top of page
In English

Kasvojumppa on tehokasta kauneudenhoitoa. Kohota kasvot harmaudesta hehkeyteen.

"Tiesitkö, että maailmalla uusin kauneuden trendi on ihon hehkeys, ’GLOW’?" kertoo haastattelussaan maailman kuuluisin kauneustoimittaja Newby Hands.Kun katsot peilistä ja säikähdät alas valahtaneita kasvoja, on viimeistään aika tarttua toimeen. Ihon uudistumista voi tehostaa ja kasvojen lihaksia kiinteyttää, ja tästähän kasvojumpassa on kysymys!


Kuten keho myös kasvot kaipaavat jumppaa. Säännöllisellä harjoittelulla voit poistaa turvotusta ja tukea ja vilkastuttaa kasvojesi aineenvaihduntaa.


Talven harmaa ihonväri kauhistuttaa, mitä silloin tapahtuu?


Ei ole kiva huomata, että iho ei enää palaudu samalla tavalla kuin ennen ja pahinta on, kun kaikki tuntuu näkyvän heti kasvoista: herkuttelu, huonot unet, aurinko, alkoholi ja jopa ärtyneisyys ja kiukku. Entäs sitten ne silmäpussit, joiden myötä kasvojen ilme muuttuu.


Mikä hulluinta, stressitilanteissa ihminen usein itse aktiivisesti pahentaa tilannettaan pidättämällä henkeään. Eipä ihme, että pallea jäykistyy, suu kuivuu ja kudokset menettävät kimmoisuuttaan.


Kun ihminen rentoutuu, hengitys muuttuu ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, aineenvaihdunta tehostuu ja kaikki tämä näkyy ihosta ja sen väristä. Kun ymmärtää ja arvostaa ihon uusiutumiskykyä, pystyy sitä myös tehostamaan.


Mutta mikä auttaa?


Iho on ihana elin, tunteellinen ja älykäs. Iho hengittää ja liikkuu keuhkojen kanssa.


Tunnemme kaikki ihonhoidon hyvää tekevän vaikutuksen, mutta totta on, että vain harva tietää, kuinka hyvin tehty kasvoharjoittelu kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Voit nostaa kauneudenhoitosi uudelle tasolle yksinkertaisilla harjoitteilla ja vieläpä edullisesti.


“Voi kunpa olisin aikaisemmin tajunnut, mitä kasvojumppa tarjoaa ja välttänyt näin turhat turvotukset ja silmäpussit,” pohti asiakkaani.


Oletko sinä ajatellut, että harjoittelua voisi tehdä jopa useasti viikon aikana?


Mitä hyötyä kasvojen harjoittelusta on?


Vaikka ryppyjä ei harjoittelulla voi poistaa, voi niitä silottaa ja niiden kehittymistä hidastaa. ’’Kukaan ei enää halua peittää ikäänsä, se on vanhanaikaista”, kertoo Newby. Sen sijaan hän kannustaa ihon heleyden ylläpitoon ja puhuu sydämestään siitä, kuinka juuri tähän kannattaa panostaa.


Päivittäin on hyvä vilkastuttaa kasvojen verenkiertoa ja auttaa näin ihoa uusiutumaan paremmin. Kun kasvoihin saa kosketuksen, kasvoharjoitteluun tulee uutta voimaa. Kun pystyt tuntemaan kasvosi lihaksiston ja tunnistamaan eri tapoja käyttää kasvojen lihaksistoa, kontrolli siirtyy sinulle. Samalla tuntuu kuin kasvot heräisivät eloon. Kasvoja taputtaessa myös mieli rauhoittuu, stressi lieventyy ja ilme muuttuu silminnähden levolliseksi. Paras tulos on ihon värin ja sävyn tasoittuminen ja ihon heleys.


Kun tunnet kasvosi paremmin, ’saat kauneuden omiin käsiisi’.


”Nautin erityisesti erilaisten otteiden harjoittelusta. Kylläpä iho kirkastui ja otteet olivat mahtava apu silmäpussien taltuttamiseen ja kaksoisleuan kiinteytykseen.” Marjatta

Kauneutta lisäävää jumppaa - aamuin illoin


Oikein tehdyllä kasvojumpalla ihonväriä voi todella parantaa. Tähän keskitymme Marja Klubissa ma 9.1.2023 alkavalla 6 viikon teemajaksolla.
Online mahdollistaa uuden tavan harjoitella ja avaa uuden kulttuurin kauneuden hoitoon. Säännöllinen ja riittävän usein toistuva harjoittelu tuo esiin aivan uudenlaisia tuloksia. Tämä on asia, joka on koettava ennen kuin osaa edes arvata, kuinka paljon tulokset tosiasiassa paranevat. Sama pätee kehoon mutta hyvin ohjattu kasvojumppa on useimmille uusi asia.


Nähdään kursseilla!

Marja


Nyt ensimmäisen kerran mahdollista Suomessa: Marjan säännöllisessä valmennuksessa otat sananmukaisesti ”kauneuden omiin käsiisi”.

  • Marjan päivittäinen live-valmennus, liity Marja Klubiin >>

  • Lyhyet kasvominikurssit, seuraa sivuja.

  • Olen valinnut nimikkotuotteiksemme Snowannan. Ne ovat kuin suomalainen puhdas järvivesi, raikas ilma tai suomalaiset marjat ja istuvat suomalaiseen ihoon. Meillä iho on suhteellisen ohut ja samalla heleä. Kun levität seerumin ja kasvovoiteen ihollesi aamuin ja illoin, niiden imeytymistä kannattaa edesauttaa. Varsin hintavat seerumit ja kasvovoiteet, hyvin tehtyjen otteiden saattamina imeytyvät ihoon paremmin. Katso kaupasta.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page