top of page
In English

Miten Marjan Klubi toimii

Oletko sinä koskaan ajatellut harjoittelevasi jokaisena viikonpäivänä?Marjan Klubin uusi arki rakentuu viikkorytmistä ja harjoittelusta, joka virkistää, energisoi ja tuo uutta jokaiseen päivään, läpi vuoden. Marja valmentajanasi varmistaa sinulle prosessin etenemisen. Harjoittelu tuottaa sen mitä lupaa. Klubissa luodaan uusia rutiineja ja opitaan taitoja, joilla kehitetään notkeutta, voimaa ja liikkuvuutta Method Putkisto -menetelmällä.

Mikä tekee klubin ohjelmasta ainutlaatuisen

Näin kokonaisvaltaisesti mietittyä, systemaattisesti etenevää ja loogista online- harjoittelukokonaisuutta - tällä intensiteetillä - ei ole ollut ennen edes mahdollista toteuttaa. Marjan Klubi yhdistää sulassa sovussa toisiaan tukien digitaalisuuden kehittyvät mahdollisuudet ja perinteiset tavat harjoitella. Parasta on Marjan 35 vuoden kokemus kehonhallinnan metodin kehittäjänä. Sen sydämessä on halu siirtää tämä tietotaito ihmisille elävään elämään - ja erityisesti nyt uudessa käyttökelpoisessa muodossa. Tämä kristallisointi toteutuu Marjan Klubissa ja näkyy käyttäjien arjessa.

Mistä Marjan Klubi rakentuu

Marjan Klubin arki rakentuu kehon työpajasta ja syvemmälle menevistä intensiivikursseista.

Marjan Klubin sisällä tapahtuvaa päivittäistä harjoittelua voi kuvata symbolisesti kehotyöpajaksi. Siellä taotaan taitoja ja vartaloon muotoa ja tasapainoa. Siellä on vapaus kokeilla, tutkia ja inspiroitua. Työkaluina ovat:

  • RUTIINIT & RITUAALIT - näillä poistuu turha tekeminen, arki rytmittyy ja harjoittelu keskittyy oleelliseen. Näillä rytmität päiväsi.

  • MIND-HARJOITTEET - näillä ajatus fokusoituu; energiashotit ja -rituaalit kokoavat asiat, avaavat ajattelua ja eheyttävät mieltä.

  • MARJA VAUHDISSA - Marjan freestyle 1 x kuukaudessa. Ihan parasta.


Kuinka harjoittelu ajoittuu


LÄPI VUODEN - 6 viikon jaksot toimivat fyysisesti eri dynamiikalla ja tavoitteilla. Ne seuraavat vuodenaikoja ja tukevat fysiologisesti toisiaan. Yhdessä niistä rakentuu looginen prosessi, hyvinvoinnin matka, jonka edetessä kehon hallinnalliset taidot lisääntyvät.


KUUDEN VIIKON JAKSOISSA - kullakin kuuden viikon jaksolla on oman teema, joka valmistaa kehoasi seuraavaan jaksoon.

VIIKOITTAIN, TUNTI TUNNILTA - kukin sessio (25 minuuttia kerrallaan) on kokonaisuus, viikon ohjelma valmistaa perustaa seuraavalle. Energiashotit ja - rituaalit jaetaan aamuisin antamaan ajatukseen raikkaita ideoita.

1 - 3 KERTAA VUODESSA - lifestyle syttyy elämään Turkissa ja Kansainvälisellä kesäkurssilla. Viikon kestävät workshopit sijoittuvat kevääseen, kesään ja loppusyksyyn. Nämä legendaariset EXCLUSIVE intensiivikurssit ovat vuosikymmeniä sykkineitä kohtaamispaikkoja, joissa kehon kokonaisvaltaisuus ja joka solulla koettu hyvinvointi muuttuu eläväksi elämäksi.

Marjan Klubin salaisuus pähkinänkuoressa


Malli/formaatti: useammin, olennaiseen keskittyen, pienin annoksin, jokaisena päivänä toimii fysiologisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Riittävän kauan - Keskitymme aihepiiriin riittävän kauan, jotta muutos on mahdollinen.”Kuusi viikkoa on se minimiaika harjoittelulle, jotta jotain ylipäätään tapahtuu. Yhtälailla on välttämätöntä, että sen jälkeen ohjelma vaihtuu. Näin saamme tuloksia”. Marja

  • Riittävän usein - Pieninä annoksina, säännöllisesti ja usein on välttämättömyys tulosten saavuttamiseksi. Vaihtelu ja variointi takaavat kehityksen.

  • Riittävän tarkasti - Opit kohdentamaan ja varioimaan harjoittelun laatua tavalla, joka takaa niiden vaikutuksen jokaisella kudostasolla. Tästä rakentuu kokonaisvaltainen hyvinvointi.

  • Riittävälla intensiteetillä - Tavoitteen asettelu oikein on osa taitoa. Tässä Marja sinua valmentaa: kuinka tavoitteisiin päästään, esimerkiksi kuinka rentoutuen tuotat enemmän voimaa. Marja auttaa sinua tunnistamaan sen, mikä on oleellista. ‘’Kun jännitteet ja vastukset lisääntyvät, myös itsevarmuus paranee ja pelot ja epävarmuus häviävät.’’

  • Riittävän säännöllisesti - UUTTA: tallenteet saat päivittäin heti tunnin jälkeen. Viikkorutiinin voit rakentaa, vaikka live-ajat eivät osuisikaan aikatauluusi.


TULOKSIA TULEE KUN HARJOITTELU ON JATKUVAA

  • Tulokset ovat sidottuja aikaan ja määrään: Kuinka usein ja mihin aikaan päivästä, ovat ne kaksi kysymystä, joihin jokaisen meistä tulee vastata. Joka päivä vähän on paras mahdollinen ratkaisu.

  • Kun haluat saavuttaa enemmän, tarvitset pari kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun lisäksi päivittäistä työtä. Elämää on helpompi rytmittää, kun harjoitustunnit tarjotaan aina samana aikana.

‘’Kun osaat tehdä oleellisia asioita oikein kohdistettuina, vapaudut turhasta ja moninkertaistat tulokset. Professori Esko Mälkiä puhui ”yleisestä huitomisesta” ja vasta nyt todellakin tajuan, mitä hän tarkoitti.’" Marja

Opit siirtyvät lihasmuistiin ja uudet taidot ovat mukanasi loppuelämän.


Tervetuloa mukaan! Liity tästä >>Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Marja Klubin kuvausta

Harjoittelun intohimoa ja ajattelun syvävenyttelyä - joka päivä. Liiku - etene- opi - oivalla - uusiudu - iloitse Tuloksien...

Comments


bottom of page