top of page
In English

Miksi kasvojumpan suosio kasvaa - erityisesti keväällä

Huuhdo turha jännitys pois ilmeistäsi ja avaa itsesi elämälle. Koe kasvojen kevätsiivous.


Jos mikä tahansa harjoittelu on pakonomaista, siitä tuskin nauttii. Kun kehoon erittyy endorfiinia, syntyy hurmaannuttava kokemus. Hikoilu ja kivut eivät aina takaa parasta lopputulosta. Sama pätee kasvojumppaan. Se ihastuttaa, ihmetyttää, kiinnostaa ja kummastuttaa. Useat lähestyvät asiaa vastahakoisesti ja kysyvät, mitä ihmeen kasvojen vääntelyä. On totta, että myös kasvojumppaa voi tehdä monella tavalla.


Method Putkisto Face Up on pehmeä ja rentouttava tapa harjoitella ja se vie sinut lopputulokseen, joka on aina kokemisen arvoinen. Kipua ja puurtamista, väänteleviä tai kovia otteita ei tarvita.


Käytämme kosketusta ja opimme, kuinka kasvolihaksia voi omin käsin manipuloida ja ajattelun kautta rentouttaa. Aivot käskevät lihaksistoa, lihakset säätelevät ilmeitä ja iho tukee lihaksistoa. Harvoin puhutaan siitä, kuinka kemialliset ja laitteilla tehtävät hoidot, pistokset tai leikkaukset vaikuttavat tähän hienoon yhteistyöhön ja siten koskettavat aina myös psyykettä. (Tämä ei tarkoita etteikö hoidolla olisi paikkaansa.)


Face Up -harjoitekokonaisuuteen kuuluu myös kaulan, niskan ja hartioiden alue, joiden kautta kasvojen verenkierto paranee, mikä puolestaan parantaa kollageenin tuotantoa. Face UP on kasvojumppaa, joka vahvistaa, muotoilee ja “veistää” kasvoja uuteen tasapainoon. Harjoitteet kohdistuvat niihin kohtiin, joiden kiinteyden ja pyöreyden emme halua kuihtuvan tai rypistyvän.


Face UP on kuin design, jossa kukin harjoitussarja rakentaa eri lihasten ja kudosten kautta kasvojen kohotusta, muotoilua ja boostaa ihoa ‘sisältä ulospäin’ ilman ulkopuolisia hoitoja.

Method Putkisto keskittyy oman kehon tuntemuksen kautta kehon vahvistamiseen. Se lähestyy ihmistä aina itseluottamusta systemaattisesti rakentaen ja opettaa käyttäjää kunnioittamaan kehoaan kokonaisuutena toimivana ihmeenä. Juuri siksi lähes jokainen sitä kokeillut haluaa viedä viestiä eteenpäin. ”Kasvojumppa toimii!”.


Kasvojumppa on ihan täyttä kehonhallinnan harjoittelua. Miellä siis samaa mitä teet kehollesi: harjoittelu on hienosäätöä, lihasmuistin uudelleen opettelua, lihasten vahvistamista, kireiden lihasten rentouttamista ja ryhdin linjausta.


Koska tulokset ovat hyviä, monet ovat ottaneet kasvojumpan osaksi viikkorutiiniaan ja ylläpitävät nuorekasta hehkeää ulkonäköä, ilman veistä tai pistoksia. Eipä ihme, että innokkaita kasvojumppaajia ovat Hollywoodin julkkikset, kauneusbloggarit ja muut vaikuttajat - ja nyt aivan tavalliset ihmiset.


Onko nyt sinun vuorosi kokeilla Face Up -kasvojumppaa?


Marja Klubissa pääset nauttimaan kasvojumppa -tunneista Marja Putkiston opissa. Uusi teemajakso alkaa ma 24.4.2023. Miksi et ottaisi 6 viikon kevätkauneushaastetta vastaan? Tule mukaan tästä >>


 

Info box

  • Kasvojumpan liikkeitä voi liittää kasvojen puhdistus- ja hoitohetkeen, aamuin illoin. Hyvin suoritetuilla hierontaliikkeillä saat tuntuman kasvojesi kaikkiin lihaksiin ja samalla vauhditat imunestekirtoa ja puhdistat koko kehoa.

  • Ennen kuin hierot kasvojasi suosittelen, että käytät kosteuttavia ja lempeitä luonnontuotteita. Katso SnowAnna -kosmetiikkatuotteet kaupastamme >>

 

© Method Putkisto

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page