top of page
In English

Kun yksikin liike muuttaa olotilasi!


Marja Putkisto julistaa palautumisen vallankumouksen puolesta, eikä suotta. 


Ihmiset ovat kuormittuneempia kuin koskaan aikaisemmin tässä maailman ajassa ja tilassa. Emme jaksa keskittyä, ajatuksemme eivät pysy koossa emmekä koe saavamme mitään aikaan. Keho ja mieli peilaavat toinen toistaan. Kun tunnemme kehomme väsyneeksi ja raskaaksi, mieli ja pää ovat painuksissa ja hengittäminenkin tuntuu työläältä.


Kysymykset inspiroivat minua: Mistä palaudumme? Miten palaudumme? Mihin haluamme palata? Marja painottaa, että ihminen ei palaudu yksistään nukkumalla vaan tarvitsemme ajatuksen syttyjä kehon ja mielen virkistämiseksi. Method Putkiston palautumisen 5 viikon Fire Up -verkkokurssi mukaan lukien MP kevytohjelma ja klassikoksi muodostunut MP 30 päivän teho-ohjelma tarjoavat uusia ajatuksia ja ulottuvuuden palauttaaksemme voimamme, luovuutemme ja iskukykymme.


Olen vaikuttunut Fire-Up palautumisen ohjelmasta. Yksikin liike muuttaa tapamme ajatella, toimia ja kohdata ihmiset ympärillämme. Yksi liike.


Valitsetko liikkeen,

  • joka auttaa keskittymään, sillä keskittyneenä olet vahvimmillasi.

  •  joka syventää hengitystäsi säätäen mielentilaasi.

  • joka herättää.

  • joka lisää kehosi ja mielesi joustavuutta, iskukykyä.

  •  joka rytmittää, sillä kehon rytmin muuttuessa muuttuu myös elämän rytmi.


Huomaat vaikutuksen välittömästi tai hetken viiveellä. Yksi liike sopivassa kohdassa pitkin päivää muuttuu tavaksi toimia, osaksi arkea. Yhden liikkeen sytyttämänä tunnistat, mitä kehosi ja mielesi kaipaa juuri nyt. Kokeile ja huomaa vaikutus. 

Väsymys, velttous ja vetämättömyys kääntyvät energiaksi, uusiksi ideoiksi, säteilet ja voit hyvin. Kehon, mielen ja ajatuksen painopisteet muuttuvat suunnaten katseen eteenpäin innostaen myös muita mukaan.


Näin kävi Fire-up ohjelman aikana myös minulle. Minulla on aina ollut monta roolia ja monta rautaa tulessa. Toisinaan saan hyvän flow-tilan päälle ja saan tehtyä sen mitä pitikin. Asian ollessa uusi ja haastavakin, aikaa menee asioiden pyörittelyyn, minkä myötä asia ei edisty odotetulla tavalla. Aloittamisen vaikeus tuottaa haasteita ajan hallinnalle. Oivalsin yhteistyön ja kysymysten merkityksen. 

Yksikin liike, kysymys tai keskustelu on ponnahduslauta asiani edistämiseen. Yksittäisellä ihmisellä ei ole vastauksia tai ratkaisuja kaikkiin maailman ongelmiin, mutta kun ongelman ympärille muodostaa kysymyksen, olemme jo askeleen pidemmällä. Ryhmässä on voimaa ja näkemyksiä, jonka myötä syntyy tuloksia.


Ymmärrän paremmin aivojen rakennetta, kykyä ajatella. Minun vahvuuteni on nuoruuden urheilutausta ja insinöörin rakenteiden kautta hahmottava ja ajatteleva mieli. Sinullakin on monia vahvuuksia ja voimavaroja. Kyse on siitä, tunnistammeko oman potentiaalimme ja hyödynnämekö sen? Method Putkisto Palautumisen taito -valmentajan tehtävänä on auttaa ihmisiä näkemään mahdollisuuksia, jotta he voisivat saavuttaa tavoitteensa omia voimavarojaan hyödyntäen. Method Putkiston Fire-up verkkokurssi toimii voimavarojen palauttajana ja yksikin liike alkuun riittää.


Tämä on palautumisen vallankumous. Ei ole väliä mistä aloitat, kunhan aloitat.


Kirsti Jauhiainen


 

Opiskele Palautumisen taidon valmentajaksi

Seuraava koulutus alkaa 4.5.2024. Tutustu ja ilmoittaudu tästä >


Lataa ohjaajakoulutuksen infopaketti tästä >


Osallistu - Su 24.3.2024 klo 11.00 alkaen, We Love You Summit, maksuton verkkolähetys, Ilmoittaudu tästä >

Upeita palkintoja ja tarjouksia!

Satumaista hyvinvointia - mukana mm. Satu Silvo & Marja Putkisto
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page