top of page
In English

Monta hyvää syytä valita Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutus

Method Putkisto, MP Pilates, MP 3D Kasvoklinikka

Uutuus - MP Palautumisen valmennus


Laadukasta kehonhallinnan ohjaajakoulutusta Suomessa vuodesta 1997.


Ainutlaatuisuus syntyy perusasioiden hallinnasta ja opetusmenetelmästämme ja suomalaisuudesta. Vahvuutemme on kokemus, taito, kansainvälisyys sekä koulutuksen aikainen ja jälkeinen tuki.


Olemme erikoistuneet kehonhallinnan tekniikoihin ja erityisesti niiden ohjauksen taitoon. Erikoisosaamistamme on liikkeen perusteiden hallinnan taito ja ohjaamisen pedagogiikka. Koulutuksemme etenee opiskelijan oman kehon kautta tapahtuvaa kokemuksellista ja taidollista kehittymistä myötäillen.


Olemme

 • Olennaiseen keskittyvä - Meiltä saat vahvan pohjan alalle; valmiudet kehonhallinnan laadukkalle ohjaajatyölle, fyysisiä, teknisiä ja pedagogisia taitoja.

 • Fyysisiä tuloksia takaava - Tuloksia mittaamme sinun omasta kehittymisestä. Ohjaajamme kokevat koulutuksemme vahvistavan heitä sekä fyysisesti, että henkisesti.

 • Taitoa kehittävä, iloa tuottavaa ja oivaltavaa opetusta tarjoava - Painotamme teknistä tarkkaa ohjaussilmää ja kättentaitoja, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaista ohjauksen kokonaisvaltaista etenemistä.


Varmistamme, että koulutuksesi on ponnahduslauta kohti uutta uraasi.

Tavoitteenamme on sinun menestymisesi. Toimintasi käynnistämistä vauhdittaa vahva brändi. Saat alustat palveluiden tarjoamiseen ja jatkuvaa taitoa yrittäjyyteen, joilla rakennat kestävää ja pitkäkantoista liiketoimintaa. Voit hyödyntää digimarkkinoinnin ja myynnin tehokkaat alustat ja yhteiskampanjat. Parhaimmillaan yrittäjyys rakentuu samaa tahtia koulutuksen kanssa.


Ajan hermolla - kehittyvä - innovatiivinen - aikaa puhutteleva - aina harmoninen kokonaisuus.


Kun haluat hyvinvoinnista elämäntavan, uuden uran tai toisen tulovirran.


Opiskelijamme tulevat eri taustoista ja eri valmiuksilla ja heitä kaikkia yhdistää:

 • kiinnostus - hyvinvoinnin arvostus ja kiinnostus liikkuvaan kehoon ja siihen vapauteen, minkä vain vahva ja tasapainoinen keho tarjoaa. He kaikki haluavat oppia uutta oman kehon muutoksen kautta.

 • tarve - auttaa muita voimaan hyvin ja tarjota osaamista ihmisten avuksi ja tueksi

 • innostus - tuottaa hyvinvoinnista yritystoimintaa ja tarjota asiakkaalle joustavaa ja laadukasta palvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutus on pääomaa. Sitä mukaa kun keho ja mieli tasapainottuvat, itsenäisyys kehoa korjaavaan harjoitteluun lisääntyy ja itsevarmuus vapauttaa ihmisen liikkumaan. Kaikki tämä vaikuttaa positiivisesti koko elämän laatuun.Yli 90% opiskelijoistamme kokee opiskelun ”elämää muuttavana” ja jatkuvan oppimisen mallin palkitsevana.


Opiskelijamme tulevat eri taustoista ja eri valmiuksilla ja heitä kaikkia yhdistää:


Valmiita kurssi/palvelumalleja tarjoava - koulutuksissa harjoitteet on koottu palvelukonsepteiksi. Nämä valmiiksi suunnitellut ja paketoidut harjoitteluohjelmakokonaisuudet voit tarjota ja ohjata asiakkaallesi. Koulutuksessa opit ensin klassikkotuotteet. Uusia palvelutuotteita kehitetään ja modifioidaan alati asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi.


Online ohjaamisen taito on nyt elinehto. Voit jatkaa ja laajentaa osaamista myös online esiintymisen taitoon.


Miten opiskelemme?


Huolehdimme siitä, että opiskelujesi prioriteettinä on oman kehonhallinnallisten taitojen kehittyminen. Näin sisäistät tulevan ohjaaja/valmentajatyösi arvon ja tarpeellisuuden myös muille ihmiselle.


Koulutus on monimuoto-opiskelua sisältäen opintopäiviä ja itsenäistä työskentelyä. Sähköinen oppimisalusta tekee oppimisesta miellyttävää.

