top of page
In English

Virittäydy energiseksi - Method Putkisto Lumo & Voima -ohjaajakoulutus

Uusi Method Putkisto -kirja ja erikoiskoulutus

Koulutus alkaa ti 13.2.2021

Hae mukaan nyt!


Iskuvoimaa, laatua ja hyvinvointia arkeen! Lisää luovuutta elämään, ulottuvuuksia ajatteluun ja ilmaisua liikkeenhallintaan. Viritä keho ja mieli tilaan, jossa toimit parhaimmillasi. 


Hyvän motoriikan perustaksi tarvitsemme vireän aistijärjestelmän. Lumo& Voima on erikoisohjelma joka selkeyttää ja tasapainottaa aistiherkkyyttä, motoriset taidot kehittyvät ja ihminen virkistyy. 


Uupuminen iskee ja suurin pahoinvoinnin syy liittyy mieleen. Olemmeko hukassa kaiken hyvinvoinnin keskellä?

Etsitkö merkityksellistä uutta uraa tai haluatko pioneeriksi? Tarvitsetko itse olemisessasi selkeyttä ja kirkkautta? Onko aika päättää voida hyvin myös ammatissasi?

Kivut nakertavat yhä useamman suomalaisen arkipäivää ja vireystaso laahaa jäljessä. Tietoa on niin paljon, että ihmiset eivät enää tiedä, mitä pitäisi tehdä. On aika yksinkertaistaa asioita.


Ohjelman on kehittänyt ja testannut Marja Putkisto. Se on upouusi ja nyt etsitään sen pioneerikäyttäjiä ja ohjaajakuntaa. Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, klassikko, jonka ydinviesti on itsenäisyys ja elämän kestävä liikkumisen vapaus. Sitä ovat jo vuosikymmenten ajan käyttäneet lukuisat ihmiset osana hyvinvointiaan.


Kenelle tämä koulutus sopii?

Oletko herkkä, aistitko asioita ja ympäristöä, oletko realisti, jolle luonto ja kauneus merkitsevät hyvinvoinnin perusteita? Kaipaatko uraa, jossa voit käyttää luovuuttasi ja kehittyä itse ihmisenä?

Haluatko hypätä digiajasta moderniin ymmärryksen aikakauteen?


Koulutusohjelman kuvaus

Tässä koulutuksessa saat syvän ymmärryksen hyvinvoinnin tekijöistä.

Opit, kuinka liikkeillä nostetaan valmiustilaa, selkeytetään ja helpotetaan oloa. Opit löytämään arjen vahvistajat, keventäjät ja lievittäjät. Opit, kuinka käyttää liikettä lisäämään rohkeutta.

“Se, miten kohtelemme kehoamme, kertoo siitä, miten kohtelemme elämäämme.” - Marja Putkisto

Sisältää osat

Method Putkisto Liike lievittää

Omaa oloa voi parantaa ja joskus hämmästyttävän yksinkertaisin keinoin. Tässä jaksossa nostamme esiin toimintamme heikentäviä asioista. Niitä kun keskittyminen lipsuu tai kivut nakertavat elämäniloa.

Kohdennetut täsmäliikkeet tietyille oireille: parantaa, vahvistaa, poistaa, lievittää, keventää, vapauttaa, tasapainottaa, rauhoittaa ja kohottaa.


Method Putkisto Lumo -ohjelma, aistijärjestelmän tasapainottamiseen

Kirkastaa ja tasapainottaa aistiherkkyyttä motoristen taitojen pohjaksi. Hyödynnämme  hyvinvointiin pohjoisen sijaintimme ja vuodenaikojen kierron tarjoamaa viisautta. 

Digitaalisten välineiden käyttö - joka on myös antoisaa - kulkee eri ajassa kuin luonnon syklit.

Aivot on silloin kytketty pois kehomotoriikasta, tämä jos mikä vaikuttaa myös luovuuteen ja loppukädessä oppimiseen.

Vuodenajat tasapainottavat aistiherkkyyttä motoristen taitojen pohjaksi.


Method Putkisto Voima -ohjelma,  vireystilan aikaansaamiseen

Opi kuinka liikkeillä nostetaan valmiustilaa. Selkeytä ja helpota oloa. Löydä arjen vahvistajat, keventäjät, lievittäjät. Opi, kuinka käyttää liikettä lisäämään rohkeutta.

Me kaikki haluamme iskuvoimaa arkeen. Jokaisen onnistuneen suorituksen perustana on valmiustila ja oikein mitoitettu vireystila. Kun on ”pois vireestä”, on todellakin vaikea toimia. 

Kehontuntemus on jokaisen saatavilla ja opeteltavissa iästä tai fyysisestä elämäntilanteesta riippumatta. Voima-osuus auttaa hetkellisesti näkemään, kuinka jo tietyillä valituilla liikkeillä voidaan vaikuttaa valmiustilaan ja oppia virittämään itseään sopivaan ”moodiin”, jotta arjesta selviydytään mukavammin. 

’’Tässä opetan, kuinka liikkeillä voi välittömästi nostaa valmiustilaa, ts. opitaan virittämään valmiutta toimia parhaimmillamme. Väärässä ’muudissa’ ts. vireessä ei kannata mennä paikalle.  Opit, kuinka käyttää liikettä esimerkiksi lisäämään rohkeutta edessä olevaan kokoukseen tai esiintymiseen.” Marja Putkisto

Tervetuloa pioneeriksi!

Marjan kirja julkaistiin 16. tammikuuta 2020. Liity siis etujoukkoihin ja hyödynnä kirjan myötä saatava julkisuus. Tule mukaan koulutukseen.


Koulutus sisältää: 36 opetustuntia, tutorointia, tuotepaketin ohjauksen ja todistuksen.


Koulutuspaikka


Hinta

sis. alv 24%

2250€Kysy lisää

Soita Laura Helisten p. 050 5209712 tai sähköpostitse toimisto@methodputkisto.com


Hae mukaan

Hae mukaan koulutukseen täyttämällä lomake täällä.

Otamme sinuun yhteyttä.

Copyright Method Putkisto

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page