top of page
In English

Älä uuvuta itseäsi, vaan virkisty päivittäin


Kehomme ja mielemme hyvinvointi on suurin pääomamme

Vuosikymmenten ajan on työssäni ollut mieluisinta saada auttaa eri taustoista tulevia eri ikäisiä ihmisiä voimaan hyvin. Nyt voin toteuttaa missiota Marja Klubin kautta päivittäin suomeksi ja suomalaisten kanssa sekä englanniksi.

 

Klubilla harjoittelu lähtee liikkeelle sinun tarinastasi ja usein tarpeesta

 

Kun keho on väärässä asennossa, hengitys ei ole helppoa ja aineenvaihdunta hidastuu.

Asiakkaani sanoin ‘’oli kuin olisin ollut lukittuna väärään kehoon’’.

 

Siksi monille Marja Klubi onkin helpotus ja ratkaisu moniin ongelmiin, jopa niihin joista et ollut edes tietoinen, mutta kun ne poistuvat, huomaat niiden voimia vieneen vaikutuksen.

 

Minua puhutteli Elisan kuvaus, joka todistaa kuinka usealla naisella ei ole todellista käsitystä omista piirteistään tai viehättävyydestään. Yhteistä on, että ihminen tunnistaa, että ei ole täysin oma itsensä.


"Katsoin peilistä alaspäin suuntautuvia suupieliäni. En ole synkkä, kiukkuinen, enkä huonotuulinen." "Kauhistuin kun peilikuvani näytti niin erilaiselta! Pohdin mitä ihmettä tämä klubiharjoittelu on saanut aikaan. Olen kaunistunut niin paljon, että hämmennyn. Nyt näen peilistä viehättävän naisen kasvot.“

 

Muutokseen ei tarvita ”verta, hikeä ja kyyneliä”. Riittää kun muutaman huonon tavan vaihtaa parempaan.

Moneen kertaan olen nähnyt kuinka elämä paranee, kun huonot tavat jättää taakseen ja ottaa tilalle uusia ja parempia - kunhan vain tietää tarkemmin: mistä oikeasti pitää luopua (asenne), ja mitä kannattaa ottaa tilalle. Ah, sitä riemua kun aikaa on enemmän ja olo on kevyempi!

 

Klubin mallin suunnittelin siksi, kun niin monet kärsivät kiireestä eivätkä tiedä mihin olisi oikeasti tärkeää keskittyä. Itselleni ”saavuta vähemmällä enemmän” -periaatteella toimiva Marja Klubi -malli on unelmieni täyttymys.

Aikaa tehdä vain oleellista


Marja Klubi -harjoittelussa heikkoja linkkejä vahvistetaan (kehon sokeat pisteet) ja hengitystä rytmitetään päivittäin. Tämän seurauksena vartalon painopisteet tasapainottuvat ja ulkonäkö paranee. Kasvoharjoittelu poistaa aivosumua ja kertakaikkiaan kaunistaa kasvoja. Tällä harjoittelumallilla hyvinvoinnin jatkuvasta huollosta tulee elämäntapa.

 

Käytännössä lyhytharjoittelumalli (lyhyitä tunteja usein), kombinaatio Face Up lounas-sessiot ja keho & mieli -iltasessiot, riittävät toistot, metodin käyttö (Method Putkisto = tarkka tekniikka) sekä loogisesti rytmitetty prosessi toimii! Halleluujaa online!!

 

”.. tykkään kovasti näistä ‘puolen tunnin tehokkaista tunneista, todellisia 25 minuutin tehopläjäyksiä.” - Niina 

MOTTO: Ryhtiä, notkeutta lihastasapainoa tulee säännöllisesti huoltaa ja parantaa.


Hyvä ryhti on näkyvä merkki hyvinvoinnista. Hyvässä ryhdissä keho kestää ja kantaa sinua läpi elämän vaatimusten.


Kun ryhtiä ylläpitävät lihakset vahvistuvat, ei tarvitse jännittää tai pitää itseään koossa. Pian jokainen kurotus, jopa kahvikupin nostokin, tapahtuu uudella tavalla. Näin elämän laatu paranee - ja tarina jatkuu.

 

Kehonhuoltoon kannattaa satsata.

Mietitkö liittymistä ? 

 

Tule mukaan, kun sinulla ei ole aikaa. 

Tule mukaan, kun olet uupunut. 

Tule mukaan, kun lantionpohja on liian heikko, kasvot roikkuvat tai kivut kuluttavat.

Tule mukaan, kun et saa otetta kehoosi. 

Tule mukaan, kun haluat solakoitua. 

 

 

Nähdään klubin seuraavissa avoimissa ovissa

Nähdään pian! Marja Putkisto


 

 

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page