top of page
In English

Kaksoispätevyys kannattaa

Kaksoiskoulutuksessa opiskelet rinnakkain kahta Method Putkisto -lajia ja saat kaksi ohjaajapätevyyttä. Opit ikään kuin kaksi kielitaitoa yhdellä kertaa. Sinulla on valmiudet tarjota asiakkaillesi kahden eri lajin palveluja.


Miksi yli 80 % opiskelijoistamme valitsee kaksoiskoulutuksen?


Kun valitset yhdistelmäkoulutuksen, säästät koulutusmaksussa jopa 2 100€.


Sinä kehityt ja asiakkaasi kehittyvät:

  • Taitotaso kasvaa - sisäistät opit paremmin ja ohjaamisen taito vahvistuu.

  • Oma vointisi paranee - kukin lajeista tukee hyvinvointiasi eri tavoin.

  • Harjoitteluun sitoutuminen - asiakkaat käyttävät molempia palveluita ja voit heti tarjota asiakkaillesi kaksi eri lajia.

  • Uusi käyttäjäkunta - kummankin lajin kautta tavoitat uudenlaisia lajin käyttäjiä.


Kaksoiskoulutus etenee loogisesti


Method Putkisto on opetusmetodi ja se toimii punaisena lankana kaikkien lajien ja koulutusten sisällä. Siksi jokainen Method Putkisto -laji etenee loogisesti ja kytkee osa-alue kerrallaan opiskelijan kehonhallinnan taidon jatkuvan kehityksen tielle.


Method Putkisto -lajit tukevat toisiaan


Tulokset paranevat, kun kehon tasapainoa rakennetaan käyttäen eri MP-lajeja rinnakkain. Tämä lisää innostusta ja sitoutumisen astetta. Kokemus on osoittanut, että asiakkaat tulevat motivoituneina useammallekin viikkotunnille. Tämä parantaa sekä asiakkaidesi kehittymistä että omaa liiketoimintaasi.


“Nautin rinnakkaislajien ohjaamisesta. Ohjaamiseen ei koskaan puudu, eikä se rasita vaan päinvastoin. Virkistyn itse työssäni." Laura

Suosituimmat yhdistelmät
Ota yhteyttä

Ole meihin suoraan yhteydessä Laura Helisten p. 050 562 2723 tai lähetä sähköpostia instituutti@methodputkisto.fi.©Method Putkisto Finland Oy

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments