top of page
In English

Onko organisaatiosi valmiina rohkeaan harppaukseen kohti uudenlaista työhyvinvointia?On aika mullistaa tapa ajatella palautumisesta ja nähdä ongelman ydin

Kuormituksen muoto on muuttunut ja siksi tarvitaan myös uusia keinoja palautua stressistä arjen keskellä.


On aika määritellä tehokkuus uudella tavalla.

Tiedämme, että tulos on seuraus siitä, tehdäänkö oikeita asioita oikea-aikaisesti. Siksi prokrastinaatio onkin suurin vihollinen - se joka viivyttää asioita, näkyy jahkailuna ja päättämättömyytenä. Se jos mikä liittyy stressiin ja palautumiseen ts. palautamme kyvyn toimia.


Palautuminen on muutakin kuin lepoa ja vapaa-aikaa työstä. Yksin nämä eivät pidä meitä tasapainossa.


Nykypäivän vaativassa ja digitalisoituneessa työympäristössä palautumisen merkitys korostuu entisestään. Stressin muoto on muuttunut ja siksi uupumus yllättää! Se, että kehoamme rasitetaan fyysisesti vähemmän ja vastaavasti enemmän silmien kautta, vaikuttaa aivoihin ja motoriikkaan. Tämä taas vähentää kykyä oppia ja omaksua.


Selätetään ajan luoma uupuminen. Tässä pari noppia:

  • Tehokkuus on oikea-aikaisuutta, läsnäolon kykyä vaikka ei nenäkkäin istutakaan.

  • Toimintakykyisyys tarkoittaa ajatuksen venymistä pidemmälle ja asian omaksi ottamista sekä kykyä kantaa asioita mielessä ja työstää ne päätepisteeseen. Kaiken yläpuolelle nousee kyky tarttua asioihin eikä lykätä niitä.

Aika keskittyä ja hallia sitä itsevarmuutta, jota vain itsetuntemus tarjoaa.

Entäs jos stressin alla voi olla ihan rauhassa ja ”laitetaan kädet multaan” digimaailman epäselvyyksiin. Kestetään epävarmuutta ja siitä huolimatta tehdään niitä tuiki tärkeitä päätöksiä joita ilman ei tapahdu mitään.Ratkaisuna Marja Putkisto tarjoaa Palautumisen uuden ohjelman

Huippusuoritukset syntyvät rytmittämisestä, oikeista painopisteistä ja siitä että aivot saavat riittävästi happea. Aina ei tarvitse levätä. Innostua saa, aikaa on ja työ voi olla stressistä huolimatta motivoivaa.


Jos yrityksesi tavoittelee korkeaa suorituskykyä ja henkilöstön hyvinvointia, ota meihin yhteyttä.


Nyt tarjolla:


Marja Putkiston valmennus yrityksille sekä yksilöille organisaatiossa sisältää 5 viikon Fire Up -ohjelman* palautumiseen.

Kysy lisää

Marja Putkisto +358 50 3188 338 marja.putkisto@methodputkisto.com


*) Ohjelman kehitystä tukenut Työsuojelurahasto.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page