top of page
In English

Ulla Pesola

Method Putkisto Original -ohjaaja, MP Pilates -ohjaaja, MP Kevytohjelma -ohjaaja, MP Kävelyn taito -ohjaaja, MP Individual Trainer, MP Body UP -ohjaaja, MP Diplomiohjaaja, MP Kouluttaja

"Tässä paikassa on jotain taikaa!"

Olen Muuramen Studion omistaja sekä Method Putkisto kouluttaja. Studiolla palvelemme lähes kaikin Method Putkisto -lajein: Original, Kasvoklinikka, Kevytohjelma, MP Pilates, Huippuliikkuja, Laitepilates, Kävelyn taito, Body UP.

Muuramen Studio on hyvän, keskittyneen harjoittelun paikka.

Studion laaja tarjonta takaa sen, että palveluistamme löytyy sinulle tukea eri elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin. Pitkäaikaiset asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme läpi eri vaiheiden ja löytäneet eri tilanteissa juuri heille sopivan tavan harjoitella. Kehosi kulkee mukanasi läpi elämän, 24/7, miksi ei siis myös sen huolto.

Toimimme myös online ja yhä enemmän yhteistyössä muiden Method Putkisto Studioiden ja -ohjaajien kanssa. Tämä takaa laadukkaan ja koko ajan kehittyvän, ajan hermolla olevan palvelun.
Muuramen Studio on myös läheisessä yhteistyössä Method Putkisto Instituutin, ohjaajakoulumme kanssa. Tämä tuo toimintaamme myös ohjaajaharjoittelijatunnit, koulutuspäivät sekä opiskelijoiden näytetunteja.

Laaja, kehittyvä kokonaisuus pitää oman ohjaajanmieleni virkeänä. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on kuitenkin aina työssäni avainasemassa.
Studio onkin myös kohtaamisten paikka – niin paikan päällä Muuramessa kuin online. Tilalla ja tunnelmalla on iso yhteys siihen, miten vaikuttavaa harjoittelu on. Tullessasi Studiolle, joko fyysisistä ovista tai online, tiedät saavasi keskittynyttä, hyvää, laadukasta ohjausta ja harjoittelua.

Lue lisää tarinastani: https://www.methodputkisto.fi/post/kun-unelman-sanoo-%C3%A4%C3%A4neen-voi-k%C3%A4yd%C3%A4-niin-ett%C3%A4-se-toteutuu

Ulla Pesola
bottom of page