top of page
In English

Ensimmäisenä Suomessa: toiminnallinen kasvohoito

Miten kasvohoidon ja yleisestikin ihonhoidon vaikutukset olisivat mahdollisimman tulokselliset ja kokonaisvaltaiset?


Kokonaisvaltainen ihonhoito on kiinnostanut minua koko yli 20-vuotisen kosmetologi-urani ajan ja olen etsinyt erilaisia ja mahdollisimman luonnollisia keinoja tämän toteuttamiseen. Entistä enemmän olen viime aikoina suosinut kasvohoidoissani mm. kasvohierontaa ja kasvolymfaa, joilla olen huomannut olevan todellakin suuren merkityksen ihon hyvinvointiin sekä hermoston kautta koko kehoon. Kasvohieronta rentouttaa kireitä kasvolihaksia, parantaa verenkiertoa ja stimuloi kollageenituotantoa. Kasvolymfalla on ihoa tervehdyttävä vaikutus ja se poistaa turvotusta ja epäpuhtauksia.


Nämä hoidot eivät kuitenkaan anna pitkäaikaista tulosta, jos ongelma piilee vääristyneessä pään asennossa. Eteenpäin notkahtanut pää aiheuttaa kaulan ja niskan alueen kireyksiä, jolloin tärkeät lymfakanavat kaulalla ovat tukossa, mikä aiheuttaa ongelmia kasvoille, eikä verenkierto pääse tuomaan tarpeeksi ravinteita kasvojen iholle. Varsin yleinen ongelma!


Ongelmaan löysin avun Method Putkisto 3D luonnollinen kasvoklinikka -metodista, kun itse ensin vaikutuin sen tehosta Marjan tunnilla. Ja bonuksena harjoitteiden avulla sain luonnollisen kasvojen kohotuksen.

Metodista vaikuttuneena ja sen tehosta suorastaan hämmästyneenä menin Marja Putkiston koulutettavaksi ja valmistuin Method Putkisto Instituutista kasvoklinikka-ohjaajaksi vuonna 2021.

Nyt, syksyllä 2022, olen yhdistänyt tämän huikean metodin kasvohoitoon, ensimmäisenä Suomessa. Nimeltään tämä uusi hoitokokonaisuuteni on TOIMINNALLINEN KASVOHOITO. Tämä on aivan uusi näkökulma kasvohoitoon ja mahdollistaa kasvohoidon tulokset aivan uudelle tasolle -luonnollisesti.


Mitä on toiminnallinen kasvohoito?


Hoidossa yhdistyvät kasvohoito kehittämälläni SnowAnna-luonnonkosmetiikalla ja Method Putkisto Kasvoklinikka -harjoitteet, juuri sinulle optimoituina. Vaikutus on silloin sekä ulkoista että sisäistä, kokonaisvaltaista. SnowAnna ihastutti myös Marjan ja se onkin nyt virallinen Method Putkisto kasvoklinikka -ihonhoitosarja. Uniikit SnowAnna-tuotteet valmistetaan Suomen luonnon aarteista ja ne hoitavat herkkääkin suomalaista ihoa.


Toiminnallisessa Kasvohoidossa saat ihoanalyysin ja ohjeet ihonhoitoon. Ravinteikkailla SnowAnna-ihonhoitotuotteilla tehty kasvohoito ja erityinen kasvohieronta valmistavat ihon vastaanottamaan kasvoklinikka-harjoitteiden vaikutuksen maksimaalisesti. Lisäksi ohjaan sinua löytämään pään oikean kannatuksen sekä harjoitteilla hermottamaan ja tasapainottamaan kasvolihaksia. Tämä kasvojumppa on sitä toiminnallista osallistumista kasvohoitoon.


Saat vinkit, mitä harjoitteita sinun kannattaa ottaa päivittäiseen ihonhoitorutiiniin mukaan, on sitten ongelmasi iho-ongelmat tai alaspäin suuntautuneet suupielet, kaksoisleuka, väsyneet silmät tai kireät purentalihakset. Toiminnallinen Kasvohoito soveltuu kaikille ja suosittelen sitä alkuun sarjahoitona; siten tulokset säilyvät ja vahvistuvat ajan myötä. Säteilevä, hyvinvoiva iho on aina kaunis ja tavoittelemisen arvoinen!


Ikääntyvälle iholle suosittelen Toiminnallista Anti Age kasvohoitoa


Toiminnallinen Anti Age kasvohoito sisältää lisäksi erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitetun radiofrekvenssi(RF)-hoidon, mikä stimuloi ihon kollageenituotantoa eli uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon yhteydessä Method Putkisto Kasvoklinikka -harjoitteiden avulla annetaan suuntaa uusiutuvalle kollageenille. Tämä kasvohoito on suositeltavaa sarjahoitona, mutta yhdelläkin kerralla huomaat eron. Tuloksena luonnollinen kasvojenkohotus ja kaunis iho.


Toiminnallinen kasvohoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihon ja kehon hyvinvointiin


Lämpimästi tervetuloa Kauneushoitola Lumiannaan nauttimaan toiminnallisesta kasvohoidosta! Lumianna sijaitsee Helsingin keskustassa.Annika Hampaala-Pussinen

Sky-Cidesco kosmetologi ja lisensoitu MP kasvoklinikka ohjaaja


©Annika Hampaala-Pussinen

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

1 則留言


Merja Pyhälä
Merja Pyhälä
2022年10月14日

Annikan kasvohoidossa hänen kätensä ovat ihan taianomaiset ja SnowAnna-tuotteet ihania. Itse tykkään erityisesti Vitamin A -seerumista. Olen ihan koukussa siihen. Mutta niin olen myös MP Kasvoklinikka -harjoitteisiin. Niillä saa väsähtäneisiin kasvoihin eloa ja silmät virkistymään.

按讚