimatta ongelmat saattoivat kyllä helpottaa hetkeksi ja notkeus ja liikkuvuus parantua hieman. Ennen pitkää ne kuitenkin aina palasivat tavalla tai toisella.
Kun luin Method Putkistosta, tuntui se mullistavalta ja täysin erilaiselta kuin mikään muu kehonhuoltomenetelmä. Menin demotunnille ja innostuin – eipä ihme, että ilmoittauduin ohjaajakoulutukseen. Itse ohjaajaksi opiskelu tuntui aluksi haastavalta ja menetelmä monimutkaiselta. Kaikki muuttui, kun huomasin että oma keho alkaa toimia ja keskilinja todellakin kohottaa! Ohjauskieli on yksi keskeinen syy miksi Method Putkisto on niin kiehtova menetelmä.

Tarjoan Method Putkisto Pilates -tunteja pienryhmissä sekä yksilöohjausta. Ohjaan myös Putkisto Cloud Online Studiossa. Tervetuloa voimaan hyvin!

Pia Mutru
bottom of page