top of page
In English

Koe Kasvojumpalla kauniiksi, 6 viikon Superohjelma

Kauneus ei ole puurtamista - vaan tapa olla. Marja

Palauta kasvoillesi hehkeys, kuulaus ja nuoruus. Method Putkisto FACE UP -ohjelma on Marjan uusin harjoitusmuoto. Se on 6 viikon ohjelma, jolla pystyt palauttamaan kauneuden kasvoillesi ja tasapainottamaan ja hallitsemaan kasvojesi lihaksistoa.


Sen perustana on taito, joiden kautta opit kasvojen muotoilua, kohotusta ja tasapainottamista. 6 viikkoa takaa liikkeiden sisäistämisen. FACE UP on verrattavissa aivojumppaan. Se sisältää "kaundeuden ihmekaava”- systeemin, jonka on todettu toimivan ja kaunistavan käyttäjänsä. Ohjelman avulla saat kosketuksen omiin kasvoihisi.


Harjoitteet nostavat esiin kasvojen piirteistä ‘sen jonkin’, jota voi kiistatta sanoa kauneudeksi. Ohjelman oppeja voi soveltaa arkeen ja niistä on apua varsinkin esiintymistä vaativiin tilaisuuksiin. Ohjelma lievittää ja jopa poistaa kroonista stressiä.


Face Up on erinomainen tapa lisätä itsetuntemusta, samalla kun rypyt siliävät


Sitä mukaa kun itsetunto lisääntyy, kasvot kaunistuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa kasvojen hermottamista ja ilmeiden artikulointia. Systemaattisesti palautamme kasvojen lihaksiin voimaa, kunnes perusilmeesi kantaa niin sinua, ääntäsi kuin koko persoonaasi, jolloin ihminen on sympaattinen ja kaunis.


Marja Putkisto kertoo: ”Puhun suomalaisesta kauneudesta, jota on ollut ennen vaikea määritellä. Nyt sen näkee ohjelman tuloksista paljain silmin ja tästä olen erityisen onnellinen ja ylpeä. Kauneuteen kuuluu herkkyys, voima ja upeus. Tätä ei voi saavuttaa kasvoja voimakkaasti jumppaamalla vaan ‘sisältä ulospäin’ -työskentelyllä. Kauneus on kokonaisvaltainen kokemus - ei yksittäinen harjoitus. Halusin luoda ohjelman, joka poistaa kasvoilta kovuuden ja palauttaa tilalle naisellisen pehmeyden ja nostaa miehestä esiin sympaattisuuden. Kauneus on sisäistä hehkua, joka luo hyvinvointia. Kauneus on enemmänkin tapa olla kuin peittelyä tai tietoista pyrkimystä herättää huomiota. Halusin myös osoittaa, kuinka vähemmällä tekemisellä saa enemmän, jos vain osaa aistia kasvojaan.”


Onko totta, että ohjelma nuorentaa, kiinteyttää ja parantaa ulkonäköä?


Kyllä, ohjelma nuorentaa, rentouttaa kasvoja ja koko kehoa.


“Vihdoin alkaa rentous ja nautinto löytyä. Kun laittaa silmät kiinni, tuntuu aivan ihanalta koskettaa, painella ja taputella kasvoja. Uskonkyllä ainakin muutaman vuoden näiden viikkojen aikana kasvoiltani silenneen.“ Reija


Poistaa niskakyhmyä, kiinteyttää leukaa ja pienentää silmäpusseja.


“Olen todella miettinyt, kuka minä olen ja mitä kauneus on. Hartialinja on parantunut huomattavasti. Kädet ovat löytäneen oikean paikan, kun olkapäät alkavat olla omalla kohdallaan. Niska tuntuu pidemmältä ja pää todella keikkuu atlasnikaman päällä.” Jaana


"Kyllä myös tuntuu hyvältä kun tiedän miten nopeasti voin itse vaikuttaa ihonväriin ja siihen kuinka silmäpussit saa pois." Pirkko


ja paljon enemmän:

 • Kohottaa ja muotoilee kasvolihakset.

 • Sulattaa someniskat ja rentouttaa hartiat.

 • Kirkastaa ja virkistää silmiä.

 • Kiinteyttää kasvot, pienentää kaksoisleukaa, parantaa huulien ja poskien muotoa.

 • Opettaa käyttämään ilmelihaksia uudella piirteitäsi tukevalla tavalla.

 • Opettaa käyttämään ääntä kasvolihasten tasapainottamiseen,

 • Vähentää ja jopa poistaa stressipurentaa.

 • Poistaa aivosumua.

Onko tämä ohjelma sinulle?


Method Putkisto Face UP sopii kaikille, joille ulkonäkö on tärkeää ja jotka ovat valmiit panostamaan elämänikäisen taidon oppimiseen. Harjoitteita voi tehdä jokainen ja niiden tulisikin kuulua jokaisen elämään ja varsinkin, jos digilaitteet kuuluvat arkeen.

Kirja on nyt julkaistu ja sen opit ovat siirtyneet elävään elämään. Kauneuden kansalaishaku kokosi pioneeriryhmän matkalle oman kauneutensa ytimeen. Ohjelma on nyt testattu.


Inspiraationa sinun kasvosi


* Kuvassa elokuun 2021 Kasvojumpalla kauniiksi -verkkokurssin voittaja Heini


’’Näen myös kaulan ja niskan inspiraationa, yleensä alue koetaan vain ongelmana.’’


Parasta FACE UP - Kasvojumpalla kauniiksi -ohjelmassa?

 • Parasta on se miten nyt koen oman itseni. Voin levollisemmin olla.

 • Tunnistan ensimmäistä kertaa omien ilmeitteni vaikutuksen muissa ihmisissä positiivisesti. se antaa kokonaisvaltaisen tunteen kauneudesta.

 • Minun kasvoni ilmeet saa muut tuntemaan olonsa kauniiksi. Olen motivoituneempi jatkamaan harjoittelua ja kantamaan kasvojani hyvin. Pirkko

 • Parasta oli se, miten kevyellä saa tuloksia ja se, että harjoitukset ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita.Pirjo

 • Kasvojen rentouttaminen ja niiden rentona pitäminen onkin iso juttu. Sitä on tietyn kuoren ( kasvojen jähmettyminen) luonut kasvoilleen ja on jopa pelottavaa olla rento oma itsensä. Jaana

 • Mielestäni ohjelman eteneminen on nerokas. Liikevalinnat toimivat. Ohjelman lopussa ihan oikeasti kasvoni toimivat uudella tavalla. Hassua miten se näkyy! Marjatta

Miksi puhut kauneuden vallankumouksesta vaikka kyseessä on kuuden viikon ohjelma?


Mitä siis kumotaan? Kumotaan huoli ja ahdistus ikääntymisestä ja rypyistä ja vallataan avaimet itsenäisyyteen. Omin voimin voi tehdä paljon ja jopa kasvojen kohotus on mahdollista ilman kalliita investointeja. Oman kehontuntemuksen arvoa ei voi edes mitata. Kun saat ulkonäkösi kehityksen takaisin omiin käsiisi, olet ‘vallannut” takaisin jotain, jossa usein koemme voimattomuutta.


Miksi Face UP Kasvojumpalla kauniiksi -ohjelmaa tarvitaan?

‘’Meillä on liian vähän keinoja oman ulkonäkömme käsittelyyn. Vaikka kauneudenhoito on tuttua, sitä, kuinka meidän tulisi kantaa omaa ulkonäköämme, ei opeteta.’’ sanoo Marja


Mistä tätä saa?


Marja Klubissa Face-tunnit pohjautuvat Kasvojumpalla Kauniiksi 6 viikon superohjelmaan. Harjoittele säännöllisesti, liity tästä.


Kirjan löydät Method Putkisto Shopista tai kirjakaupoista läpi maan.

TAUSTAA FACE UP, 6 viikon ohjelma kuuluu Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka konseptiin ja kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon kasvojen kautta.


Ohjelma on omistettu äidilleni Eila Auerille, jonka ilmeitä olen tietämättäni kopioinut. Kuvassa Eila on 30 ikäinen ja minä 61. Näin toimivat peilisolut. Äitini kaunistui äänen kautta ja siksipä ohjelma huipentuukin siihen, kuinka nimenomaan äänen muodostuksella (ei siis välttämättä tuottamisella) kasvolihakset kaunistuvat.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page