top of page
In English

Marja Klubin kuvausta

Harjoittelun intohimoa ja ajattelun syvävenyttelyä - joka päivä.


Liiku - etene- opi - oivalla - uusiudu - iloitse

Tuloksien saavuttamiseksi haluamme oppia jokaisena päivänä jotain uutta.

Marjan Klubi on symbolisesti paikka, jossa harjoitellaan aamuin illoin, läpi vuoden. Se on sinulle, joka haluat olla Marjan valmennuksessa, nauttia kokonaisvaltaisesta prosessista ja voida hyvin. Se on auki kaikille. Siellä opit rutiineja, joita voit käyttää läpi elämän. Kaiken harjoittelun pohjana on Method Putkisto -menetelmä.


Keskitymme vain oleelliseen

Keskitymme niiden taitojen oppimiseen, jotka mahdollistavat hyvinvoinnin kehityksen, kuten vanhojen tottumusten purkamiseen ja päivittäiseen palautumiseen. Käytännössä harjoittelun painopiste kohdentuu selän vahvistamiseen, lonkkien avaamiseen, hengitykseen, keskivartalon tukemiseen ja siihen, miten tämä kaikki alkaa toimia yhdessä ja yhtäaikaisesti. Opit lievittämään selkä- tai lonkkakipua (tai jopa parantamaan ne lopullisesti), kannattamaan ja huoltamaan ryhtiä, ja sitä kuinka parantaa liikuntasuoritustasi tai kuinka yksinkertaisesti voit kokea syvempää hyvinvointia. Tämä kaikki parantaa elämän laatua ja lisää iloa päivittäiseen elämään.

Kannustan kaikin tavoin siihen, että harjoitteluun liittyy rituaaleja ja kun rutiini harjoitteluun kehittyy, se rytmittää ja selkeyttää koko elämää.

FAKTAA

  • Vain säännöllisellä ja riittävän usein toistuvalla harjoittelulla saat tuloksia. Harjoittelun tulokset rakentuvat rituaaleista ja päivittäisistä rutiineista. 20 min päivässä on jo 100 minuuttia viikossa.

  • Niin lihakset kuin aivotkin tarvitsevat lepoa voimistuakseen. Rentous syventää oppimista ja avaa mahdollisuuden uudenlaisiin tuloksiin.


Mitä tuloksia voit odottaa?

Tulos näkyy arjessa siitä, miten kehoasi kannat ja tasapainoasi hallitset.

Paras tulos on, kun seisoo vahvasti omilla jaloillaan, jolloin osaa ponnistaa ja omassa kehossa on helppo olla. Liikkuminen on kevyttä ja arjen haasteet ovat helpompia. Liikkumisen vapaus ja kehonhallinnan taito kehittyvät sitä mukaa kun ryhtisi kohoaa, notkeus lisääntyy, selkäsi kestää stressiä ja syvien lihasten tuki alkaa kannattaa sinua automaattisesti.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tunnistaa siitä, kun

  • vartalosi muoto, malli, ääriviivat paranevat ja vyötärölinja kohoaa.

  • hengitys tuottaa ponnistusvoimaa.

  • aineenvaihdunta paranee, palautuminen tehostuu ja turvotukset siirtyvät menneisyyteen.

Itsevarmuus ja kontrollin tunne vahvistuvat, kun keho asettuu uuteen tasapainoon ja mieli kirkastuu. Kun voimia osaa suunnata oikein, voimaa myös riittää. Tämä on taito, jolla voi korvata ikääntyessä jopa lihasvoiman vähenemisen. Kokemus oman kehon muutoksesta eheyttää, motivoi ja inspiroi. Tätä tuntemusta ei voi ostaa vaan ainoastaan saavuttaa.

Mikä tekee Klubista ainutlaatuisen?

Marja jäsentää Method Putkisto -prosessin sinun eteesi ja annostelee sen sisällön sinulle tiedolla, taidolla ja tavalla, jolla sen ydin siirtyy sinun kehoosi ja elämääsi tukemaan. Parasta klubissa on ”vähemmällä enemmän” ja ”poista turha ja saavuta enemmän” malli.

Jokainen kauden 6 viikon ohjelma perustuu eri Method Putkisto -lajeihin. Kukin niistä kantaa tarinaa, joka on syntynyt elävän elämän tarpeista. Klubi on uusi tapa ratkaista hyvinvoinnista huolehtiminen monella tasolla.

Yhdessä on kivaa - ajassa on hyvä pysyä ja siksi uusien tuulien mukana on jännittävää kiitää. Kun asiat koetaan yhdessä, rakentuu tunne kuulumisesta. Tämä kannustaa kutakin meistä omaan päivittäiseen harjoitteluun. Method Putkisto on hyvinvoinnin elämäntapa ja se toteutuu klubilla. Kuuluminen ryhmään on aina tuki ja merkityksellinen asia.

“Olen vuosikymmenien aikana nähnyt ja kokenut paljon ja huolella valinnut sen, mitä “timanteiksinimitän. Näitä haluan jakaa, jolloin ilo on moninkertainen ja elämä rikastuu. Haluan tarjota kaikille mahdollisuuden myös tavata toisiaan. Kun aika koittaa, meillä on jo monia yhteisiä kokemuksia. Odotankin innolla, että tavataan.

Meillä on vain yksi elämä, tule rakentamaan kanssamme uutta tapaa harjoitella ja hoitaa hyvinvointiasi.

Nähdään Klubillani, lämpimästi tervetuloa mukaan,

Love & sisu,

Marja xx

Elämään tulee kuulua elämyksiä, jotka ovat palkkiomme kovasta työstä.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Teija Pajamo
Teija Pajamo
Dec 16, 2021

Hei, innostuin ensin tästä klubista, mutta sitten huomasin iltatuntien olevan myöhemmin. Saako tunneista jälleen tallenteet niin, että voisi tehdä itselle sopivaan aikaan? Jos tallenteet saa, niin olisi tosi hyvä. Energia siirtyy myös tallenteissa ;o))

Like
bottom of page