top of page
In English

Odotettu kansainvälinen Keho & mieli -kesäkurssi Suomessa, projektina sinä

Method Putkiston kansainvälinen kesäkurssi on hioutunut Marja Putkiston vuosien työn tuloksena.


Vanajanlinnassa Hämeen sydämessä kohtaa kosmopoliittinen ilmapiiri, kun osallistujia saapuu eri puolilta Eurooppaa ja vuorovaikutus luo kurssille uuden ulottuvuuden.


Kehon, mielen ja minuuden venyttely -kurssi tarjoaa kehonhuoltoa parhaimmillaan. Vuosikymmenien aikana kaikki turha on poistettu.


Osallistujia yhdistää arvostus kehon hyvinvointia kohtaan. Kurssiopetus tapahtuu kahdella kielellä. Avustajat ovat suomalaisia.


”Kokemus huolenpidosta, henkilökohtaisesta välittämisestä ja sydämellisyydestä välittyi koko kurssin ajan.” Maija

Kenelle ?


Tämä on kehoa huoltava ja kehoa palauttava retriitti, joka sopii sinulle, joka haluat tuntea ja tunnistaa kehossasi syvää hyvää oloa. Se sopii erityisesti sinulle, joka haluat poistaa kuormitusta ja kääntää uupumuksen vireydeksi. Se sopii sinulle, joka tunnet voimiesi ehtyvän tai sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä kehollisia ongelmia ja olla ainalla parhaimmillasi.


Se on suunniteltu parantamaan:

 • ryhtiä

 • aineenvaihduntaa

 • unen laatua

 • lihastasapainoa

 • hengitystä

 • ulkonäköä

 • liikkumista

 • oman kehon tuntemusta


Mistä kurssi koostuu?


Kurssi koostuu neljän Method Putkisto -lajin tiiviistä harjoittelukokonaisuudesta, jolla intensiivisen viikon kuluessa palautat vartaloosi sen ääriviivat, voimistut, notkistut ja energisoidut.


Ohjelma on kehoa puhdistava ja palauttava, lihastasapainoa parantava ja elinvoimaa lisäävä. Todellinen ponnahduslauta hyvinvoinnin uudelle tasolle.


Miten tulokset saavutetaan?


Metodi on tie saavuttaa parempia tuloksia uusin keinoin. Rennosti etenevä ohjelma ja sisä- ja ulkoharjoitteiden yhdistäminen harkitulla tavalla tekee tuloksista ainutlaatuiset. Ohjattuja sessioita on kaikkiaan 25 tuntia. Niille voit hypätä mukaan aamusta iltaan mukavassa itsellesi sopivassa rytmissä. Kurssin ohjelmaan on helppo uppoutua.

 • Notkeutta, voimaa ja hengityksen helppoutta - MP Original

Syvävenytys-, syväjumppa- ja syvähengitysharjoitteilla kohotat kehosi sen optimaaliseen tasapainoon ja rentouteen. Opit vahvistamaan kehoasi syvävenyttelyllä. Vahvistamme pallean kimmovoimaa ja lisäämme joustoa “hengitysniveliin’’, kunnes keuhkojen syvimmätkin osat on tuuletettu.

Kun pään verenkierto paranee, on myös helppo upota syvempään keskittymisen tilaan. Nämä harjoitteet parantavat unen laatua ja kohottavat kasvojasi.

Venyttää ajatusta, kirkastaa mielikuvia ja lisää mielen ketteryyttä. Pinttyneet tavat ja niiden kehittyminen vaikuttavat siihen, miten kukin meistä kokee olevansa parhaimmillaan. Harjoittelu auttaa oivaltamaan, miten vanhoista malleista voi luopua. Siitä alkaa uudistuminen!


parantaa liikkumista. Keskitymme selkärangan pieniin lihaksiin ja parannamme selkärangan aineenvaihduntaa. Hyödynnämme epätasaista maastoa jalkojen pienten lihasten vahvistamiseen. Jokainen askel resonoi läpi selkärangan, lisää lymfakiertoa ja harjoittaa ketteryyttä sekä vahvistaa ja huoltaa koko kehoamme. Sauvoja hyväksikäyttäen avustamme vartalon lihaksia toimimaan oikein. Kävely muuttuu notkeaksi ja sulavaksi.


Francis Mitchell on kävelyn asiantuntija, jolla on takanaan vuosien kokemus. Hänellä on luontainen kyky innostaa ja saada kaikki liikkumaan.


Mitä minulta vaaditaan?


Mukaan tarvitset itseltäsi luvan saada keskittyä itseesi, uteliaisuutta oman kehosi mahdollisuuksia kohtaan ja ripauksen huumoria.Mikä kesäkurssilla on parasta?


 1. Rentous ja rauha - Kehoa tulee huoltaa jatkuvasti. Lihakset niin kuin aivotkin tarvitsevat lepoa voimistuakseen. Rentous tehokkuuden perustana erottaa Method Putkiston perinteisistä voimaa tuottavista malleista. Kun kehoon saa rauhassa uppoutua ja keskittyä, tuntee välittömästi kuinka kivut ja säryt poistuvat, lihaskalvot suoriutuvat, pää kirkastuu ja lihaksistoon virtaa voimaa. Avustajien kädet tukevat liikkeet juuri oikeaan kohtaan.

 2. Avustajatiimi - Avustus käsin varmistaa, että kaikki liikkeet tehdään oikein. Mukanamme on upea Method Putkisto –avustajatiimi tarjoamassa henkilökohtaista ohjausta ja tukea parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

 3. Hieronta - Pentti Lindellin hieronta on lähes ”kehon muotoilu” -tunteja – juuri sinun kehollesi räätälöity. Pentti on hieronta-alan mestareita ja myös kouluttautunut Method Putkisto ohjaajaksi.

 4. Yksityistunnit - Jos sinulla on erityiskysymyksiä, sinulla on mahdollisuus yksityistunteihin Marja Putkiston kanssa.

 5. Ympäristön upeus - Paikka on tehty rentoutumiseen, yhdessä oloon ja suunniteltu ‘viisaiden keskustelujen kehdoksi’. Siksipä edesmenneet presidenttimme ja muut valtion viisaat miehet siellä samoilivat. Tunnelman voi vain astia.

 6. Uinti - Rantasaunan laiturilta pääset pulahtamaan virkistävään Katumajärveen omassamrauhassasi. Aamusauna - Hoitorakennuksessa voit nauttia aamusaunasta.Asiakkaamme kertovat


”Sain kurssilta paljon enemmän, kuin uskalsin odottaa. Tämä jokaisen tulisi kokea!” Elina


“Tunnelma on hyväksyvä, rauhoittava, keskittynyt ja tunnistan, kuinka aika häviää hetkeksi ja oma keskittymisemme suojaa kesäkurssin tunnelmaa – vuodesta toiseen.” Eerika


“Hyvä olo jatkuu mukanani kuukausia – siksi käyn kurssilla vuosittain” Linda


“Oli totta, että kurssi vahvisti ja paransi selkäni!’’ Markus


Tämä on iloa tuottavin ja palkitseva tapa hoitaa kehoa!


Kurssin hinta

990 €

Ennakkohinta on 890€ kun varaat 31.5.2024 mennessä.

Kurssin varausmaksu on 400€, loppusumma laskutetaan ennen aloitusta.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page