top of page
In English

Tule Marjan vieraaksi LONTOOSEEN toukokuussa 2024


Aika tehdä jotain ihan uutta? Lähde elämänvoimaa lisäävälle viikonloppumatkalle Lontooseen.

Torstaista 16.5. - sunnuntaihin 19.5.2024. Sanotaan, että Lontoo yllättää aina. Varsinkin Marjan vieraana kehoa ja mieltä ihastuttavia yllätyksiä riittää.Näe itsesi ja elämäsi uudessa valossa. 

Maailman nopeissa muutoksissa keho ja mieli jumiutuvat helposti – silloin on aika tehdä jotain ihan uutta!  Lontoo virkistää ja ruokkii mieltä, hellii väreillä ja erilaisuudella. Kaupunki liikkuu ja väreilee. Tule uudistumaan ja vapauttamaan luovuutesi.


Oman kehon tuntemusta syventää, kun näkee itsensä uudessa valossa. 

On mielenkiintoista miten stressi meihin vaikuttaa. Lontoo on kaupunki, missä elää kontrasti, traditionaalinen ja vanhoillinen rinnakkain, tapoja kunnioittava maailma yhdessä nopeasti uusiutuvan, sykkivän, muotia ja musiikkia tuottavan maailman kanssa. Tämä symbolisoi monien elämää, jossa työelämä ja oma henkilökohtainen elämä tai ristiriidat eri arvomaailmoja kanssa kohtaavat.


Lontoo on hyväksyvä! Täällä kukaan ei ole turisti juuri siksi, että lukuisat kulttuurit yhdessä ovat luoneet ainutlaatuisen Lontoon.


Kuljemme kahden eri Lontoon läpi. Matkamme aikana koemme miten vanha kuninkaallinen Lontoo tukee kaikkea uutta. Saat kokea ja aistia miten uuden synnyttämisen tarve näkyy kaikkialla, myös kaduilla. Ei voi muuta kuin ihailla street-tanssin ja taiteen kauneutta.


Method Putkisto -ohjelma antaa keinoja ja ajatuksia stressin poistoon. Tutkimme uuden MP Fire Up -ohjelman tasoja sitä mukaa kun liikumme läpi Lontoon. Tutkimme liikkeen perusteita ja hiomme omaa tapaamme liikkua. Viikonlopun kuluessa ilmenee, mikä voima ajatuksilla on ja mitä Fire Up -ohjelman ydinviesti käytännössä tarkoittaa: Voimaannu stressistä! 


Kenelle tämä kurssimatka sopii?

Kurssi sopii sinulle, joka kaipaat kosmopoliittista ilmapiiriä ja olet valmis seikkailuun. Sinulle, jolla on avoin mieli ja taskussa pussi huumoria. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Method Putkistosta. Marja jakaa parhaat salaisuutensa kanssasi.


"By seeing London, I have seen as much life as the world can show!" - Samuel Johnson


Mitä varusteita tarvitaan?

Suosittelemme mukavia vaatteita, joissa on hyvä liikkua, niin ulkona kuin sisälläkin. Lenkkitossut tai kävelyyn sopivat kengät on tärkeä ottaa mukaan. Mukaan vielä kiva asuste kuvauksiin.


Hinta

Kurssin hinta on 468 €, johon sisältyy:


 • Tervetulodrinkki Rudy -hotellin tunnelmassa, Lontoon sykkivässä sydämessä

 • Viikonlopun ohjelma Marjan emännöimänä 

 • Palautumisen parhaat vinkit Fire Up -ohjelmasta

 • Lievitä stressiä ja kaunistu -hyvinvoinnin tapahtuma

 • Upea Somerset House -workshop

 • Sinä & Lontoo -kuvaustapahtuma, josta saat mukaasi neljä ammattivalokuvaajan ottamaa kuvaa

 • MP -venyttelyhetki kuninkaallisessa Petersham Royal gardens -puutarhassa

 • ​​​​​​​Kahvi tai tee x 3, Lontoon värikkäissä kahviloissa

 • ​​​​​​​Ihastuttava illallinen trendikkäässä Ivy -ravintolassa

 • ​​​​​​​Stailaus Annan putiikissa sinulle, joka haluat uusiutua

 • ​​​​​​​15% alennus Ruby -hotellin hinnasta Marja Klubin jäsenenä saat kurssin etuhintaan.

Huom: Lennot, muut matkat, majoitus ja muut ruokailut omalla kustannuksella 

 • Petersham Hotel (4 tähden hotelli). Nightingale Lane, Richmond upon Thames, TW10 6UZ

 • Ruby Hotel (4 tähden hotelli) 100-108, Lower Marsh, London SE1 7AB. Oston jälkeen saat koodin, jolla voit varata majoituksen -15%.