top of page
In English

Yes - legendaariselle keho & mieli kesäkurssi-retriitille SuomessaPALAUDUTAAN - kun keho ja mieli sulautuvat yhteen, olet hetken vapaa!


Miksi tämä kurssi on toistunut 26 vuotta? Mitä se osallistujilleen antaa? Miksi se on aina uusi, raikas, ihmetystä herättävä ja kaikkia meitä energisoiva? Itselleni kesäkurssi on koko vuoden kohokohta ja elämys – ei vain keholle ja mielelle vaan ihmisyydelle, ylpeyden ja ilon aihe.


Tämä kurssi on parasta mitä minä sinulle voin antaa!


Paikalle saapuu aina iloinen joukko sekä Suomesta että ulkomailta. Pian osallistujat huomaavat jakavansa yhteisen kiinnostuksen aiheen: oman kehon hyvinvoinnista huolehtimisen tärkeyden. Siitä tässä on kysymys ja siksi joukko kokoontuu asian äärelle.


Haluan jokaisen kävelevän kurssilta pois vahvempana, ryhdikkäämpänä, ketterämpänä, notkeampana ja jopa hoikempana.


Parasta kurssilla on keskittyminen ja se, että kaikilla on valmius tehdä työtä kehonsa eteen.


Viikon aikana keho kohoaa, liikkuminen vapautuu ja lihakset rentoutuvat. Sisä- ja ulkoharjoitteiden yhdistäminen vaikuttaa tasapainottavasti koko kehoon. Epätasainen maasto harjoittaa jalkojen pieniä lihaksia ja jokainen askel resonoi läpi selkärangan ja hengitys vauhdittaa lymfakiertoa.


Osa harjoitteista on suunniteltu ongelmakohtiin: niiden avulla voi poistaa vaikeitakin jännitystiloja. Liikkeet on suunniteltu päivästä toiseen toistettaviksi rutiineiksi, jotka on helppo ottaa tavaksi.


Kun oman kehon herkkyyden voi edes hetkellisesti turvallisesti tunnistaa, pelot sulavat, itsetuntemus syvenee ja itsevarmuus. vahvistuu.


METHOD PUTKISTO – menetelmä upottaa syvälle ja kohottaa korkealle


Method Putkisto -syvävenytys, -syväjumppa ja -syvähengitysharjoitteilla nostamme kehon sen optimaaliseen, tasapainoon, liikkumisen vapauteen ja rentoutukseen.


Sitten se ilmapiiri


Ilmapiiri on hyväksyvä, välittävä ja kannustava.


Kurssia vauhdittaa aviomieheni Francis, jonka britti-/ irlantilainen huumori ilmaantuu esiin yllättävissä käänteissä, yleensä aamukävelyhetkissä. Britti näkee meille normaalit asiat uudessa valossa. Eipä ihme, että se osuu suomalaiseen.


Avustajat ja opiskelijat tarjoavat sinulle lumoavat aamutunnit ja niihin on panostettu kaikki luovuus ja osaaminen mitä sielusta lähtee!


Entäs sitten Pentti -suomalaisen hierontataidon mestari. Pentti on myös paljon muuta, kuten koulutettu Method Putkisto -ohjaaja ja vaikka mitä!


Kurssi on myös lomamatka Suomessa

Kesäkurssilla on aikaa tuntea ja tunnistaa ilma, joka tuoksuu ja väreilee. Maa, joka vaikuttaa meihin jokaiseen. Järvi, jossa uinti on kuin ihoa hivelisi pehmeät samettiset salaisuudet, kuullen puiden kertomuksia tuulen värinän myötä.


Sytymme musiikista, joka laittaa jokaisen sydämen sykkimään ja selkärangan resonoimaan. Saamme yhdessä nauttia suussa sulavista Vanajanlinnan antimista ja niin monista hetkistä. Suomen kesä lumoaa ulkomaalaiset ystävämme ja herättää henkiin historian voiman. Se selittää sen mikä sinua inspiroi juuri nyt. Rauhoitumme realiteeteilla ja haaveet antavat meille siivet.


Kurssin lopussa sinulla on takataskussa uusia ystäviä ja monta iloista muistoa.


Innolla, ilolla odottaen, nähdään kurssilla,

Marja


Info box - Kurkistetaan kurssille


METHOD PUTKISTO -HARJOITTELU LUONNONYMPÄRISTÖSSÄ


Face & Body - harjoittelun yhdisteleminen tekee tulokset.

  • Nyt uutuus Palautumisen FIRE UP ohjelma - Haastaa sekä asennetta, että suhtautumista omaan kehoon. Opit tunnistamaan siihen kohdistuvia kuormituksia ja ymmärtämään syy-yhteyksiä.

  • Tulokset - Keveä ja kehon syviä lihaksia aktivoiva harjoittelumuoto poistaa syvää uupumusta. Harjoittelu etenee progressiivisesti ja loogisesti. Kehon tasapaino rakentuu kokonaisvaltaisesti.


Tässä mitä opit kurssilla

  • Hyvinvointi on voimaa ja herkkyyttä ja kykyä tuntea ja tunnistaa!

  • Mieli kohottaa kehon.

  • Kun keho asettuu keskuslinjalle vahvistut.

  • Opit tunnistamaan kehoon ja mieleen kohdistuvaa kuormitusta.

  • Opit ymmärtämään syy-seurausyhteyksiä.

  • Liikkuminen vapautuu ja luonnollinen liike tekee olemisen merkitykselliseksi.


Kenelle tämä kurssi sopii?


Kurssi sopii sinulle, joka haluat voida hyvin. Voit hyvin tulla mukaan yksin tai ystävän tai puolison kanssa!


Palautetta kurssista


Elämän muuttava menetelmä ! - Newby Hand, Harper’s Bazaar


”Marjan ohjaus on elämys. Tämä kurssi jokaisen tulisi kokea!” - Elina


”Tämä oli kokemus huolenpidosta, henkilökohtaisesta välittämisestä ja sydämellisyydestä ja se välittyi koko kurssin ajan.” - Maija


“Tunnelma on kupliva, hyväksyvä, rauhoittava, keskittynyt ja aika häviää” - Erika


“Hyvä olo jatkuu mukanani kuukausia, siksi käyn kurssilla vuosittain” - Linda


“On totta, että kurssi vahvisti ja paransi selkäni.” - MarkusKurssikieli


Kurssi on sekä suomen että englannin kielinen. Puhun sujuvasti niitä lause kerrallaan toinen toistaan seuraten. Super mielenkiintoista on huomata mitä sanoja meiltä puuttuu! Ja toisin päin! Ihastuttavat avustajat ovat suomalaisia.


Keho & mieli -kesäretriitti, projektina Sinä!

su 21.7 - pe 26.7.2024 Vanajanlinnassa & onlineAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page