Studio Muurame

Method Putkisto on oppi omasta kehosta, ja sen säännöllinen harjoittelu todellakin on enemmän kuin osiensa summa.

Studio Muurame

ASIAKASKOMMENTTEJA

Olen saanut apua yläselän ja lantion jumeihin ja kaiken äärettömän pienillä liikkeillä, turha rehkiä "hikihatussa”. Vaikka liikkeet on pieniä, niillä on suuri vaikutus. Huomaan lenkillä, miten suuri merkitys on lantion asennolla, se keskuslinja on oikeasti tärkeä.


Helena

Teho-ohjelman myötä jaksan töissä paremmin. Ennen jalkani puutuivat ja turposivat päivän mittaan. Nyt ne tuntuvat kevyiltä pitkin päivää. Samoin päänsäryt ovat hävinneet niskan kireyksien helpotettua.


Maarit

Olen nauttinut tosi paljon online-tunneista. On ollut ihanaa, että monena iltana on oma hetki, joka tekee hyvää keholle ja mielelle. Tämä on ollut minulle tärkeä osa palautumista.


Elina

Ulla Pesola

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja, MP Kevytohjelma -ohjaaja, MP Kävelyn taito -ohjaaja, MP Individual Trainer, MP Body UP -ohjaaja, MP Diplomiohjaaja, MP Kouluttaja

050 305 8378

Virastotie 7, 40950 Muurame


muurame@methodputkisto.fi


p. 050 305 8378

Tule ostoksille

Tuntitarjonta

 

MAANANTAI

 

TIISTAI

 

KESKIVIIKKO​

 

TORSTAI

 

PERJANTAI

 

LAUANTAI

 

SUNNUNTAI

Method Putkisto on oppi omasta kehosta, ja sen säännöllinen harjoittelu todellakin on enemmän kuin osiensa summa. Tavoitteeni ohjaajana on auttaa jokaista näkemään itsessään ja omassa liikkeessään sitä potentiaalia, joka niin monesti ajan myötä jää arjen kohinan alle.

Näin harjoittelet online Online-korttimme ovat rajattomia, voit harjoitella niin monella tunnilla kuin haluat. Saat päivittäin meiliin linkit online-tunnille, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Saat osasta tunteja tallenteen viikon ajaksi käyttöösi. Käytämme Zoom-sovellusta, saat tarkemmat ohjeet ilmoittauduttuasi tunneille. Välineinä käytämme: piikkipallo, pilatespallo (halkaisija n. 18 cm), kuminauha. Nämä korvattavissa esim.: tennispallo, pyyherulla, vyo/huivi. Näin varaat paikkasi studiotunneille Varaa tuntisi aikataulun linkeistä (yllä). Jotta näet ja voit hallinnoida varauksiasi, rekisteröidy käyttäjäksi pääsivulla www.methodputkisto.fi (oikeassa yläreunassa "Log in"). Tunnille voit jatkossa varata paikan myös kirjautumatta. Kirjautuneena pääset omista tiedoistasi aina näkemään omat tulevat tuntisi sekä tarvittaessa perumaan osallistumisen. Online-tuntien ohjeistus online-aikataulun alla.