top of page
In English

Koe Marjan legendaarinen Body & Mind & Face hyvinvoinnin retriitti Turkin Dionysoksessa!Pian kokoonnutaan 24. kertaa Marja Putkiston neljän Method Putkisto ohjelman pariin, jotka kantavat sinut oman kehosi äärelle. Tämä hyvinvointiretriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat voida hyvin sekä vahvistaa kehon, kaunistaa kasvot ja virkistää mielen. Kombinaatio yhdessä henkeä salpaavien maisemien, ravintorikkaan ja maukkaan ruuan sekä levon ja naurun kera lataavat mielen ja kehon uuteen energiaan.


Kurssin Method Putkisto-ohjelma lisää notkeutta, kohottaa ryhtiä ja rentoutta tiukimmatkin hartiat sekä mielen. Tunnelma kurssilla on lämminhenkinen, rentouttava ja intiimi.


Uppoa syysauringon lämpöön ja lataudu talveen Anna itsellesi lahja, jonka vaikutukset tunnet pitkään. Tule joko yksin tai ystävän tai kumppanin kanssa.

"Rentouduin kehooni. Tunnen selkärankani herkkänä. Liikeratani vapautuivat ja tarve liikkua syttyi. Sain uutta energiaa!"
 

INFOBOX

Dionysoksen perustajat ja omistajat Ahmet ja Rim kutsuvat meidät vieraikseen jakamaan unelmansa, josta on tullut heille elämäntapa.

  • Hyvinvointiretriitin ohjelma ja kokonaisuus koostuu ohjatusta kurssista Marja Putkisto ohjaajanasi, Dionysokseen tutustumisesta sekä vapaa-ajasta lomakohteessa.

  • Sinulle on varattu etuhinta majoitukseen sekä kuljetus lentokentältä kohteeseen ja takaisin.

 

Tule mukaamme ja nauti! Klikkaa tästä lisätietoihin >>

Love, Marja xMiltä tuntuisi olla viikko näissä maisemissa venytellen?


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios