top of page
In English

Uuden vuoden pamaus to 28.12.2023Juhlakausi on ohi ja olo on ryytynyt…

On aika ottaa uusi suunta ja palautua.

Kylläpä vuoden loppuun mahtuukin “‘hässäkkää” - kokkaamista, juhlimista, valvomista, syömistä ja istumista – ja sitten vielä SIIVOAMISTA. Ja kaikki sukulaistapaamiset, joista yritämme selvitä suklaata syömällä. 


Aloita vuosi 2024 kunnon lähtölaukauksella ja palaudu! Tarjoamme sinulle sekä seminaarin että käytännön harjoittelua. Valitse itsellesi sopivin tapa tai osallistu molempiin.  


1. Seminaari  Kuule mitä palautuminen on ja voi parhaimmillaan olla. Ymmärrys ja tieto sytyttävät motivaation oman hyvinvoinnin huoltoon. Tämä on Marjan maksuton seminaari. 


2. Sessio Koe oman kehon kautta palauttava 1,5 tuntia kestävä, turvotuksia poistava, kasvoja kohottava ”one time only” -kurssi. Osallistumismaksu 25 euroa.


Keho, mieli & Sinä -seminaari, klo 18.- 19.00, 0 €

Uuden vuoden pamaus -verkkolähetys 28.12.

Maksuton LIVE online-tilaisuus

Sinulle joka haluat kuulla ja ymmärtää syitä ja seurauksia, joita stressi aiheuttaa. Pysähdy oman kehosi äärelle. Opi palautumisen taitoa, kuule miten voit lievittää stressin negatiivisia vaikutuksia.  


Kun osaat palautua, voit saavuttaa vähemmällä enemmän. Mutta tiedätkö mikä on sinulle oikea määrä harjoittelua  ja osaatko tehdä liikkeet oikein? Pois turha touhuaminen ja tilalle tuloksia.

 

  • Uudenlaista valmennusta: Miksi venyttely parantaa ja korjaa kehoamme ?

  • Miten ja miksi kasvoharjoitteet vaikuttavat myös mieleen?

  • Tieteen faktoja: Miksi keholliset ongelmat ovat tarpeellisia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä? 

  • Inspiroivia ajatuksia: Luo kasvulle tilaa. Ymmärrys tekee elämästä hallittavaa ja tekemällä motivoituu. Tasapaino lisää päätöksentekokykyä. Kehollisuus parantaa elämäsi laatua.

  • Tilaisuuden lopussa kerromme Marja klubista ja voit kysellä lisää. 

Tervetuloa mukaamme,

T. Marja  

Kahvitauko


 

Keho, mieli & sinä -sessio To 28.12.2023 klo 19.30 - 21.00, 25 €.

Anna itsellesi lahjaksi tämä ”one time only” -online LIVEkurssi. Ilmoittaudu tästä >Palaudu joulusta ja energisoidu uuteen vuoteen. 


Eroon jouluruokien tuomasta turvotuksesta ja aivosumusta. Virkistetään kasvot ja palautetaan kehon hyvä olo!


Teemme 15 kehoa ravistavaa ja liikkuvuutta lisäävää harjoitetta. Nauti keholle ja kasvoille kootusta tehokkaasta harjoitekokonaisuudesta. 

  • Viisi ensimmäistä harjoitetta aktivoivat kasvojen lihaksistoa, jolloin kasvot ja ilme virkistyvät sekä aivosumu hälvenee.  

  • Siirrymme viiden harjoitteen sarjaan, jotka käynnistävät ja vauhdittavat lymfakiertoa kunnes turhat turvotuksen lievittyvät ja olo paranee.   

  • Lisäämme liikkuvuuttaa viidellä venyttelyharjoitteella, joilla myös pallean  kimmovoima paranee, hengitys tehostuu ja vatsahermot rentoutuvat. 

  • Kurssin lopussa kokoamme kehon sen keskilinjalle ja korjaamme ryhtiä.


Tervetuloa hyvän olon kurssille, nähdään siellä, 

Marja


Tallenne on käytössäsi 31. tammikuuta 2024 saakka.Comments