 • Koulutusvuosi on rytmitetty ja annosteltu tavalla, joka poistaa kuormitusta ja selkeyttää oppimista. Opintojen tukena kulkee sähköinen oppimisympäristö Pulpetti. Se on helppo käyttää ja se innostaa kehittämään eteenpäin.

 • Tapamme opiskella ja harjoitella perustuu menetelmään, joka harjoittelun edetessä rakentaa uudenlaisen suhteen kehoosi ja kasvoihisi ja miten kannat ryhtiäsi. Koulutuksen harjoitteet sisäistetään aina oman kehon kautta. Kun kehon ja mielen kontakti syvenee, myös ymmärrys lisääntyy. Näin kehon syviä rakenteita ja liikkumisen tapaa voi korjata ja parantaa kokonaisvaltaisesti.

 • Koulutuksemme ytimenä on aina yksilö. Autamme sinua saavuttamaan sen, mikä sinulle on tärkeää. Yhtä tärkeää asian osaamisen kanssa on rakentaa itsellesi ohjaajaidentiteetti ja löytää oma tyylisi. Koulutus ottaa huomioon vahvuutesi ja antaa mahdollisuuden löytää luovasti oma tyylisi ja raamit, joissa persoonasi pääsee oikeuksiinsa.

 • Rinnallasi kulkee opintoneuvoja ja säännölliset tuutoroinnit takaavat jokaiselle opiskelijoillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Opi arvioimaan ohjaustaitojasi ja saa palautetta henkilökohtaiselta tuutoroijaltasi, joka tukee sinua keskittymään oleellisiin asioihin.

 • Oppimisympäristömme liittää sinut aktiiviseen yhdessä samaa päämäärä kohden pyrkivään ohjaaja/opiskelija yhteisöömme ja tarjoaa rikkaan ympäristön opiskelullesi ja kollegat tulevalle uralle. Opinnoissa työskentelemme yhdessä sekä pienryhmissä.


Missä opiskelemme ?


Method Putkisto -ohjaajakoulutus mahdollistaa opinnot kaikkialta Suomesta tai ulkomailta. Koulutuspaikkoja ovat Method Putkiston Studiot eri puolilla Suomea ja Vanajanlinna Hämeenlinnassa, Kisakallion Urheiluopisto Lohjalla sekä etänä online. Ohjaajakoulutukseen ovat opiskelijamme osallistuneet kaikkialta maailmalta (Iso-Britanniasta, Ranska, Sveitsi, Ruotsi, Kiina, Belgia, Hollanti, Manila, Islanti, Luxembourg). Ympäri Suomen voit harjoitella koulutettujen ohjaajien tunneilla. Nyt on avautunut myös ainutlaatuinen tilaisuus päästä menetelmän kehittäjän Marjan online viikkotunneille ja avustajana mukaan kansainvälisille kursseille.


Miten työskentelet ohjaajana ?


Voit ohjata pienimuotoisesti toisen työn ohella tai kokopäiväisesti. Voit yrittäjänä ja palveluntarjoajana rakentaa liiketoiminnastasi itsellesi sopivan kokoisen. Voit hyödyntää Method Putkisto Pop Up Studio -konseptia ja kasvattaa toimintasi aina Method Putkisto Studioksi.


Toimimme myös B to B puolella ja tarjoamme online-ohjausmahdollisuuden Putkisto Online Studiolla.

 • Method Putkisto -koulutus tarjoaa sinulle pitkällä kokemuksella saavutetun, systemaattisesti hiotun, viimeisiä tutkimuksia seuraavan ja ajan hermolla olevan kokonaisuuden.

 • Koulutuksemme perustuu tieteeseen ja taitoon kuinka se siirretään käytäntöön ihmisten hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Yli 30 vuoden ajan Marja Putkisto on systemaattisesti tutkinut venyttelyn vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja sitä kuinka perusasioiden liikkeellinen hallinta vahvistaa kehoa.

 • Kehon- ja liikkeenhallinnan perusteet on konseptoitu helppokäyttöiseen ja jäsenneltyyn muotoon.


Marja Putkisto perusti Method Putkisto Instituutin vuonna 1993. Hän käynnisti ensimmäisen ohjaajakoulutuksen vuonna 1996 Lontoossa ja 1997 Suomessa. Marja lanseerasi Suomen ensimmäisen Pilates-ohjaajakoulutuksen vuonna 2000 ja julkaisi siitä ensimmäisen suomalaisen kirjan. Siitä lähtien koulutusta ja sen alustoja on systemaattisesti kehitetty eteenpäin.


Näin pääset meille opiskelemaan


Koulutuksen voit aloittaa neljä kertaa vuodessa.

 • Koulutuksen kesto noin 1 vuosi.

HAKU OHJAAJAKOULUTUKSEEN

Täytä hakulomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustu kouluttajiin


©Method Putkisto


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page