top of page
In English

Method Putkisto 3D Kasvoklinikka -ohjaajakoulutus 2024

Koulutus alkaa su 17.3.2024. Kouluttaudu Method Putkisto 3D Luonnollisen Kasvoklinikan, kasvoja kohottavan harjoitteluohjelman ohjaajaksi.


Koulutus antaa valmiudet tarjota Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjelman ohjausta pienryhmä- ja yksilöohjauksena eri taustoista tuleville asiakkaille.


Harjoitteiden kautta ymmärrys kasvojen lihastasapainon merkityksestä ja vaikutuksesta koko kehon hyvinvointiin syvenee.


Miksi kasvoharjoittelu on nyt ajankohtaista?


Tuhannet ovat siirtyneet aktiivisesti käyttämään kasvoharjoittelua osana viikoittaista kehonhoidon rutiiniaan. Method Putkisto -kasvoharjoittelun tulokset eroavat pistos- ja kiristyshoidoista ja opettavat itsenäisyyttä siitä, kuinka vaikuttaa ulkonäköön kasvoharjoittelun keinoin.


MP ei keskity vain pinnallisten kasvolihasten treenaamiseen, vaan teemme harjoitteita, jotka aktivoivat aivoja ja sitä kautta vaikuttavat kasvolihaksiin uudella tavalla. On hieno tunne, kun keskittyminen ei vaadi otsan kurtistamista ja kun ääni asettuu parempaan paikkaan.


Haluatko kuulla lisää? Lataa koulutuksen infopaketti tästä >>


Koulutus sopii sinulle

 • jota kiinnostaa kasvojen kohotus ja ulkonäköön vaikuttaminen kasvoharjoittelun avulla.

 • joka haluat oppia syvällisesti hermottamaan ja hallitsemaan kasvojen lihaksistoa

 • joka haluat tehdä työtä, joka tuottaa ihmisille hyvinvointia

 • joka haluat uuden ammatin kehonhallinnan ohjaajana

 • joka haluat toisen tulonlähteen hyvinvointia edistävän palvelun tarjoajana

Suosittelemme koulutusta sinulle, joka haet uusia tapoja toimia nykyisessä ammatissasi tai toimit puhetyössä, kosmetologina tai hierojana. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta hyvinvoinnin, liikunnan tai terveydenhuollon alalta. Koulutus sopii suoritettavaksi muun työn tai opiskelun ohella.

Koulutuksen kuvaus


Method Putkiston 3D Luonnollinen Kasvoklinikka keskittyy kasvojen lihastasapainoon ja rentouttamiseen ja opettaa, kuinka poistaa kasvoilta syväänkin juurtuneita jännitystiloja.


Koulutus on monimuoto-opiskelua ja se kestää noin yhden vuoden.

Koulutus sisältää 13 lähiopiskelupäivää. Koulutusta syventää työnohjaajan kanssa monitoroitu oman kehon kautta tapahtuva oppiminen (=oma harjoittelu), observointi- ja avustustunnit, työnohjaukset sekä asiakkaille tarjottavat harjoitustunnit.


Koulutuksen perustana on tiede ja vuosikymmenten kokemuksen tuomat tulokset. Seuraamme tutkimuksia kasvojen toimintaan vaikuttavista tekijöistä ja sovellamme tietoa koulutukseen.


Koulutus tarjoaa ohjaukseen vaadittavan tietotaidon, jolla voit aloittaa asiakasharjoittelutunnit ja ohjata kasvojen Method Putkisto Klassista repertuaaria.


Koulutus opettaa harjoitteiden teknistä ja turvallista suorittamista eri kudostasojen vaatimalla tavalla. Koulutus keskittyy äänenkäytön ja puhetekniikan parantamiseen. Koulutuksessa opit, kuinka voit itsenäisesti lievittää niska-hartiasärkyjä ja purennan ongelmia, parantaa äänenkäyttöä ja tasapainottaa koko kehoa. Lisäksi keskitymme siihen, miten poistetaan kasvoilta rasituksen ja stressin merkit ja siihen, miten keskittymistä voi syventää, jolloin tulokset paranevat.


Ohjauksen ytimessä on mielen kautta tapahtuva tarkka kasvojen ja ylävartalon hermotusta uusiva harjoittelu. Se ohjaa itsenäisesti parantamaan ja korjaamaan kasvolihasten käyttöä. Sen kautta opit tunnistamaan, ymmärtämään ja hallitsemaan osa-alueita, jotka vaikuttavat kasvoihin ja joilla voi parantaa kasvojen ja koko ylävartalon kannatusta.


