top of page
In English

Venyttelyn ihmeretriitti, joka herättää jokaisen aistin eloon, Turkin Dionysokessa!

Kutsun sinut mukaamme ainutlaatuiseen kokemukseen ja ympäristöön: Method Putkisto Exclusive -kurssille Turkkiin henkeäsalpaavan kauniiseen Dionysokseen tuhansia vuosia vanhojen kanjonien kupeeseen. Korkeat vuoret, mäntymetsä ja oliiviviljelmät yhdessä uskomattoman merimaiseman kanssa vetävät meidät kurssilaiset takaisin vuodesta toiseen.


Viikko sananmukaisesti sulattaa syväänkin juurtunutta stressiä, rauhoittaa ja virkistää.


Retriitti sopii sinulle, kun tarvitset loistavan loman, oman kehon tuntemusta, notkeutta, ryhtiä ja rentoutta. Viikko on liikuntapainotteinen, kehoa puhdistava ja uusiva.


Kolmen Method Putkisto -lajin kombinaatio yhdessä ravintorikkaan ja maukkaan ruuan kera sekä lepo ja nauru lataavat mielen ja kehon uuteen energiaan.


Jos todella haluat kokea sen, mitä kokonaisvaltaisuus tarkoittaa, tule Method Putkisto Dionysos retriittiin. Dionysos sulautuu ympäristöönsä antaen silmän levätä kauas Kumlubükin ulapalle.


Yksityinen uimaranta on ihastuttava kokemus, ei siis massoja vaan sinä yksilönä.


Kyllähän lomaan hauskaakin riittää, mutta kun oman kehon tuntemus syvenee, hyvä olo lisääntyy. Se avaa sydämet ja rohkaisee luovuuteen kohti uutta.


Tule mukaamme ja nauti!


Love,

Marja x


Miltä tuntuisi olla viikko näissä maisemissa venytellen?
 
"Paikan filosofia ja maiseman uskomaton upeus tarjoavat keholle ja mielelle sitä, mihin ihmisvoimin rakennettu ympäristö ei pysty." Marja Putkisto

"Minulle tärkeintä on Dionysoksen kauneus ja yksinkertaisuus. Loistava ohjelma auttaa irrottautumaan arjesta ja keskittymään omaan itseeni." Asiakas Eveliina

 

Tunnelma kurssilla on rentouttava ja intiimi

  • Dionysoksen perustajat ja omistajat Ahmet ja Rim kutsuvat meidät vieraikseen jakamaan unelmansa, josta on tullut heille elämäntapa.

  • Illalla vieraat kokoontuvat yhteen ja paikkaa ympäröi ihana musiikki. Kuinka nautittavaa onkaan levätä maiseman edessä jota eivät sanat riitä kuvaamaan.Dionysoksen ruoka


Dionysoksen ylpeys on sen ruoka palkitun huippukokin keittiöstä.

  • Dionysoksen oma maatila on viehättävä viljelyksineen ja kotieläimineen. Dionysoksen uusi viinifarmi on tuottanut paikalle omaa viiniä vuodesta 2011. Olet tervetullut poimimaan hedelmät suoraan puista.

  • Muista maistaa Dionysoksen vesimelonia ja granaattiomenoita – unohtumaton elämys!

  • Dionysos tuottaa palkittua extra virgin -oliiviöljyä.
Arvostettu Tatler Spa Guide valitsi Method Putkiston kurssiloman Dionysoksessa maailman parhaiden joukkoon jo vuonna 2011


Method Putkisto on ollut mukana Dionysoksessa vuodesta 2003. Dionysos on nostettu BBC:n 20 top hyvinvointiloman joukkoon. Method Putkistosta & Dionysoksesta ovat kirjoittaneet lukuisat lehdet ( Harper's Bazaar, Times, Guardian, Fitness jne). Täällä Marja ja Method Putkisto ovat kohdanneet jo satoja onnellisia käyttäjiä. Lomaa on sanottu täydelliseksi ja osa asiakkaista on yhä mukanamme.


 

Ennakkohinta on voimassa 31.8.2024 asti. Ilmoittaudu nyt ja säästä 15%.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page