top of page
In English

Etsitkö jotain, mitä et edes tunnista etsiväsi? Onko aika uudelle?Haetko yksittäisiä harjoittelutunteja vai jotain syvempää?


Teet kaiken kunnolla, käyt kerran pari viikossa salilla, pilateksessa tai joogassa, lasket tunnollisesti askelia ja suojelet unta. Kaikesta huolimatta jotain puuttuu?

Kysyt, mistä johtuu ryhdin hiljainen huononeminen ja miksi istuminen turvottaa ja jalkoja särkee.


Kaipaatko epämääräisten toiveiden tilalle konkreettista tekemistä, joka varmasti vie sinua eteenpäin?


Terveellä ihmisellä on halu kehittyä. Syvällä meissä asuu tarve käyttää itseämme ja liittää tekemisemme johonkin, jolla on merkitystä.


Maailma ja tapa tehdä työtä ovat muuttuneet. Teknistyminen ja digitaalisuus tulevat jatkamaan kehitystään yhä kiihtyvällä vauhdilla.

Kuitenkaan ihminen, joka yrittää selvitä muutoksen tulvasta, ei muutu samaa tahtia. Hän etsii vastauksia kiireeseen, unta häiritsevään stressiin ja hajanaiseen mieleen.


Olemme kaikki samassa veneessä. Selviytyäksemme tarvitsemme positiivisuutta, luovuutta ja rohkeutta. Samoin tarvitsemme päämäärätietoisuutta, sitoutumista ja keskittymistä.


Kun on aika elämänmuutokseen tai sinulla tarve tehdä jotain kehollisesti, yllätä itsesi, avaa ajatus uuteen ja ota selvää Method Putkisto koulutuksista.


Jaksamista ja hyvinvointia tarvitsevat kaikki ja sitä me tarjoamme


Palvelumme tulee levittää ihmisten käyttöön. Opetamme ihmiselle itsenäisyyttä ja annamme työvälineet kehonhuoltoon.


Method Putkisto on oppi omasta kehosta ja sen ohjelmat on tehty jokaiselle sopivaksi. Niiden kautta hyvinvoinnin opit alkavat elää ja tapa olla omassa kehossa muuttuu. Ohjaajia ja valmentajia tarvitaan jakamaan ohjelmia edelleen. Tätä me teemme: koulutamme ohjaajia ja valmentajia.


Lupauksemme on selkeä:

  • kehon tasapainoa parantamalla jaksaminen lisääntyy

  • notkeutta lisäämällä ihminen vapautuu ja luovuus lisääntyy

  • corevoimaa parantamalla itseluottamus lisääntyy ja ihmisestä tulee rohkeampi

  • parantuneen ryhdin myötä tasapaino ja päätöksentekokyky paranevat.


Opiskelijamme tulevat eri taustoista ja eri valmiuksilla ja heitä kaikkia yhdistää:

  • Hyvinvoinnin arvostus ja kiinnostus liikkuvaan kehoon ja siihen vapauteen, minkä vain vahva ja tasapainoinen keho tarjoaa. He kaikki haluavat oppia uutta oman kehon muutoksen kautta.

  • Tarve - kehittyä ihmisenä ja auttaa muita voimaan hyvin.

  • Motiivi - tarjota osaamistaan ihmisten avuksi ja tuottaa hyvinvoinnista yritystoimintaa.

Ohjaajia tarvitaan eri kohderyhmille. Juuri siksi eri taustoista tulevat ohjaajamme puhuttelevat oman kokemustaustansa kautta eri ihmisiä. Tästä syystä koulutuksen edellytyksenä ei ole jumppa-, liikunta- tai urheilutausta.


Koulutus on pääomaa

‘’Method Putkisto opettaa ihmistä itsenäisyyteen. Jokainen voi oppia korjaamaan kehon syviä rakenteita ja tapaa liikkua. Tämä parantaa kehon ja mielen hyvinvointia - kokonaisvaltaisesti.’’

Sitä mukaa kun keho ja mieli tasapainottuvat, itsenäisyys kehoa korjaavaan harjoitteluun lisääntyy ja itsevarmuus vapauttaa ihmisen liikkumaan. Kaikki tämä vaikuttaa positiivisesti koko elämän laatuun.


Puhutteleeko sinua työ joka on merkityksellistä ja parantaa ihmisten elämänlaatua?

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page