Ohjaamisen taitoa harjoitamme läpi koko koulutusvuoden, kunnes ohjaajan itsenäisyys ja varmuus varioida harjoittelua tarkoituksenmukaisesti vahvistuu. Tulokselliseksi ohjauksen tekee Method Putkisto -opetuspedagogiikan hallinta.Koulutus sisältää

 • MP Kasvoklinikka Klassisen repertuaarin, joka vahvistaa kasvojen lihaksistoa luonnollisin keinoin

 • MP pedagogisen mallin, taitoa ohjata yksittäisiä liikkeitä tarkasti ja progressiivisesti asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin

 • mielikuva- ja rentoutusharjoitteet kehon tasapainottamiseen

 • ryhtiharjoitteet, lievittävät niskan ja hartiaseudun jännityksiä ja kuormitusta, vahvistavat kaulaa ja lisäävät rintarangan liikkuvuutta.

 • ilmaisu- ja ääniharjoitteet, äänenmuodostuksen ohjaus

 • täsmäharjoitteita erikoistarpeisiin, purulihaksia rentouttavat, silmän lihaksia vahvistavat ja MP Beauty Box -pikavinkit

 • anatomiaa ja biomekaniikkaa, keskittyen pään alueen, kasvojen ja ylävartalon toiminnalliseen anatomiaan

“Tämän koulutus muutti minut. Puhun ja kohtaan ihmiset eri tavalla ja minulla on nyt ääni. Ei ihme, että nyt on niin kiva ohjata.” Ulla PesolaKouluttajat

 • Marja Putkisto - Method Putkisto menetelmän kehittäjä ja pääkouluttaja.

 • Ulla Pesola - MP, MPHL, MPKK, MPP, MPP laite, MPKO, MP Body Up ja ITR -ohjaaja, kouluttaja

 • Pirjo Jokipii - MP, MPKK, Body Up, MP ITR -ohjaaja, Method Putkisto Liiketoiminta- ja yrittäjäkouluttaja

 • Anna Maria Pääkkö - MP Diplomiohjaaja, MPP, MPUP, MPITR, MPKO -ohjaaja, liiketoimintakouluttaja


Työnohjaus - on oleellinen ja rikastuttava osa koulutusta. Se auttaa kädestä pitäen siirtämään tiedon ja taidon käytäntöön.


Koulutuspaikka

Koulutus tapahtuu hybridinä = online ja/tai paikan päällä. Fyysisiä Method Putkisto koulutuspaikka on Vanajanlinna sekä Method Putkisto Studiot, MP Pop Up Studiot.


Hinta, sis. alv 24%.


4885 €, kerralla maksettuna


TAI


5400€, erissä - ilmoittautumismaksu 1200€ ja 12 x 350€


KAKSOISPÄTEVYYS - lue suositusta kaksoispätevyydestä. Kun valitset MP 3D Kasvoklinikka koulutuksen rinnalle toisen lajin, koulutusten yhteishinnasta säästät jopa 2100€.


JOUSTOKOULUTUS - maksut jakautuvat pienempiin eriin ja koulutuksen voi käydä omassa aikataulussaan. Tämä on ollut suosittu vaihtoehto haastavien elämäntilanteiden aikana. Tutustu tästä ja kysy lisää!Hintaan sisältyy


Opetusta yht. 148-168 h (á 45 min)

 • MP Kasvoklinikka ohjaajapätevyys

 • verkkokurssit x 5

 • kontaktiopetus (lähiopetuspäivät) x 13

 • työnohjaukset x 13

 • osallistuminen kouluttajien tunneille; Putkisto Online Studio/tai Marja Klubi, yht 12 h

 • sähköinen oppimisympäristö, jossa monimuotoinen opetusmateriaali

 • Minä MP Kasvoklinikka palveluntarjoajana - liiketoimintakoulutus

 • todistustenjakojuhla.


Hae mukaan


Koulutus alkaa su 17.3.2024. Hae mukaan koulutukseen täyttämällä lomake. Saat koulutuksen aikataulun ja olemme sinuun yhteydessä.


Lataa koulutuksen infopaketti tästä >>

 

Method Putkisto Instituutti


Olemme kouluttaneet Method Putkisto -ohjaajia vuodesta 1996. Opiskelijoita meillä on ympäri Suomen ja ulkomailta. Koulutuksemme lajeja yhdistää Marja Putkiston luoma Method Putkisto -menetelmä sekä elementit. Nojaamme tieteeseen, luotamme käytännön kautta syntyneeseen tietoon ja sovellamme niitä koulutukseen.


©Method Putkisto Finland Oy


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page