top of page
In English

Miten inspiroitua omasta kehosta ja keho & mieli -harjoittelusta?Hyvä olo koostuu monista tekijöistä. Osa niistä on hetkellisiä. Itse nautin värien vaihtamisesta vuodenaikojen mukaan. Siksi ostin värikkään neulepuseron ja piristyin heti. Myös ystäväpiiri näytti pitävän siitä. Värit joihin pukeudumme, ruoka mitä syömme, koti siten kuin sen sisustamme, kaikki tämä tekee meistä sen, mitä olemme. Kaikki meistä eivät asiaa sen kummemmin mieti, mutta joillekin nämä ovat tärkeitä asioita. Minulle ne merkitsevät paljon. 


Kun vanha vuosi vaihtuu uuteen, on loistava hetki katsoa asioita uusin silmin. 


Jokaisena uutena vuotena uskon voivani tulla paremmaksi ihmiseksi. Siksi pyrin siihen, että se, mitä valitsen, liittyy johonkin, jota todella arvostan tai on jotain sellaista, mistä inspiroidun. Haluan hoitaa mieltäni ja kannustaa itseäni henkiseen kasvuun. Siksi hakeudun tekemisiin ihmisten kanssa joilta voin oppia. Haluan harjoittaa kehoani, jotta voin liikkua paremmin. Haluan hoitaa kasvojani, jotta näytän paremmalta ja iloitsen, jos näen vielä hienoisen välähdyksen nuoruudesta kasvoiltani tai näen kasvojeni ilmeissä uudenlaista tietoisuutta ja kypsyyttä. Ihan parasta elämässä ovat pienet hetket ja asiat, joita voin jakaa ystävien ja samanhenkisten ihmisten kanssa.


Kaikissa ikävaiheissa kohtaamme vaatimuksia. Prioriteettien keskiöön asettuu oma terveys, jonka valitettavan helposti usein otamme itsestäänselvyytenä, ellei elämä meitä pysäytä tai kohtalo koputa olalle.  Joskus uskomme, että riittää kun jumppaamme “aina kun ehdimme, kun usein on niin kiire” ja syömme terveellisesti. Näin ei kuitenkaan aina ole. 


Jos omassa kehossa ei ole hyvä olla, sitä on usein vaikea tunnistaa


Huonoon olotilaan tottuu helposti. Siksi väsymys yllättää ja usein iskee, kun sitä vähiten odottaa. Kun sitten päättää huoltaa kehoaan, pian huomaakin, että asiaan tulee ihan oikeasti keskittyä. Onko tämä asiaan keskittyminen ja paneutuminen se, mikä meitä alitajunnassa hirvittää? Totta on, että työtä oman kehon tasapainottamiseksi saattaa olla odotettua enemmän. 


Harjoittelu alkaa inspiroida vasta kun näkee mitä kaikkea se antaa


Muistan hyvin kun tajusin, että minulle ei riitä normaali kuntoliikunta, vaan minun tulee todellakin paneutua kehoni korjaamiseen. Tunnistin kuinka kehoni ydin, syvältä sisältä, veti minua vinoon ja lukitsi minut väärään asentoon. Tästä alkoi matkani, jonka aikana opin kuinka venytellä kehoni vapaaksi ja uuteen kuosiin. Samalla havahduin, että minunhan tulee uusia myös tapani miten kehoa käytän. Tiesin, että tämä oli ainoa tie eteenpäin ja tavoitteeseen pääseminen vaatii tietoisen päätöksen.


Päätöksen myötä keskityin omaan kehooni ja opin kuinka “vähemmällä on enemmän”. Kivut katosivat ja tie hyvään oloon loi menetelmän, Method Putkiston. Tätä ilosanomaa haluan jakaa sinulle edelleen. 


Tee hyviä valintoja, jätä turha pois!


Kannustan: Tee päätöksiä, suuntaa voimasi oikein ja energisoidu. Uskallan esittää sinulle rohkeasti seuraavat kysymykset:

  • Tiedätkö mitä sinun kehosi tarvitsee? 

  • Tiedätkö miltä kehossa voisi tuntua, jos se olisi oikeasti tasapainossa?

  • Tiedätkö mikä kehollesi riittää ja miksi?


Mikään ei enää ole enää entisellään, jos asiaan paneutuu 


Hyvinvoinnin ylläpito on taito. Kun taito kehittyy teemme vähemmän turhaa. Tekeminen alkaa näkyä vartalosta ja tuntua olosta. Kuule niistä hiljaisista tekijöistä jotka usein tietämättämme meihin vaikuttavat ja alkavat nakertaa voimiamme.


Opi, mitä tarkoittaa kun keho asettuu oikeaan asentoon? Mitä on luonnollinen kauneus? Mitä tarkoittaa harjoittelu, joka rakentuu sinun vartalotyyppisi mukaisesti? Kuule miksi kehon kiinteytyminen on tärkeää ja miksi se vaikuttaa myös mieleen. Kuule mikä tekee kaikista vartalotyypeistä hyvän näköisen. 


Marja Putkisto


 


Uusien Marja klubilaisten AVOIMET OVET & perehdyttäminen Klubi-emännät opastavat sinut kädestä pitäen Marja Klubin harjoitteluun ja toimintaan alkaen teknisistä ohjeista ja edeten siinä miten harjoitteluun voi parhaiten valmistautua. Suosittelemme! Ilmoittaudu tästä >
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page