top of page
In English

Parasta vuosihuoltoa kehollesi! Solakaksi ja notkeaksi 30 päivässä

“Selkäkivut ovat poissa, huudahti Liisa”,

ja tulee osallistumaan ohjelmaan nyt kuudetta kertaa.

Kuvittele itse, miltä kehosi tuntuu kun notkeus palaa jäseniin?Suosittu ja odotettu Kaunis ja solakka vartalo 30 päivässä -teho-ohjelma käynnistyy jälleen tammikuussa 2024 livenä kahdeksan Method Putkisto -ohjaajan valmennuksessa.


Tunnetko olevasi väärässä asennossa, jomottaako, kiristääkö, turvottaako? Monet kärsivät lihaskireyksistä tietämättään ja aivan turhaan. Syynä on usein se, että lihakset tai jänteet ovat yksinkertaisesti lyhentyneet.


Mitä hyötyä on intensiivisestä 30 päivän venyttelyohjelmasta?

Kun lihasten pituus palautetaan niiden optimiin, keho palautuu sen neutraaliin asentoon (syvävenytys). Samalla vahvistetaan kehoa tukevia syviä lihaksia (syväjumppa), jolloin kiristys ja puristus niveliltä poistuu. Hyvä olo virtaa kehoon.


Miten syvävenyttelyohjelma toimii?

30 päivän aikana huomaat, että ‘vähemmällä on enemmän’, kun teet oikeita asioita ja riittävällä intensiteetillä.


Ohjelma keskittyy venyttelyyn lihasryhmä kerrallaan ja harjoittelua ohjataan juuri oikeisiin paikkoihin. Tulokset ovat näkyvät ja mitattavissa. Kuukaudessa notkeus lisääntyy tuntuvasti. Kun kehontuntemus syvenee, lihasmuisti korjaantuu.


Kerro Marja, mistä kaikki alkoi

“Olin varhaislapsuudessa lukittuna telineeseen, jolla lonkkaani saatiin korjattua. Staattisuus asettui lihasmuistiin.


Muistan kuin eilisen kun astuin hiljaiseen balettisaliin Suomen Kansallisoopperassa. Laskeuduin nelinkontin balettitangon viereen. Kohotin oikean käsivarteni tangolle 90 asteen kulmaan, rentouduin lihasta vasten ja hengitin. Mietin, että jos rintalihakseni pidentyy, olkapääni asettuu uuteen asentoon. Kun kireä lihas alkoi joustaa, tiesin, että eteeni oli auennut tie vapauteen. Tämä oli Method Putkiston alku ja samaa teemme nyt 30 vuotta myöhemmin.


Tänään opetan ihmisiä vapautumaan kivuista, puristuksista ja turhasta kuormituksesta. Tämä on elämäntyöni, intohimoni ja missoni. Miksi? Siksi, että näen miten ihminen kaunistuu ja tulee onnelliseksi kun omassa kehossa on hyvä olla.”


Method putkisto on nyt myös ammatti monille. Heidän osaamisestaan saat nyt ohjelman aikana nauttia. Lue lisää tästä.


“... ehdottomasti suosittelen ohjelman kertaamista! Tai ei se oikeastaan ole kertaamista, vaan edelleen oppimista. Konsepti syvävenytyksellä solakaksi toimii.” Susanna
“Oli ihanaa uppoutua harjoitukseen ja omaan itseen ja hyvinvointiin. Odotin aina kovasti tunnin tekemistä, ja aika hujahti aina nopeasti.” Heli


Suomen Kansallisoopperassa ja Sibelius Akatemiassa Marja kehitti Method Putkiston perustan. Kuvassa Metodia puurtavat Oopperan tanssijat. Syntyi klassikko, joka on vuosikymmenet ilahduttanut ihmisiä tuloksillaan ja yksinkertaisuudellaan.


Kuunnellaan mitä ohjelman kokeneet kertovat tuloksista

Nyt 30 vuotta myöhemmin kirjoja ja videota on myyty ja ohjelman on tehnyt kymmenet tuhannet käyttäjät. Method Putkisto 30 päivän ‘’tehis’’ tuo helpotusta monenlaisiin ongelmiin ja ohjelman tulokset tuntee nopeasti.

  • “ Ohjelman myötä saavutettu hyvä olo jatkuu pitkään.”

  • “ … Nyt rankani on suora ja kävely on kevyttä. Ei enää kumaraa mummoraahustamista, lantio on asettunut joustavasti paikalleen, jähmeys ja jäykkyys ovat poissa. Hengitys käy keveämmin ja muutenkin on kehossa ilmavampi olo.” Pirjo

  • “Ohjelman suosio jatkuu siksi, että siitä tulee niin hyvä olo.” – Laura.

  • “Notkeus on lisääntynyt ja lihasten elastisuus parantunut, iho ei kiristä, nikamien välissä on tilaa, liike arjessa on sulavampaa ja tunnen, että olen kasvanut fyysisesti ja henkisestikin. Tämä kaikki lisää itsevarmuutta, itseluottamusta ja herkkyyttä pysähtyä, kuunnella ja olla läsnä.” Kirsti

  • ‘’Vyötäröni tuli esiin!” Merja

  • Reisien muoto ja hartiakaari ovat kaunistuneet. Käsivarret ovat vahvemmat ja solakammat. Koko vartalo on vahvempi ja lihaksissa on paljon enemmän voimaa. Tämä kohottaa myös mieltä!” Laura


Lunasta itsellesi kaunis ja solakka vartalo Kaunis ja solakka vartalo, 30 pv teho-ohjelma, osta verkkokurssi tästä >>

Ohjaajina ovat koulutetut Method Putkisto ohjaajat. Marja vierailee kurssilla alleviivaamassa ydinasioita, joihin kannattaa keskittyä.
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page