Huippuliikkuja - avaimet liikkumisen vapauteen

Sopii sinulle, jota liike inspiroi! Kehity hyväksi liikkujaksi – jopa huippuliikkujaksi ja saavuta oman kehosi optimi. Poista kehosta rasitus ja ole vapaa liikkumaan. Lajilla parannat liikkeen estetiikkaa ja teknisiä tuloksia jokaisessa liikuntamuodossa.


Marjan suosikki.

”Kun hallitset selkärankaa, olet hyvä liikkuja. Siksi tämä laji keskittyy vapauttamaan  ja vakauttamaan selkärankaa”. Marja

Tulokset näet

  • kehon linjauksessa ja ryhdissä

  • tukisysteemien toimivuudessa

  • yleiskunnon ja liikkumisen taitojen paranemisessa


Kenelle se sopii?


Oletko joutunut liikkumistauolle, kuntoutettavaksi? Tuntuuko, että keho on ”pois paikoiltaan” tai liikkumisen ilo on hävinnyt?  Jos tekniikka ei kehity, motiivi putoaa, liikkuminen on raskasta tai  kehonhallinta ei parannu treenaamalla enemmän ja useammin, huippuliikkuja tarjoaa sinulle ratkaisun.


Voimistelijat, ratsastajat, balettitanssijat ja mm. Jokerien jääkiekkojoukkue ovat käyttäneet Huippuliikkuja-menetelmää hyväkseen. Yhtälailla menetelmä on erinomainen kuntoutukseen ja sitä  voi hyödyntää ihan normaalielämänkin keventämiseen.


Kuinka?


Method Putkisto Huippuliikkujan keskiössä on looginen systeemi ja tekniikka, jossa opit analysoimaan, kuinka oma rakenteesi ja kulloinkin tarvittavat fyysiset vaatimukset vaikuttavat toisiinsa ja ohjaavat toimintaasi.


Parasta Huippuliikkujassa?


Tämä harjoittelu yhdistää sekä fysiikka- että motoriikkaharjoittelun. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja  suuri osa niistä tehdään liikkuen.  Harjoituksissa keskitytään tarkasti ja kohdennetusti selkärangan liikkeiden hallintaan. Harjoitteet ovat pääosin keveitä, jolloin ne aktivoivat selkärangan lihasten hermotusta ja aineenvaihduntaa tavalla, jolla selän syvä tukisysteemi vahvistuu ja liikkeen hallinta helpottuu. Kukin niistä aktivoi seitsemää erityyppistä core/ydintuki-systeemiä.


Miten se toimii?


Opit hallitsemaan voimaa, korjaamaan kehon linjausta liikkeessä/vauhdissa ja harjoittamaan lihasmuistiasi, kunnes lihasten oikea aktivoitumisjärjestys muuttuu refleksinomaiseksi ja liikkumisen tekniikka parantuu pysyvästi. Se rakentaa aina myös kävelyn taidon uusiksi kaiken liikkumisen perustaksi. 


Lue lajin kirja: Minustakin Huippuliikkuja, Marja Putkisto, Gummerus


Method Putkisto Huippuliikkuja-ohjausta voivat tarjota vain Method Putkisto Instituutin kouluttamat lisensoidut ohjaajat.


Hae Method Putkisto Huippuliikkuja –ohjaajakoulutukseen.


Copyright Method Putkisto

90 katselukertaa

Toimisto: 

Anne-Marie Keituri

Laura Helisten

Helka Riihimäki

+358 50 520 9712 

toimisto@methodputkisto.com
 

Rekisteriseloste

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2020 by Method Putkisto Finland Oy 

Merimiehenkatu 22 A 12, 
00150 Helsinki

Kuinka voimme palvella?

Tällä lomakkeella saat helposti yhteyden toimistoomme