top of page
In English

Uuden vuoden aloitus - uusi hyvinvoiva sinä

Vanhan vuoden päätös ja uuden alku tarjoavat aina mahdollisuuden käännekohtaan - uuteen fressiin aloitukseen, jonkun vanhan jättämiseen taakse. Method Putkisto tarjoaa tähän jälleen kerran huippumahdollisuuden, kun uusi Method Putkiston vuosi starttaa jo neljättä vuotta peräkkäin klassikkokurssilla, Kaunis ja solakka vartalo, 30 päivän teho-ohjelmalla.Miksi juuri tämä ohjelma sopii uuteen vuoteen?


Miksi Method Putkiston klassikko puhuttelee vuosikymmentenkin jälkeen, ja miten se on löytänyt vakaasti paikkansa “vuoden avauksena” niin asiakkaidemme kuin ohjaajienkin vuodenkierrossa?


30 päivän teho-ohjelma, siis Method Putkiston klassinen repertuaari, sopii niin metodiin vasta tutustuvien kuin konkareidenkin kehonhuoltorutiineihin. Sama, päästä varpaisiin kehoa vahvistava ja tasapainottava ohjelma toimii lähtötasosta ja taustasta riippumatta. Ohjelman vaikuttavuus perustuu siihen, että kuten metodissa aina, lähtökohtana olet Sinä ja sinun kehosi. Sen aikana palataan sekä kehon että kehon tuntemuksenkin perusteisiin.


Jokaisen ohjelman käyttäjän lähtökohta, tavoitteet ja haasteet ovat erilaiset, mutta loogisen ja systemaattisen neljän viikon harjoittelun avulla muutosta tapahtuu väistämättä. Itse harjoitteet ovat kohtuullisen yksinkertaiset - venytetään ja vahvistetaan - mutta metodin tapa harjoitella antaa jokaiselle uutta oppia omasta kehostaan ja sen huoltamisesta omassa arjessa. Tämä kaikki keskittyneellä, miellyttävällä harjoittelulla, jonka vaikutus on pomminvarma ja taattu. 


Teho-ohjelman vaikuttavuudesta kertoo se, että monet löytävät tiensä sen pariin aina uudestaan, ihan säännöllisenä osana kehonhuoltoaan. Eräs asiakkaani toteaa aina tehiksen alussa tulevansa taas mukaan, koska “jäi viimeksi luokalle”! No luokalle tietysti ei jää kukaan, mutta Tiina konkarina tietää, että joka kerta tehiksessä tapahtuu ja löytää aina uutta - kehon lähtöpiste ja oma elämäntilanne kun on aina erilainen. 


Vaikka oma muu harjoittelu olisi miten monipuolista, keho niin mielellään tottuu tiettyyn rytmiin ja dynamiikkaan. Tämä tottumus jossain vaiheessa saattaa hidastaakin tulosten saavuttamista. Sen sijaan kehitystä ja muutosta tapahtuu, kun sitä rytmiä sopivasti tuuppaa ja häiritsee. Miten hyvää tekee muuttaa rytmitystä - saada vuodenkiertoon välillä intensiivisempiä kohtia, välillä kevyempiä laaksovaiheita.  Silloin pysyy mielikin virkeämpänä!Monelle niin asiakkaistamme kuin ohjaajistamme nimenomaan 30 päivän teho-ohjelma on se, joka muodostaa vuoden mittaan yhden intensiivisemmän harjoittelun jakson. Miten erilaista on palata tehiksen jälkeen omalle viikkotunnille tai arkirytmiin. Keho tuntuu erilaiselta ja harjoittelustakin saa silloin enemmän irti.  


Uudelle asiakkaalle tehis on taas todistetusti loistava tapa tutustua Method Putkiston maailmaan ja päästä käsiksi klassikkoharjoitteisiin ja metodin ytimeen. Tehiksessä totutellaan uudenlaiseen tapaan harjoitella ajassa kehittyneen ja kehoa kunnioittavan ohjelman avulla. Method Putkiston klassikot nimittäin elävät myös ajassa, ja kirjasta tuttu ohjelma on verkkokurssin myötä saanut Marjan käsissä uuden, tähän aikaan sopivan rytmin. Teho-ohjelma on nyt erityisen hengittävä, kevyt ja virtaava - ja silti vähintään yhtä vaikuttava kuin alkuaikoinaan yli 20 vuotta sitten.  

Luo harjoittelusta rutiini ja nauti tuloksista


30 päivän ohjelma voi kuulostaa ajallisesti pitkältä, mutta verkkokurssin myötä harjoittelu solahtaa jopa kevyesti omaan arkeen. Koska siitähän myös on kyse - miten löytää uusia omaa hyvinvointia edistäviä ja ylläpitäviä rutiineja.  


Mikä siis estäisi hyppäämästä mukaan ohjelmaan, josta tuhannet ja taas tuhannet käyttäjät ovat nauttineet ja hyötyneet? Kuulostavatko nämä kysymykset tutuilta: Uskallanko sitoutua? Ehdinkö harjoitella niin kuin pitää? Jaksanko koko ohjelman? Mitä jos en ehdikään…?


Mitä jos käännät ajatuksen toisinpäin? Jospa päätöksen tekeminen onkin nyt se käännekohtasi. Kun sen olet tehnyt, isoin kynnys on ylitetty. Sen jälkeen me nappaamme sinut mukaamme. 


22. tammikuuta alkavalla 30 päivän teho-ohjelma -kurssilla me Method Putkisto -ohjaajat kuljetamme sinua ohjelman läpi, ja oman harjoittelusi tukena on myös verkkokurssi. Me lupaamme viedä ja tsempata sinua eteenpäin. Sinun tehtävänäsi nyt on vain päättää. Klikkaa siis alta ja hyppää mukaamme!  


Ulla PesolaAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page