top of page
In English

Miksi opiskella pilatesohjaajaksi: 7 syytä aloittaa matka kohti terveyttä ja hyvinvointia


Pyöriikö arkesi ja urasi paikallaan? Kaipaatko vaihtelua ja uutta innostusta työpäiviisi? Joskus ratkaisut näihin tuntemuksiin löytyvät muuttamalla pieniä asioita arjessa, mutta toisinaan todellisen muutoksen tekee vain rohkea hyppy eteenpäin elämässä ja uralla.


Mikä tekisikään parempaa sinulle ja ihmisille joiden kanssa työskentelet, kuin työ hyvinvointialalla jossa liikunta, kehonhallinta -ja huolto mieltä unohtamatta kuuluvat jokaiseen päivään?


Method Putkisto Pilates -ohjaajakoulutus

Kun pohdit tulevaisuuden uravaihtoehtoja tai haluat löytää uuden harrastuksen, pilatesohjaajan ammatti voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka yhdistää liikkeen, hengityksen ja keskittymisen. Se tarjoaa monia terveyshyötyjä sekä keholle että mielelle.


Method Putkisto tarjoaa pilatekseen omanlaisensa lähestymistavan ja syvyyttä harjoitteluun, Methodi on itse asiassa opetusmetodi ja 'system', ‘se jokin’ jonka käyttäjä erottaa kokemuksena.

Se vain tuntui ihan erilaiselta’ - Maija Liisa
‘Method Putkisto -menetelmä selkeyttää ohjaamista, antaa itseluottamusta ja parantaa tuloksia.’ - Ulla Pesola

Monta hyvää syytä opiskella pilatesohjaajaksi

  1. Kasvava kysyntä: Pilates on saavuttanut suuren suosion viime vuosikymmeninä, ja sen suosio jatkaa kasvamistaan. Yhä useammat ihmiset etsivät vaihtoehtoisia tapoja parantaa fyysistä kuntoa ja vähentää stressiä. Pilatesohjaajana sinulla on mahdollisuus vastata tähän kasvavaan kysyntään ja auttaa ihmisiä saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteensa.

  2. Monipuolinen työympäristö: Pilatesohjaajana voit työskennellä erilaisissa ympäristöissä, kuten kuntosaleilla, terveyskeskuksissa, hotelleissa, lomakohteissa tai perustaa oman studion. Voit myös tarjota yksityistunteja tai ohjata ryhmäliikuntatunteja - myös online. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita työympäristö, joka parhaiten sopii sinulle ja tavoitteillesi.

  3. Kehonhallinta on keskivartalon voimaa: Pilatesohjaajana sinulla on mahdollisuus oppia syvällisesti kehonhallinnasta ja vahvistaa omaa kehoasi. Pilateksen harjoittelu kehittää voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Ohjaajana opit ymmärtämään paremmin pilateksen periaatteita ja välittämään niitä asiakkaillesi.

  4. Tuki ja kuntoutus: Pilates on tunnettu siitä, että se tarjoaa monia etuja kuntoutuksessa ja fyysisissä terapiaprosesseissa. Opiskelemalla pilatesohjaajaksi saat mahdollisuuden auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat erityistä tukea ja kuntoutusta erilaisten vammojen, kipujen tai muiden terveysongelmien vuoksi. Voit olla ratkaiseva osa heidän matkaansa kohti terveyttä ja hyvinvointia.

  5. Henkinen hyvinvointi: Pilateksen harjoittelu vaikuttaa positiivisesti myös mieleen. Se auttaa lievittämään stressiä, lisäämään keskittymiskykyä ja parantamaan kehon ja mielen yhteyttä. Pilatesohjaajana saat mahdollisuuden jakaa näitä henkisen hyvinvoinnin etuja oppilaillesi ja auttaa heitä löytämään tasapainoa elämäänsä.

  6. Luova ilmaisu: Pilatesohjaajana voit käyttää luovuuttasi suunnitellessasi ja toteuttaessasi pilatesharjoituksia. Voit yhdistää erilaisia liikkeitä, variaatioita ja apuvälineitä luodaksesi monipuolisia ja mielenkiintoisia harjoituksia oppilaillesi. Voit myös mukauttaa harjoituksia vastaamaan yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista omaa luovuuttasi ja tehdä jokaisesta tunnista ainutlaatuisen.

  7. Palkitseva ura: Pilatesohjaajana voit kokea palkitsevaa uran, jossa autat ihmisiä saavuttamaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tavoitteitaan. Nähdessäsi ohjattavien kehittyvän ja saavuttavan tuloksia, ja vaivojen ja haasteiden vähenevän tunneillasi tunnet suurta tyydytystä työstäsi. Pilatesohjaajana voit todella vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään.

Pilatesohjaajan ammatissa on paljon mahdollisuuksia, ja se tarjoaa sinulle sekä henkilökohtaista että ammatillista kehitystä. Jos olet kiinnostunut terveydestä, liikunnasta ja auttamisesta, opiskelu pilatesohjaajaksi voi olla oikea valinta sinulle.


‘Method Putkisto Pilateksen salaisuus on jatkumon kokonaisuudessa. Vasta kun perustan on ymmärtänyt, voidaan puhua Pilateksesta. - Tanja Kaavinen

Tartu tilaisuuteen ja aloita matkasi kohti terveyttä ja hyvinvointia pilatesohjaajana!

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page