top of page
In English

Entäs jos koulutukseen haku onkin antoisa oppimisen hetki?Marjan kirje hakijalle


Hei ystävä,


Hienoa jos hyvinvoinnin ohjaajuus puhuttelee sinua. Työmme on etuoikeus ja ilo.


Kun pohdit ohjaajuutta, olet jo henkilökohtaisessa kehitysprosessissa. Pohdinnan peilaaminen on aina antoisaa ja siksi haluamme auttaa sinua hahmottamaan, mitä koulutus ja ohjaajuus sinulta vaativat ja mitä ne antavat.


Mietimme yhdessä, mikä koulutus sopii elämäntilanteeseesi ja miten opiskelusi käytännössä toteutat. Tutkimme myös näkymää tulevan työn mahdollisuuksiin.


Tämä tapaaminen ei suinkaan sido sinua mihinkään vaan se antaa konkretiaa ja selkeyttää päätöksentekoasi.


Nähdään pian,

Lämmin tervetuloa,

Marja 

HAKU tästä


Täytä hakulomake ja otamme sinuun yhteyttä. Tavataan tai tule seuraamaan koulutuspäivää. Hakeminen tai hakulomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.


98% hakijoistamme on kokenut hakukeskustelut kanssamme antoisina.

Tässä muutama asia pohdintaan:


Merkityksellisyys - Method Putkisto ohjelmat lievittävät kipuja ja jäykkyyttä ja tarjoavat voimaa ja jaksamista. Ohjaajan työ palkitsee tuloksilla.


Toinen tulonlähde tai uusi ammatti - Kysyntä kehonhallinnan palveluille on kasvussa. Digitalisoituvassa maailmassa tarve palvelullemme lisääntyy. Koulutus on investointi, joka tuottaa kun taitoa jakaa edelleen.


Oma kehitys ja kehollinen muutos - Kehonhallinnan ohjaus on myös oman muutosmatkan jakamista eteenpäin. On helppo puhua asiasta, jonka on itse kokenut.


Aloitamme tästä


Lähtötilanne - Aloitamme siitä, mistä kiinnostuksesi ohjaajuuteen syntyi. Onko kehonhallinta ollut läpi elämäsi haave vai onko edessäsi jotain ihan uutta?


Käytäntö - Käymme läpi miten opinnot etenevät ja mitä ne sisältävät. Pohdimme yhdessä mitä käytännössä tarkoittaa, että oppiminen tapahtuu oman kehosi kautta ja miksi on tärkeää saada kokea oman kehosi vahvistuminen. Koulutuksen aikana tietoa ja taitoa rakennetaan työnohjauksessa ja pienryhmissä. Samanaikaisesti niitä viedään käytäntöön, elävään elämään.


Ohjaajuus ammattina - Tässä kohden myös eri MP-lajien mahdollisuudet nousevat esiin. Voi olla, että lajivalinta on sinulle selkeä, mutta voi olla, että olet vasta alkanut sitä miettiä. Kun ohjaat, vahvistat itsessäsi kunkin lajin ja ohjelman tarjoamaa ydintä.


Ohjaajuus liiketoimintana - Tarjoamme palveluntarjonnan perustaksi alustoja, joista voit valita sinulle parhaan mahdollisen. Tutkimme yhdessä kustannuksia ja tulomahdollisuuksia. Osalle ohjaajuus on nykyistä toimeentuloa tukevaa toimintaa, osa rakentaa MP yrittäjyydestä uutta liiketoimintaa.


Investointi - Ohjaajana voit tarjota palvelua asiakkaillesi jo opintojen aikana. Tästä alkavat asiakashankinta ja tulovirrat. Miniharjoittelutunnit ovat osa koulutusta.


Ota tapaamiseemme mukaasi kaikki sinua askarruttavat asiat ja käsitellään ne, asia kerrallaan.


Nykyinen työsi ja vastuut - Koulutus on suunniteltu tehtäväksi nykyisen työsi ohella. Kerromme miten se käytännössä onnistuu ja miksi malli toimii.


Aikataulutus - Mietitkö ajankäyttöä? Tiesitkö, että siihenkin löytyy vaihtoehtoja. Hyvin suunnitellut opinnot rytmittävät ja tukevat koko elämää. Tärkeintä on, että tiedät miten pääset alkuun.


Maksut ja maksusuunnitelma - Tapaamisessa käymme läpi myös maksuihin liittyvät asiat.


Mitä seuraavaksi - Tapaamisemme jälkeen sinulla on tiedot, joiden avulla voit tehdä päätöksen.


Me vahvistamme virallisesti hyväksynnän koulutukseen sähköpostitse. Kun vastaat siihen, oletkin jo sisällä!


Tervetuloa, nähdään pian!

Ulla Pesola, Laura Helisten


Hakeminen tai hakulomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. 

©Method Putkisto Finland Oy


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page