top of page
In English

Perusilme uusiksi ilman kemikaaleja

Kasvoista näkyy kaikki! Kivan näköiset kasvot ovat rentoutuneet ja tasapainoiset. Kasvot ovat aina viehättävät, jos tapa olla on aito ja heijastaa persoonasi parhaita puolia. Silloin ihminen aina loistaa.


Botox ja muut kemialliset käsittelyt ovat tulleet jäädäkseen, mutta suuri joukko naisia ja miehiä on aktiivisesti alkanut etsiä muita keinoja kemiallisten hoitojen rinnalle. Paljon positiivisia vaikutuksia voidaan saada aikaan luonnollisin keinoin.


Perusilme rakentuu aivoihin ja kietoutuu luonteeseen ja se heijastuu aina esille, jopa kemiallisesti hoidettujen kasvojen alta. Kauneuskirurgialla tai voimakkailla hoidoilla ei pystytä ratkaisemaan ongelmia, jotka viime kädessä ovat kietoutuneet syvälle ihmisen psyykeen ja aina - kaiken alta - näkyvät ilmeistä.


Tunnistatko sinä peilistä omat kasvosi vai säikähdätkö niiden ilmettä?


Alkaako ilmeesi muistuttaa äitiä/tätiä/mummoa/sitä kärttyisä naista/miestä, jolta nimenomaan et halunnut näyttää! Entäs se kuuluisa virkailme, joka alkaa pysyvästi asettua kasvoille tiukkana opettajana tai muikeana mallina riippumatta siitä, kenen edessä olet. Mitä tehdä jos olet aina vain tiukan näköinen, valahtanut tai ikuinen hissukka, vaikka elämä vaatii jo uusia rooleja?


Jos huomaat asettavasi kasvoillesi taas ‘sen ilmeen’, vaikka haluaisit olla vain oma luonteva itsesi tai mikä pahinta ‘minä’ on hukkunut some maailmaan. Kun mielen syvyyksiin pakkautuneen tunnemöykyn ulkoisen merkkinä kohoaa niskakyhmy - on aika tehdä asialle jotain!


Purulihaksilla hymyilijä ei vakuuta aitoudellaan


Juuri luonnonmukaisuudessa piileekin konseptini ainutlaatuisuus. Haluan osoittaa kuinka kasvoihin keskittynyt harjoittelu on kokonaisuus ja kuinka kasvot ja keho heijastavat toisiaan, toimivat yhdessä. Siinä kehoa ohjaava emotionaalinen tunnetaso alkaa liikuttaa ilmelihaksia. Ihan niin kuin niiden kuuluukin.


Kokonaisuutta ohjaa aina mieli, jonne kiristyy myös niska-hartiaseudun jännitykset ja stressipurenta. Toki luonnolliset rypyt ilmaantuvat vuosien kuluessa, mutta niille on tullut eri merkitys ja kun rypyt ovat naururyppyjä, ovat ne myös charmikkaita.


Kun uusit kasvojesi perusilmeen, astut yli pelkän kauneudenhoito-ohjelman


Method Putkisto -kasvokonsepti osoittaa, että kasvomme muotoutuvat sen näköisiksi mitä ajattelemme. Pyrimme saavuttamaan kasvojen lihastasapainon, mutta sen saavuttamiseksi joudumme tekemään paljon perinteisestä kasvojumpasta poikkeavia harjoitteita. Mistä on siis kysymys?


Kutsun sinut harjoituttamaan kasvojen lihaksistoa niin, että oma persoonasi tulee esiin. Kun ankkuroimme kasvoharjoitteluun sinulle oikeat mielikuvat, niin mieli kuin sen myötä kasvot vapautuvat ja voit myös luopua turhista maneereista. (Ne usein ärsyttävät kanssaihmisiä ja rasittavat omaa ilmaisuasi).


Jos olet läpikäynyt kuormittavia elämänvaiheita, voit uudelleen palauttaa tai rakentaa loisteen kasvoihisi. Jopa syvään juurtunut ilme on pehmennettävissä; surun murtamaa ilmettä ei tarvitse kantaa leimana loppuelämäänsä


Kutsun sinut lisäämään valoisuutta ilmeeseen ja antamaan parhaan osan persoonallisuudestasi kantaa sinua eteepäin. Kun sinun on helppo olla omien kasvojesi takana, kasvotusten niin itsesi kuin ympäristön kanssa - ja missä iässä vain - olemme onnistuneet.


Marja
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page