top of page
In English

Miksi valita Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutus

Kun haluat hyvinvoinnista elämäntavan, uuden uran tai toisen tulovirran.Marja Putkisto perusti Method Putkisto Instituutin vuonna 1993. Olemme Suomen kokenein kehonhallinnan kansainvälinen koulu.


Olemme erikoistuneet kehonhallinnan ohjauksen taitoon. Erikoisosaamistamme ovat liikkeen perusteiden hallinnan taito ja ohjaamisen pedagogiikka. Koulutuksemme perustuu ohjelmaan, jonka sisältö avautuu opiskelijan oman kehon kautta. Näin teoria muuttuu kokemukseksi ja tieto taidoksi.


Meiltä saat vahvan pohjan alalle: valmiudet kehonhallinnan laadukkaalle ohjaaja-/ valmentajatyölle sekä fyysisiä, teknisiä ja pedagogisia taitoja. Tärkeä osaamisen alue on se, miten viet ohjelman sinulle sopivalle asiakaskunnalle.


Ainutlaatuisuus syntyy perusasioihin keskittyvästä opetusmenetelmästämme sekä Method Putkiston suomalaisista juurista. Vahvuutemme ovat tieteellinen perusta, kokemuksen kautta saavutettu tieto, kansainvälisyys sekä koulutuksen aikainen ja jälkeinen tuki.Innovatiivinen ja harmoninen kokonaisuus


Method Putkisto koostuu kuudesta ohjelmasta ja niiden eri tasoissa kulkevista koulutuksista, joista muodostuu harmoninen kokonaisuus. Jo yhden koulutuksen avulla voit avata palvelutarjonnan ja rakentaa liiketoimintasi sen ympärille. Opinnot on suunniteltu niin, että halutessasi voit saumattomasti opiskella samanaikaisesti kaksi pätevyyttä. Lue lisää kaksoispätevyydestä.


Aloita tästä

Suosituimmat ohjaaja-/valmentajakoulutuksemme

Ohjaajakoulutuksessamme on ollut opiskelijoita ympäri maailmaa (Iso-Britannia, Ranska, Sveitsi, Ruotsi, Kiina, Belgia, Hollanti, Malesia, Islanti, Luxembourg).


Varmistamme, että koulutuksesi on ponnahduslauta kohti uutta uraasi.


Opiskelijamme kertovat: parasta koulutuksessamme

 • Vähemmällä enemmän - Tietoa on paljon, koulutuksemme keskittyy olennaiseen.

 • Fyysiset ja psyykkiset tulokset - Tuloksia opit todentamaan. Ne näet parantuneesta ryhdistä, tunnet liikkuvuuden lisääntymisestä ja kehoa kannattavasta core-voimasta., Opiskelijamme kokevat koulutuksen vahvistavan heitä sekä fyysisesti että henkisesti.

 • Oivallukset - Kun tieto siirtyy kehoosi ja elävään elämään, moni asia jäsentyy oivallusten kautta.

 • Tarkkuus - Painotamme tarkkuutta, teknisiä taitoja, kädentaitoja ja kykyä tunnistaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita.

 • Itseluottamuksen vahvistuminen - Koulutus tukee sinua ottamaan käyttöösi vahvuutesi. Tuemme itseluottamusta ja päätöksententeon varmuutta. Tämä mahdollistaa ohjauksen kokonaisvaltaisen suunnittelun ja ohjauksesta nauttimisen.

Tavoitteenamme on, että koulutuksen tietotaito siirtyy ihmisten käyttöön, toimintasi kehittyy ja se on tuottavaa.


Olemme koulu joka tukee sinua tarjoamaan palveluasi

Parhaimmillaan yrittäjyys rakentuu samaa tahtia koulutuksen kanssa..

Toimintasi käynnistämistä vauhdittaa vahva brändi. Saat alustat palveluiden tarjoamiseen ja jatkuvaa taitoa yrittäjyyteen, jolla rakennat kestävää ja kauaskantoista liiketoimintaa. Voit hyödyntää digimarkkinoinnin ja myynnin tehokkaita alustoja ja yhteiskampanjoita.


Opiskelijanamme ja ohjaajanamme voit hyödyntää Method Putkisto -konseptin tarjontaa osana omaa palveluntarjontaasi.  Aktiivinen tuotekehityksemme tuottaa jatkuvasti ohjelmia, joilla on selkeä sisältö ja vakiintunut nimi. Voit käyttää ohjelmista tehtyjä verkkokursseja oman ohjaajantyösi rinnalla ja näin kasvattaa omaa liiketoimintaasi ja samalla asiakkaiden tuloksia. 


Miten opiskelemme?

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka sisältää opintopäiviä ja itsenäistä työskentelyä. Sähköinen oppimisalusta tekee oppimisesta miellyttävää.

 • Koulutuksen sisältö on annosteltu. Tietoa jaetaan sinulle oppimista selkeyttävissä palasissa.

 • Sähköinen oppimisympäristömme, Pulpetti, on helppokäyttöinen ja tukee prosessin etenemistä.

 • Harjoitteet sisäistetään oman kehon kautta. Opiskelujesi prioriteettina on kehonhallinnallisten taitojesi kehittyminen. Samalla kehon ja mielen kontakti syvenee. Näin sisäistät palvelusi arvon ja tarpeellisuuden myös muille.

 • Opintoneuvonta ja säännölliset tuutoroinnit takaavat jokaiselle opiskelijallemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Työnohjauksissa opit arvioimaan ohjaustaitojasi ja saat palautetta, joka auttaa sinua keskittymään oleellisiin asioihin. Tuutorointia saat myös liiketoimintasi suunnitteluun.

 • Opiskelijanamme olet osa aktiivista ohjaajayhteisöämme. Opintojen aikana työskentelet sekä oman koulutusryhmäsi että muiden ohjaajiemme kanssa

 • Identiteetti, yksilöllisyys - Yhtä tärkeää kuin sisällön osaaminen on rakentaa omaa ohjaajaidentiteettiäsi ja löytää oma tyylisi. Koulutus ottaa huomioon vahvuutesi ja antaa raamit, joissa voit niitä parhaiten hyödyntää.

Missä opiskelemme?

Kasvotusten tai online

Fyysisiä koulutuspaikkoja ovat

 • Method Putkiston Studiot: Muurame, Kuopio, Nilsiä, Tampere, kts Studiot

 • Method Putkisto Pop UP Studio: Helsinki, Kulosaari kts.

 • Vanajanlinna, Hämeenlinna, kts.

 • Kisakallion Urheiluopisto, Lohja, kts.


 

Marja Putkisto perusti Method Putkisto Instituutin vuonna 1993. Hän käynnisti ensimmäisen ohjaajakoulutuksen vuonna 1996 Lontoossa ja 1997 Suomessa. Siitä lähtien koulutusta ja sen alustoja on systemaattisesti kehitetty eteenpäin. Marja lanseerasi Suomen ensimmäisen Pilates-ohjaajakoulutuksen vuonna 2000 ja julkaisi siitä ensimmäisen suomalaisen kirjan. ‘Method Putkisto, Syvävenytyksellä Solakaksi’, kts. Marja on julkaissut method Putkistosta kaikkiaan 17 kirjaa, joista viimeisimmän 2023.

 
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page