top of page
In English

Tuhoaako stressi ulkonäkösi?

Annetaan rypyille kyytiä ja rentoutetaan keho ja mieli. Käännetään stressi voimaksi, selätetään väsymys ja kaunistutaan. Kaikki kaipaamme uudistumista. Kevät on parasta aikaa uusia suhde omaan itseen ihan jo siksi, että luonto uudistuu. Tietoinen uudistuminen vaatii, että kohtaat tosiasiat ja osaat nähdä elämäsi uudessa valossa. Tätä aihetta käsittelee suosittu We Love You Summit -lähetys nyt neljättä vuotta. 


Marja rakentaa sillan kauneuden ja stressin välille: Krooninen stressi tuhoaa kauneutta ja haasteena onkin, että stressistä kärsivä ei sitä edes tunnista, sen sijaan uupumisen huomaa kyllä. Vahvista kehoasi ja opi palautumaan hauskalla ja iloa tuottavalla tavalla. Kun keho ja mieli voivat hyvin, on helppo ottaa vastaan elämän haasteita. Stressi on voimavara ja sitä tarvitsemme, jotta kehitymme fyysisesti ja psyykkisesti. Palautuminen on taito, jota Method Putkisto opettaa. 


Fire Up on Method Putkiston ohjelmien uutuus. Se tarjoaa uudenlaisen ratkaisun stressin selättämiseen. Sen viisi viikkoa kestävä harjoituskokonaisuus sisältää kehoa ryhdistävän liikejatkumon, joka avaa sinulle tien elämänkestävään hyvinvointiin. Ohjelman kokeneet kertovat kuinka vaikutukset näkyvät myös kasvoista. 


’Method Putkisto on auttanut minut sananmukaisesti takaisin jaloilleni. Palautuminen tällä menetelmällä on totista totta. Kaunistumiseni oli yllätys, jota en edes odottanut!”  - Satu Silvo

Palautumisen Fire Up -ohjelma väittää:

  • Kauneus on merkki hyvinvoinnista.

  • Vähemmällä saavutat enemmän.

  • Hyvä ryhti on enemmän kuin lihastyötä. 

  • Kiirettä ei ole, on vain rytmistä pois olemista. 

  • Prokrastinaatio (= vitkuttelu, päättämättömyys ja kyvyttömyys ryhtyä toimeen, heittäytyä uuteen ja olla rohkea) on aikaamme nakertava epidemia. Kauneus palauttaa ja palautuminen kaunistaa. 


24.3.2024 klo 11.00-13.00 We Love You -summit

Tilaisuudessa esitellään Marja Putkiston KUUMA AIHE, Palautumisen Fire Up -ohjelma. Se osoittaa miten jo yhdellä liikkeellä, keskittymistä oikein suuntaamalla, olo muuttuu välittömästi. Saat kokea oman kehosi kautta, mikä on se salaisuus, joka käynnistää palautumisen niin syvältä, että se todellakin näkyy kasvoistasi. Kun lihakset rentoutuvat, kasvotkin kirkastuvat. 


Nosta hyvinvointi elämäsi tärkeimmäksi asiaksi!

Nauti We Love You Summit -lähetyksestä, kuule asiantuntijoita ja inspiroidu. Tartu upeaan arvontaan ja tarjouksiin! Ilmoittaudu tästä >Käännä uupumus energiaksi ja voimaannu stressistä.  
Marja Putkisto

Hyvinvoinnin asiantuntija, Method Putkisto menetelmän kehittäjä, kouluttaja, valmentaja, ohjaaja ja tietokirjailija.Vieraana Satu Silvo


Satu Silvo, suomalaisen Method Putkiston kehonhallintamenetelmän vaikutuksen kokenut näyttelijä ja hyvinvoinnin lähettiläs (nyt myös Method Putkisto -opiskelija) tarjoaa meille hetken ja opimme opimme ihmisyyden parhaita vuorovaikutustaitoja hauskalla ja käytännöllisellä tavalla. Jos koskaan nyt näitä taitoja tarvitaan kaikkialla maailmassa. 


Vieraana Outi Impivaara

Liiketoiminnan asiantuntija, johdon konsultti ja aikamme pioneerejä.
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page