top of page
In English

Pois epävarmuus ja esiintymisen taitoa oppimaan!

Unohda epäröinti ja häiritsevä ujous, jätä epäselvä sopertelu, mumina ja jännitykset taakse ja tule oppimaan esiintymisen taitajaksi.


Jos koet epävarmuutta esiintymistaidoissasi ja haluat tietää, miten parhaiten olla kameran takana, tule ja löydä omat mahdollisuutesi.


Online on must, kamerat tulee avata ja toivottavaa olisi, että jokainen sitä käyttävä oppisi sanomaan sanottavansa selkeästi.


Onko sinulle esiintyminen luontevaa ja nautitko siitä? Asiaan liittyy paljon muutakin kuten esimerkiksi se, että osaat olla sananmukaisesti sanojesi takana tai eläytyä kuulijaan.


Äänen käytöstä puhutaan paljon ja jo sen asettelu oikeaan paikkaan muuttaa vuorovaikutustilanteen. Siihen liittyy myös sanojen valinta. Jännittääkö, että et osaa sanoa spontaanisti mitään järkevää, kun sinulta jotain kysytään? Pyöritkö ympyrää, vietkö toisten aikaa vai osaatko alleviivata sitä, mitä haluat sanoa? Entäs ne ilmeet; ilmeiletkö hassusti, osaatko katsoa kameraan ja hallitsetko perusasiat kuten sen, millaisessa ryhdissä istut?


Nykyään kaikki tarvitsevat esiintymistaitoja. Ei edes omassa kotitoimistossa toimiva yrittäjä ole turvassa. Emme voi työskennellä enää ilman virtuaalisia työkaluja ja niihin kuuluvia ja vauhdilla kehittyviä kommunikoinnin välineitä. Ne ovat vahva osa tulevaisuutta.


Jokaisen työtä tekevän on tavalla tai toisella oltava esillä! Enää ei ole armoa myöskään introvertille tai ujolle, joka on vannonut pysyvänsä pois kameroiden edestä.

Mitä online-esiintymistaidon valmennuksessa oppii?

Opit niitä perusasioita, mistä hyvä esiintyminen rakentuu.

Tule oppimaan taitoja, joita jokainen meistä tarvitsee nykymaailman työelämässä. Nämä online-esiintymisen taidot kuuluvat myös ensiarvoisen tärkeisiin yrittäjän perustaitoihin, sillä olitpa läsnä livenä tai etänä kasvokkain asiakkaasi kanssa, haluat varmasti vakuuttaa hänet asiantuntemuksellasi.


Kaikki ihmissuhteet perustuvat kommunikointiin. Koska aikaa on niin vähän ja ihmiset ovat usein kiireisiä, on entistäkin tärkeämpää sanoa sanottavansa selkeästi ilman turhia kommervenkkejä.


Esimerkkinä ääni, joka kertoo enemmän kuin sanat ja kamera paljastaa kaiken, ja vieläpä sekunnin murto-osassa. Kehontuntemus auttaa, koska sillä voit välittömästi vaikuttaa ääneen. Muutama ääniharjoitus ennen esiintymistä auttaa. Siihen ei mene kuin muutama sekunti.

Mistä tiedät, että olet hyvä esiintyjä?


Tiedät, että olet hyvä esiintyjä, kun et enää esiinny!

Ole sanojesi takana ja lepää. Kun kamerasta katsoo kasvot, jotka tuntuvat omilta, olet parhaimmillasi. Usein silmissä on tuiketta ja kasvoista erottuvat ne kivat piirteet, jotka tunnistat omaksesi.

Tiedät osaavasi esiintyä, kun itse rentoudut, rauhoitut ja kun äänesi asettuu sen oikealle paikalle ja puheen rytmiikkaa toimii. Luontevuus astuu esiin itsevarmuuden lisääntyessä.


Kenelle?


Tämä koulutus kuuluu kaikille. Taitoa voi käyttää ihan normaalielämässä. Jopa kokenut esiintyjä saa tästä uusia ideoita ja oppeja voi hyödyntää niin parisuhteessa kuin vanhemmuudessakin. Asiakastyössä taito on korvaamaton.


Miksi juuri meidän koulutus?


Siksi että näitä koulutuksia ei ole juurikaan muualla! Tapa miten esiintymistä ohjataan perustuu Method Putkisto menetelmään ja tekee kokemuksesta ainutlaatuisen.


Koulutuksestamme sanottua

‘’En olisi uskonut, että on näin kiva olla kameroiden edessä’’

’Paras ujoudenpoisto -kurssi ikinä!”


Nyt voit karistaa epävarmuuden ja oppia ottamaan kameran haltuun toukokuussa alkavassa MP Online esiintymisen taito -koulutuksessa!


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page