top of page
In English

Keho & mieli -harjoitteluun kannattaa sijoittaa!

Opi mitä voit tehdä henkisten ja fyysisten voimavarojesi parantamiseksi. Kun oma keho kantaa sinua hyvin, olet rohkeampi ottamaan elämän omiin käsiisi, ja mikä tärkeintä, elämään rohkeasti. Kehotyöskentely on taito, jonka jokainen voi oppia. Harjoittelu parantaa elämäsi laatua.

 

On tärkeää huoltaa omaa kehoaan säännöllisesti. Jos resursseja on rajallisesti käytössä, kannattaa miettiä mihin sijoitat aikaasi ja rahaasi.

  • Väitämme, että kehon malli muuttuu oikein tehdyllä kehotyöskentelyllä, ei kuntoliikunnalla. 

  • Väitämme, että keho & mieli -harjoittelu on hauskaa ja palkitsevaa. 

  • Väitämme, että kehotyöskentely on vakavasti otettavaa harjoittelua. 

  • Välitämme, että kehotyöskentelyä ei pidä sekoittaa kuntoiluun eikä liikuntaan. Se on kehoa korjaavaa, parantavaa ja huoltavaa harjoittelua, jonka tulisi kuuluu arkeen yhtä kiinteästi kuin hampaiden pesu. 


Mikä estää sinua?

Oman kehon huoltoon voi olla vaikea aluksi keskittyä monestakin syystä. Tai voi olla vaikea valita oikeanlaista harjoittelua suuren tarjonnan keskeltä. Entä jos kiireisen elämän ja kehon tarpeet voisivat kohdata? 


Miten saada harjoittelu osaksi elämää? Tee itsesi kanssa sopimus.

  • Keskity omaan kehoosi päivittäin, säännöllisesti, tiettynä kellonaikana. Tee kehosi säännöllisestä huoltamisesta itsellesi prioriteetti laittamalla toimille aikaraja (kaksi päivää ilman harjoittelua on maksimi). 

  • Parasta olisi, että saisit harjoittelun sijoitetuksi päiviin samoihin aikoihin, jolloin harjoittelu alkaa rytmittää elämää. 

  • Ihanteellisinta olisi esimerkiksi, että harjoittelet aamuin illoin. 

  • Jos tiedät istuvasi pitkään työn äärellä, on monia hyvä syitä opetella rikkomaan staattinen olotila lyhyellä liikuntahetkellä. 


Anna itsellesi kiitosta, kun alat hoitaa kehoasi. Huomioi kaikki ne pienet hetket, jolloin keho tuntuu paremmalta ja arki sujuu mukavammin. 


Online-harjoittelu ei ole yksin puurtamista 

Onko sinulle tärkeää kuulua ryhmään tai saada uusia ystäviä? Haluatko harjoitella yhdessä muiden kanssa, joiden kokemus kannustaa sinua eteenpäin?


Online-harjoittelussa olet tekemisissä toisten ihmisten kanssa, vaikka harjoittelet kotonasi. Silloin vapaudut muiden silmistä ja jäljelle jää hetki oman kehon tuntemuksen syventämiseen. Ryhmän yhdistävä tekijä on asiaan keskittyminen. Method Putkisto on kasvava yhteisö, jossa luontevasti kohtaat ihmisiä, joita kiinnostaa samat asiat. Online-harjoittelulla voit rakentaa uusia ja merkityksellisiä ihmissuhteita. 


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

コメント