top of page
In English

Vannon Kasvoklinikan nimeen! Beatricen yli 20 vuoden kokemus lajistaMarjan Method Putkisto Kasvoklinikka -harjoittelu on minun ehdoton suosikkini. Siinä sananmukaisesti otat kasvosi tasapainottamisen omiin käsiisi. Sormenpäilläsi rentoutat kasvojesi lihaksistoa ja muokkaat niitä uuteen uskoon. Tunnin jälkeen näytät erilaiselta ja paljon paremmalta. Harjoittelu on mukaansatempaavaa: Marja kehottaa sinua hymyilemään suulaellasi ja kuvittelemaan timantin loistamaan otsasi keskelle. Työn jatkuessa mielikuva oman persoonasi loisteesta ei jää vain kasvoilleni vaan heijastaa koko persoonaani. Toinen timanttini istuu rintalastallani minua kohottaen.

Ajattelen timanttejani aamulla pestessäni hampaitani. Voit muuten tehdä monia asioita samalla kun peset hampaita ja silti pestä hampaasi hyvin (hygienistinikin vahvistaa tuloksen). Annan suulakeni hymyillä ja timanttieni loistaa istuessani työpöytäni äärellä ja katsoessani ikkunasta ulos hengähdyshetken aikana. Silloin välittömästi tunnen otsaryppyni siliävän, leukapieleni rentoutuvan ja mielialani paranevan.

I love it!

Asiakas Beatrice Larsen, kuvassa


Miksi Kasvoklinikka toimii? Miten sitä käytetään ja mitä jokainen voi itse tehdä? Marjan vieraana Talk Show`ssa oli Method Putkisto 3D Luonnollista Kasvoklinikkaa 15 vuotta käyttänyt Salme Ruski. Mitä sanottavaa Salmella on itsevarmuudesta, hyvinvoinnista ja kasvojen käytöstä? Kurkkaa alla olevalta videolta 👇

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page