top of page
In English

KokoNainen opiskelee kokonaiseksi

Maailma kääntyi - ja nyt koulutus, uudet taidot ja ura ovat monille tie eteenpäinHulluja ideoita, minäkö opiskelemaan! Ihan uusi ura? Elämässä parhaiten pärjäävät ihmiset, jotka haastavat itseään, tuntevat kehonsa ja ovat kosketuksessa omaan itseensä.

Lapsi on terve kun hän leikkii ja sama pätee aikuiseen. Joskus on kuitenkin leikki kaukana, kun joutuu digitaalisen maailman jatkuvasti uusiutuviin pyörteisiin. Kiihtyvässä tahdissa muuttuvaa maailmaa ei pääse pakoon ja jokainen joutuu uusimaan tapojaan toimia.

Eipä ihme, että moni kaipaa eheyttä digitaalisessa pätkämaailmassa.

Maailma digitalisoitui ja jopa he, jotka vakaasti päättivät pysyä sieltä pois, surffaavat ahkerasti. Aallokoiden keskellä onkin hyvä pyrkiä tekemään omastaan elämästään niin positiivinen kuin mahdollista. Nyt on hyvä aika marssittaa esiin uusia asioita.

Onko nyt aika parantaa oloa ja luoda tilaa ajatuksille?

On yllätys, kuinka suurin hyvinvointia nakertava asia onkin nyt päättämättömyys ja jahkailu, mikä maksaa yrityksille enemmän kuin selkäkivut mutta sen hintaa on vaikea mitata. Sen oireita on asioiden lykkääminen. Jos huomaat aloittavasi ja lopettavasi, lykkääväsi tai vähentäväsi tekemistä ja kuitenkin tunne ajan puutteesta aiheuttaa tuskaa, olet stressaantunut. Lepo ei aina olekaan ratkaisu stressiin ja kiireeseen. Pelkkä suorittaminen tai touhuaminen ei tuota tulosta, vaan tulee tunnistaa, mikä on oleellista ja kyetä näihin asioihin myös tarttumaan.

Vastapainon rakentaminen, päätösten teko ja eteenpäin meno tasapainottavat ja luovat sitä elämän virtaa, joka eheyttää ihmistä. Siksipä monet kokevat helpotusta, kun avaa uusia ovia ja ottaa vastaan uusia asioita elämälle.

Elämä vailla suuntaa on kellumista ja uuvuttavaa.

Kehon tasapainottumisen myötä monet elämän ongelmat selkiytyvät. Kun keho toimii oikein, elämä on helpompaa. Vartalon notkistuessa myös ajatus liikkuu paremmin ja keskikehon vahvuuden lisääntyminen antaa voimia ja itsevarmuutta, mikä helpottaa moneen asiaan tarttumista. Kun oppii olemaan läsnä ja keskittymään oleelliseen, tapahtuu isoja asioita yksinkertaisten perusasioiden äärellä. Kehotyöskentely kutsuu havainnointiin ja jopa haaveiluun. Oivalluksista kumpuavat motivaatio ja tulokset. Se on kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä kun itse muutut, vaikutat samalla voimaannuttavasti muihin.

Eheys on kykyä omaksua uutta ja iloa jakaa sitä eteenpäin

’Koulutuksessa aloin miettiä, miksi me usein itse estämme itseämme saavuttamasta sitä, mikä meille on arvokasta.’’ Anu


  • Method Putkisto Instituutti julkaisee uuden rakenneuudistuksen

  • Method Putkistoa voi opiskella, vaikka ei halua ohjaajaksi.

  • Alamme muuttuu ja työtämme tarvitaan monissa uudenlaisissa ympäristöissä ja paikoissa

Method Putkisto Instituutin Avoimet ovet la 21.5.2022 klo 10
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page