top of page
In English

Hyvinvoinnin legendaarinen kesäretriitti

4 päivän retriitti hoitaa, lievittää ja palauttaa syvemmältä


Muistatko tunteen, kun stressi päästää irti otteestaan ja syvä rentous laskeutuu mieleen ja kehoon? Odotettu Marja Putkiston ohjaama Method Putkisto kehonhuollon tehoviikko pidetään Vanajanlinnan tunnelmallisessa ja luonnonkauniissa kulttuurimaisemassa. Siellä keskittyminen kehoon ja mieleen rauhoittaa. Ympärillä on tilaa olla, hengittää, vetäytyä, liittyä joukkoon.


Lepo ei aina riitä palautumiseen. Mitä tehdä, jos normaali kesäloma tuntuu vain pintaraapaisulta, vaikka pitäisi yltää syvemmälle? Entä kun tunnistat, että sinussa on potentiaalia enemmän? Jos kaipaat tunnetta omasta voimasta ja siitä vapaudesta, mitä vain rentous ja hyvin kannatettu keho voi tarjota, tämä kurssi on sinulle.


Neljän huippusuositun Method Putkisto-lajin tiivis harjoittelu herkistää kuulemaan kehon viestejä ja ravistaa ajattelemaan luovalla tavalla. Retriitti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ohjelman, jonka vaikutus tuntuu syvällä kuormitusta lievittäen ja kiireen tunnetta poistaen.


Virkeyttä, keveyttä ja energiaa jo muutaman päivän aikana

  • mieli kirkastuu

  • aineenvaihdunta vilkastuu

  • turvotukset poistuvat

  • olo kevenee

  • keho vahvistuu

  • liikkuvuus paranee.

Tämä legendaarinen retriitti on kesän kohokohta. Vuodesta toiseen Suomeen matkustaa iloinen joukko ulkomaalaisia ja kohtaa samanhenkiset suomalaiset.


Louise, kerrotko mikä on Method Putkiston Kansainvälisen kesäkurssin suosion salaisuus?

’Se, että palaat kotiin vahvistuneena ja latautuneiden voimien kera ja se, että mieli rauhoittuu ja tilalle astuu levollisuus. Onpa isoja sanoja, mutta näin monen vuoden osallistumisen jälkeen tiedän sen olevan totta. Hyvä olo yltää pitkälle syksyyn. ‘’


Mikä on kurssin ydin?


Tämän kesän ohjelma perustuu Marjan uuteen FIRE UP 5 viikon palautumisen ohjelmaan, joka julkaistaan elokuussa 2023. Opimme palautumistekniikoita ja uusimme omia toimintamallejamme. Käsittelemme unta ja keskittymisen voimaa ja sitä, miten omaa olo voi todellakin säädellä. Palautumisen fysiologian ymmärtäminen motivoi rentoutumaan. Esimerkkinä hengitys, joka on nopein tie vaikuttaa syväänkin stressiin.

Haluan antaa sinulle kokemuksen siitä, miltä tuntuu kun stressi lievittyy. SiIlloin tunnet, että sananmukaisesti otat elämäsi omiin käsiisi ja voit sitä hallita. Kävely voi olla meditatiivista, venyttely rentouttavaa ja uusi ryhti vapauttavaa.


Method Putkisto lähestyy kehoa mielen kautta ja kesän Method Putkisto -retriitti on tehokurssi juuri siksi, että se on tie itsetuntemukseen.


4 päivän keho & mieli -kesäretriitti, projektina Sinä!

Su 21.7. - pe 26.7.2024 Vanajanlinnassa


©Method Putkisto Finland Oy

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page