top of page
In English

Oletko jo kokeillut kasvojumppaa? Se vaikuttaa kehoosi kokonaisvaltaisesti

Method Putkisto Luonnollinen kasvoharjoittelu havahduttaa yhden sun toisenkin huomaamaan, kuinka purulihasten kireys voi johtaa migreeniin tai päänsärkyihin, kuinka digiaika rajoittaa ääreisnäköä ja ennen kaikkea, kuinka pään asento vaikuttaa koko kehon asentoon ja tasapainoon. Tämä yksin on jo iso juttu, mutta ei siinä kaikki: usein unohdamme, että kaikki ylläoleva rajoittaa myös kykyämme ilmaista itseämme.


Kasvojen ilmeet ovat aina viehättävät, jos ne ovat luonnolliset ja rennot. Luonnollisuus ja ilmaisun vapaus tarkoittavat, että ilmeitä ei asetella kasvoille vaan ne luodaan aktivoimalla hermostoa oikein. Käsite luonnollisuus assosioituu helppouteen, jolloin ihminen on yhtä oman elämänsä kanssa.


Kasvojen ilmeitä voisi verrata univormuun. Luontevuus alkaa poistamalla turhia maneereita, ravistamalla työroolin mukanaan tuomaa ”virka-ilmettä” ja sitä ujon tytön/pojan ilmettä, joka kulkee jäänteenä häiriten aikuista vuorovaikutusta.


Kaikilla meillä on potentiaalia parhaaseen mahdolliseen ulkonäköön perimämme, rakenteemme ja kunkin elämänvaiheen rajoissa.


Kasvojen hoitaminen ja niiden lihaksiston parantaminen on positiivinen merkki oman itsensä arvostamisesta. Oman kehon tuntemuksen syventämiseen käytetty aika on aina kannattava sijoitus. Kun opit tuntemaan kasvosi, opit tuntemaan itsesi.


Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka on jo tuhansien ihmisten käyttämä klassikkokonsepti. Se on suomalaisen Marja Putkiston kehittämä kokonaisvaltainen konsepti, jolla koko keho ja mieli tasapainottuvat monella tasolla. Se perustuu väittämään: pään liikkuessa vapaasti, olemus vapautuu ja kasvot rentoutuvat.


Se rakentaa neuraaliyhteyksiä vauhdittamalla selkäydinpulsseja. Siksi jokaisen harjoittelujakson alussa keskitytään pään verenkierron lisäämiseen. Pää kannatus vahvistaa kaulaa ja niskaa ja siten koko keho tasapainottuu.


Sen tärkein anti on elämää eheyttävä oman kehon tuntemuksen syventäminen. Huuhdo siis turha jännitys pois ilmeistäsi, kaunistu - ja samalla avaa itsesi elämälle.


Aloita kasvojumppa tästä


©Method Putkisto Finland Oy

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page