top of page
In English

Kasvojen kohotusta, kiinteytystä, muotoilua, ryppyjen poistoa! Ohjelma ikääntymistä vastaan.

Katsooko peilistä nuutunut ilme? Onko otsaasi hiipinyt ryppy ja digilaitteiden rasittamia silmiäsi väsyttää?


Kasvoista näkyy kudosten laskeutuminen.Onko aika palauttaa kasvojen nuorekas ilme ja kohottaa piirteet paikalleen? Elämään kuuluvat kolhut ja ne vetävät mieltä alas ja ihminen väsyy! Ei aikaakaan, kun kasvoille ilmestyy ei vain pintaryppyjä, vaan syvänteitä, varjoja ja juonteita. Tarvitsetko apua kulmakarvojen kohottamiseen, kaulan ja leuanalusihon kiinteytykseen tai dekolteen juonteiden ja ryppyjen hoitoon? Entäs silmiä ympäröivien lihasten ja yläluomen alueelle? Plastiikkakirurgit ja ihotautien erikoislääkärit käyttävät botuliinia eli botoxia kasvojen ryppyjen silottamiseen tai kasvojen kohotus voi olla plastiikkakirurginen toimenpide. Botuliinitoksiinin vaikutus perustuu  hermomyrkyn ominaisuuksiin, jolla estetään hermoimpulssien leviäminen lihakseen. Näin lihaksen toimintaa hillitään. Monelle tämä on ainoa reitti, jota on tarjottu ikääntymisen merkkejä hidastamaan. Botuliinitoksiinin vaikutus kuitenkin pienenee ja katoaa vähitellen. Väitän, että on mahdollista vähentää merkittävästi lihasten turhaa jännitystä ja parantaa kasvojen toimintaa muillakin toimenpiteillä – ja aivan itsenäisesti. Tämä taito tulisi olla jokaisella. On aika ottaa kauneus omiin käsiin!

Method Putkisto on menetelmä, joka lähestyy asiaa luonnollisesti. Me harjoitutamme kasvojen uudelleen hermotusta harjoitteilla, hierontaotteilla ja tietoisuutta syventämällä (3D menetelmä). Opit pysyvästi muuttamaan tapaasi käyttä kasvojesi lihaksistoa. Käytännössä on havaittu, että jo yhden harjoitustunnin aikana voidaan ilme kohottaa ja saada aikaan ryppyjen silottautuminen. Kasvojen käyttö on osa persoonaamme ja kuvastaa luonnettamme. Otsan alueella, kulmien välissä ja silmien ympärillä olevat rypyt johtuvat kasvolihasten aktiivisuudesta. Näitä lihaksia sanotaan ’miimisiksi’ siksi, että ne liikuttavat ilmeitä. Rentoutettaessa valikoivasti kasvolihaksia, rypyt silenevät. Siksi todellinen syväkohotus tapahtuukin oman tietoisuuden ja päätöksen kautta. Huikea väite, mutta totta! Jos purennan lihaksia on jännittänyt jo vuosikausia, varmaa on, että ne tulee rentouttaa moneen kertaan ennen kuin tulos on haluttu. Siksipä Method Putkiston Kasvoklinikan tarjoama malli vaatii säännöllistä harjoittelua kuten koko keho.    Mitä voi siis tehdä kasvojen ikämuutosten ennaltaehkäisyyn? Kasvojen kohotuksella tarkoitetaan yleensä alakasvoihin, kaulaan ja leukalinjaan kohdistuvaa tarkkaa kohotusta. Ah, se kuuluisa kaksoisleuka! Mitä tapahtuukaan kaulan ihossa ja kasvojen alaosissa leuan alla? Tätäkin voidaan katsoa ryhdin kautta! Ryhtiä voimme vahvistaa ja samalla niskakyhmy sulaa ja kasvojen verenkierto paranee. Itse asiassa juuri ylävartalon kannatus on se mikä meidät nuorena pitää.


Putkisto-menetelmässä harjoittelu kohdistuu juuri haluttuun oikeaan, tarkasti määriteltyyn kohtaan ja oikealla dynamiikalla. Pyrimme saamaan kosketuksen ja tuntuman ihoon ja syvempiin ihonalaisiin kudoksiin ja estämään niiden laskeutuminen ja veltostuminen. Ilmelihakset ovat ankkuroituneet tunteisiin – niitä siis liikuttavat tunteet, joihin voimme vaikuttaa. On selvää, että iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan. Harvoinpa kuitenkaan puhutaan ihosta elimenä, joka reagoi tunteisiin. Kuitenkin ihosta näkyy, kuinka se punastuu tai kalpenee -ihan vain tunnetilan myötä. Työ ikääntymistä vastaan on hyvä aloittaa ajoissa. Kasvot ovat käyntikorttimme ja aina esillä. Kuulukoon niiden huolto ja harjoituttaminen jokaisen elämään 35 ikävuodesta lähtien. Tämä yksinkertaisesti parantaa elämänlaatua.


Kannustaen,

Marja


Tutustu Kasvoklinikkaan. Osta kirja verkkokaupastamme.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page