top of page
In English

Puuttuuko sinulta palanen hyvään elämään?

Haluatko sinä Uudelta Vuodelta 2023 parempaa? Väitämme, että kehonhuolto on puuttuva palanen parempaan elämään ja siksi harjoittelu on vakavasti otettava päätös. Tässä sinulle ajatuksia.

Kaikki arvostamme liikkumisen vapautta, hoikkuutta, jäntevyyttä ja energiaa, jolla pärjäämme hyvin arjessa. Suurin ongelma on, että emme itse tunnista ongelmiamme. Usein ei edes huomaa, että valuu huonoon ryhtiin. Oma arviointikyky ei aina riitä siihen, että edes tunnistaa, miten väsymys kumuloituu ja vaikuttaa kaikkialle elämään. Keho on armelias ja toimii siitä huolimatta, että ongelmia löytyy ja ihminen tottuu mitä kummallisimpiin asentoihin. Samalla ihminen tottuu uupumiseen ja krooniseen väsymykseen. Siksi on vaikea edes kuvitella, miltä tasapainoisempi keho TUNTUU ja mikä VAIKUTUS sillä on kykyyn keskittyä ja olla läsnä ja siten itse asiassa koko elämään.


Juuri nyt monet joutuvat harkitsemaan mikä on arvokasta ja mihin kannattaa sijoittaa.


Hyvinvoinnin perustana on perusliikunta kuten kävely tai ihan normaali jumppa. Hyvin tehty kehonhuolto ohjaa sinua kuitenkin pidemmälle kehon syviin rakenteisiin, mikä takaa sinulle elämän kestävää liikkumisen vapautta.


Hyvinvoinnilla on arvo ja se on taito


Siihen kuuluu taito palautua. Tulokset tunnistat siitä, että nukut hyvin, energiaa riittää ja kannat itseäsi hyvässä ryhdissä ja kivut ja säryt jäävät pois. Kehonhallinta on parhaimmillaan sitä, että osaat itsenäisesti huoltaa ja korjata kehoasi ja omin voimin palautua parhaimmillesi.


Hyvällä harjoittelulla elämä muuttuu merkittävästi


Oleelliseen keskittyminen auttaa suuntaamaan voimavarojasi uudella tavalla ja antaa energiaa. Kun palaudumme, kehon ja mielen sisäinen voima ja monien epävarmuuksien sietokyky lisääntyy ja olemme onnellisempia.


Liikettä tarvitaan, että ylipäätään olemme toimintakykyisiä. Palautumisella saavutamme jotain vielä enemmän.


Hyvin suunniteltu harjoittelumalli antaa sinulle työkalut ja ammattitaitoinen ohjaus on aina oikotie tuloksiin. Kun harjoittelu on hyvin ohjattu, karisee tarpeeton touhuaminen pois. Kaikkea tekemistämme mitataan sillä, mihin se vaikuttaa ja siksi onkin arvokasta tietää, tunnistaa ja osata arvioida:

1. miten ja miksi ajan kanssa rakennettu säästää aikaa ja rahaa

2. kuinka usein ja kuinka paljon harjoittelua on riittävästi

3. miten harjoittelu kohdennetaan oikein


Usein käytämme vain niitä keinoja, jotka jo tunnemme. Muutos vaatii kuitenkin uudella tavalla tekemistä ja muutos toteutuu vain sinun kauttasi.


Method Putkisto on rakentanut sinulle askel askeleelta eteen päin vievän tien, mikä vastaa sinulle näihin kysymyksiin.


Tule siis mukaamme harjoittelemaan ja ota haaste vastaan. Uskallan väittää, että teet itsellesi sijoituksen jonka arvo nouskoon arvoon arvaamattomaan!


Vakavan, voimaa antavan elämän iloa tuottavan asian puolesta, iloisin ja lämpimin terveisin,

Marja


 

TÄSSÄ SINULLE TIE ETEENPÄIN


Maksuton verkkolähetys palautumisen vallankumous We Love You -summit 👇


Tule tunneille, valitse 3 vaihtoehdosta sinulle sopivin


1.Nauti henkilökohtaisesta ohjauksesta

Kun haluat kokemuksen joka on suunniteltu sinua varten, paras vaihtoehto on oma paikallinen ohjaaja. Täältä löydät Method Putkisto Studiot ja Method Putkisto -ohjaajat.


2.Ota Marja Putkisto valmentajaksesi


Marja Klubissa saavutat vähemmällä enemmän


Pois jäykkyys, kiire ja suorittaminen. Tilalle notkeus ja virkeys. Marja ohjaa keskittymään oleelliseen. 95 % käyttäjistä suosittelee klubia ystävilleen. Liity jäseneksi nyt >>


3.Putkisto online-studiossa opit harjoittelun perusteet

Aloita harjoittelu perusteista, niillä pääset vauhtiin. Putkisto Online Studiossa valittavanasi on 6 viikkotuntia ja saat tunneista myös tallenteet. Liity jäseneksi tästä >>


©Method Putkisto

コメント