top of page
In English

Method Putkisto on iki suosittu suomalainen klassikko

Tuhannet Methodin käyttäjät voivat todistaa kuinka jokainen voi kehittyä taitavaksi, kehonsa tuntevaksi ja liikkeestä nauttivaksi liikkujaksi. 


Method Putkisto missio


Halusin tarjota jokaiselle mahdollisuuden nauttia liikkumisen vapaudesta. Siksi methodin ytimenä on oppi omasta kehosta. Oma kehoni laittoi minut polvilleni ja Method Putkisto on tie jaloilleni ja vapauteen. Siksi tiedän, että vain oman kehon tuntemusta syventämällä ihmisellä on mahdollisuus oikeasti ottaa vastaan vastuu omasta kehostaa. 

Metodin tulokset perustuvat yksinkertaisiin harjoitteisiin,  joita jokainen voi oppia. Tarjoamme sinulle tasapainoa, ketteryyttä, notkeutta, voimaa; liikkumisen taitoa, ja elämän kestävää ryhtiä ja liikkumisen vapautta! Niitä voi tehdä kaikki; kaikenikäiset ja kuntoiset naiset, miehet ja nuoret  ja jopa lapset. 


Miten syvästä muutoksen mahdollisuudesta siis puhumme?


Method Putkistolla olen voinut osoittaa, että myös myöhemmällä iällä voi uusia ja edelleen rakentaa  syvää (lapsuudessa kehittyvää) lihasmuistia ja liikehermotusta.

Method Putkiston opit siirtyvät hermotukseen metodin eri lajien kautta, mutta aina uudella tavalla. Method Putkisto lajit liittyvät kaikki toisiinsa ja etenevät loogisesti jokaisen yksilöllistä rakenteen potentiaalia hyödyntäen. Vaikka niiden ydin (metodi) pysyy samana, kukin niistä aktivoi kehitystä uudelle tasolle.  Method Putkisto tulee avuksi, kun elämä kuormittaa, työ uuvuttaa ja huolet kuluttaa mieltä ja kehoa.


Missiomme on kohottaa ’Suomi Ryhtiin’;  sloganimme on ’Ryhti kannattaa’ on asettunut taistelemaan ryhtieroosiota vastaa, joka kattaa niin fyysisen kuin emotionaalisenkin  jumittumisen.  Uskomme, että hyvän lihastasapainon ja  kehonkäytön päivittäinen huollon tulisi kuulua jokaisen elämään.


Innostus sytyttää kehityksen, oivallus luovuuden


Kun Metodin opit siirtyy osaksi arkea muutokset syvenevät. Tulokset näkyy vartalon ääriviivoista, siitä miten liikut  ja ne tunnet itse hyvästä olosta. "Kun  tavoitteet ovat selkeät tuloksia tulee." Marja Putkisto

Menetelmän kehittäjä,

MP Instituutin koulutusjohtaja, tietokirjailija

Comments