top of page
In English

Näin saat roikkuvat posket kiinteäksi ja tiukat huulet pehmeäksi

Kauneus on tasapainoilua pehmeyden ja kiinteyden välillä. Kun ne osuvat oikeisiin paikkoihin, siitä se kasvojen kauneus leivotaan!


Kun stressi iskee, huulet tiukentuu, leuka jännittyy ja kasvoille asettuu torjuva ja tiukkailme. Kun ilme jää päälle, ajan kuluessa tämä saa huulet kaventumaan. Kyllä, kasvojen jännittäminen ja pingottaminen ohentaa huulia.


Ratkaisuksi ohuisiin huuliin monet ulkonäköönsä tyytymättömät haluavat täyteainehoidon, joka voi tuntua helpolta tavalta saada suuremmat ja täyteläisemmät huulet. On kuitenkin toinenkin tie: ihan vain jumpata huulet täyteläisyyteen.


Unohda roikkuvat posket ja ohuet huulet Face Up -Kasvojumpalla!


Pehmeyttä huuliin saat Kauniit posket ja huulet -täsmäkurssilla. Vain muutamassa päivässä tulet huomaamaan, kuinka paljon paremmilta huulesi näyttävät ja antavat kasvoillesi elinvoimaa.


Kasvojumppa ei maksa omaisuutta eikä ole kivulias. Huulien muoto paranee, mutta tärkeintä on, kuinka suhde omiin huuliin muuttuu.


Varmaa on, että huulet viestittävät haluista tai haluttomuudesta ja kertovat estoista tai vapautuneisuudesta. Siksi huulijumppaaminen on iso asia!


Sitten tekniikkaan. Mikä tekee FACE UP -kasvojumpasta erilaisen?


Suulla voi tehdä vaikka mitä kuten vetää huulet suppuun, nostaa suupielet kohti silmiä tai vetää niitä vaakatasossa sivuille. Paljon tärkeämpää kuin väännellä suuta on kokonaisvaltainen tasapaino, joka saavutetaan, kun huulet toimivat yhteistyössä muiden ilmelihasten kanssa.


Haluatko paksummat huulet vai tasapainoiset kasvot?


Kauneuden ylläpitotaito kasvaa, kun opettelee tasapainottamaan kasvoja. Täsmäkurssilla opettelemme ensiaskeleita siihen, kuinka ilmelihakset ylläpitävät huulien muotoa ja liikuttavat niitä. Voi olla, että olet ylipäätään unohtanut, miten käyttää huulia. Niiden ympärillä olevat lihakset ovat rengasmaiset ja ne muodostavat kasvoille niille keskeisen huomiopisteen.


Huulten mallia voi parantaa liikuttamaan lihaksia huulista poispäin kaikkiin ilmansuuntiin. Aikaa vaatii, että sitten opit ylläpitämään naisellista/miehekästä sensuellia ilmettä, joka varmuudella on nuorekkaampi kuin se juuttunut tiukkisilme.


Koska kaikki liittyy kaikkeen jatketaan tarinaa poskiin!


Kun huulten liikkeen ankkuroi poskilihaksiin ja posket silmien loisteeseen, kasvoille astuu hurmaava ilme, joka tarttuu ympäristöön.Roikkuvat posket kiinteiksi


Se vasta kauhistuttaa, kun huulien ulkonurkat laskeutuessaan vievät myös posket alaspäin ja ne alkavat veltostua. Poskien lihakset ovat ilmelihaksia ja ne kertovat täyteläisyydestä ja tunnetiloista.


Posket luovat aktivoituessaan kasvoillemme positiivisen ilmeen. Pahantuulen ilmaisuun vaaditaan suuri joukko lihaksia, joita avustaa painovoima ja siksipä pahantuulen ilmettä on helppo ylläpitää. Hymyyn tarvitaan vain muutama lihas, mutta koska hymyn tuottavat lihakset toimivat painovoimaa vastaan, ne väsyvät ja kiristyvät ollessaan liian heikot verrattuna purennan lihaksiin.


Ennen kuin sitten hyppäämme purentaan, jossa vastassa on ”vaikka mitä”, eikös nautita ruusuisista poskista. Kyllä, myös poskilihasten oikea käyttö on iso juttu!


Kasvot kaunistuvat, kun huulia liikuttavat posket ja poskia silmien loiste. Poskien kautta kasvot kaunistuvat! Tätäkin täsmäkurssilla harjoittelemme.


Ei sitten muuta kuin pehmittämään, kiinteyttämään ja ennen kaikkea nauttimaan! Tervetuloa mukaan!


Nähdään pian,

Marja 

FAKTA BOX

  • Posket kertovat, olemmeko onnellisia tai onnettomia. Posket menevät lommolle laihtuessa.

  • Poskipäät ovat herkät, niistä näkee ihon haurastumisen tai sen vauriot. Liiallinen aurinko ja tuuli aiheuttavat pienten verisuonien rikkoutumista ja ihon paperimaisuuden näkee ensimmäisenä poskipäistä.

 

3 vinkkiä täyteläisempiin huuliin


Voit vaikuttaa huuliesi muotoon perimäsi rajoissa ja jopa kapeat huulet saavat muotoa lisäharjoitteilla. Kasvoja voi hoitaa luonnollisista hoidoista aina kauneuskirurgisiin hoitoihin. Täsmäkurssi on ensiaskel kohti luonnon omia keinoja, joilla saat hehkeämmät huulet ja posket.

  1. Pidä poskipäät eloisina ja käytä niitä aktiivisesti. Samoin aktivoi huuliesi verenkiertoa ja ylläpidä huuliesi ympärillä olevien lihasten kuntoa hyvänä.

  2. Kiinnitä huomiota poskilihasten käyttöön,jolloin myös äänen resonanssi paranee.

  3. Selkeytä tietoisesti sanojen artikulointia; hidasta puhetta ja opettele hallitsemaan poskia ja huulia sanoja muodostaessasi.

 

MINIHARJOITUS

  • Sulje suu, paina huulia toisiaan vasten, ime ne sitten sisäänpäin kohden suutasi. Ylläpidä jännitettä 5-10 sekunnin ajan. Hengitä sisään ja rentoudu puhaltamalla ilma huulten välistä ulos. Toista muutaman kerran ja lopuksi taputtele huulet ja maiskuttele!


Kurssilla opit harjoitteet, joilla voit kiinteyttää roikkuvia poskia ja jumpata viivahuulia täyteläisimmiksi. Sisältää:

  • live-lähetyksen Marja Putkiston opissa

  • verkkokurssin, jossa on ohjevideot harjoitteisiin©Method Putkisto Finland Oy

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page