top of page
In English

MP Pilates - keskivartaloon voimaa ja mieleen luovuutta

Method Putkisto Pilates vie pilateksen astetta syvemmälle ja luo siihen ainutlaatuisen laadullisen ulottuvuuden.

Kärsitkö selkäkivuista? Onko keskivartalosta hävinnyt voima? Oletko treenauksen jälkeen väsynyt?

Paljon on tarjolla ja on vaikea tietää mikä riittää, ja sopii omalle keholle.


Method Putkisto PILATES (= MP Pilates) on pitkälle hiottu kehonhallintatekniikka, joka opettaa käyttäjälleen tarkkaa koordinaatiota ja kehon hallintaa.

Jo miljoonat ihmiset ovat pilateksen käyttäjiä. Tämän lajin hyödyt ovat kiistattomat. Valinnaksi vain jää, miten sitä ohjataan ja onko hyvissä ohjaustekniikoissakin eroa.


Miten MP Pilates vaikuttaa?


Harjoittelu vahvistaa keskivartaloa ja pitää selän vahvana. Saat voimaa, kestävyyttä, vahvan ja tasapainoisen vartalon sekä notkean, pitkälinjaisen lihaksiston. Vaikutukset tunnistat jo lyhyessä ajassa. 


Kenelle MP Pilates harjoittelu sopii?

Se sopii sinulle, joka haluat pitää selän terveenä ja keskivartalon kuosissa. Se sopii sinulle, joka haluat päästä pintaa syvemmälle. Sinulle, joka tunnistat, että treenaus voisi olla enemmän kuin harjoittelua. Se sopii sinulle, jolle hyvinvoinnin arvostaminen on osa elämää. Se sopii sinulle, joka haluat tehdä vain ’oikeita’ asioita ja jättää turhan pois. Ja sinulle, joka haluat tuloksia. Method Putkisto Pilates liikkeitä voivat kaikki tehdä.


Miten MP Pilates harjoittelu etenee?

Method Putkisto Pilates rakentuu Joseph Pilateksen kehittämän klassisen repertuaarin perustalle.


Method Putkisto Pilates -tunneilla voit harjoitella kolmessa tasossa: perustaso (basic), keskitaso (intermediate) ja jatkotaso (advanced), jotka säännöllisesti suoritettuna yhdessä kantavat harjoittelua syvemmälle kuin mitkään yksittäiset harjoitteet.


Aloita perustasosta.

  • Keskityt ensin perusasioiden harjoitteluun. Tunnit alkavat lämmittely-osuudella, josta siirrytään perustason liikesarjaan. Opit rakentamaan kytkennän Pilateksen Power Housen toimintaan.

Keskitaso

  • Ohjaaja seuraa kehittymistäsi ja sopivassa kohdassa vaihtaa perustason liikesarjan keskitasolle. Keskitason liikesarja lisää vahvasti selkärangan liikelaajuutta. Oivalla, mikä merkitys sillä on sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Jatkotaso

  • Pilateksen klassinen repertuaari antaa avaimet kehonhallinnan jatkuvaan kehittymiseen. Tällä tasolla syvennetään Pilateksen harjoittamista oman kehosi tuntemusta syventäväksi harjoitteluksi. Se ohjaa sinut motorisen oppimisen alkulähteille ja tunnistamaan kehon toiminnallisuuden rajoitteita. Jatkotason repertuaarin harjoittelu antaa avaimet kehonhallinnan jatkuvaan kehittymiseen. 

Tunneilla opit suorittamaan liikkeet puhtaasti ja samalla oman kehosi harjoittaminen siirtyy uudelle tasolle. Harjoittelua progressoidaan yksilökohtaisesti.


Miten Method Putkisto Pilates eroaa muista?

Method Putkisto Pilates harjoittelun erottaa muista opetusmetodi: hienosäädetty ja yksilöllinen opetus. Method Putkisto -menetelmä lisättynä Pilatekseen harjoitteluun avaa ajatuksen kehon mahdollisuuksiin. Metodissa mieli johtaa hermotuksen rakentumista.


Method Putkisto perustuu asento-liikeaistijärjestelmän herkistämiseen ja systemaattiseen kehittämiseen. Sen käyttö auttaa jäsentämään Pilates -liikkeiden tarkkoja suorituksia, jolloin saat parempia tuloksia.


’’Pilatesliikkeiden ulkoinen suorittaminen ei ole sama kuin niiden ytimen ymmärtäminen.’’ Marja Putkisto

Lue suosikki:

Method Putkisto Pilates - Pilateksella vahvaksi Method Putkiston Parhaat & Pilates


Method Putkisto Pilates -ohjausta voivat tarjota vain Method Putkisto Instituutin käyneet lisensoidut ohjaajat. Näin tiedät olevasi erinomaisessa ohjauksessa.Comentarios