top of page
In English

Tuhoaako stressi kauneutesi?


Palautuminen kaunistaa ja kaunistuminen palauttaa Helsingin ja Tampereen Stockmannilla.


Tiesitkö, että stressi tuhoaa ulkonäön ja jäytää hiljaista työtään, jota eivät voiteet eivätkä normaalit kasvohoidotkaan korjaa. Kun keho ja mieli jumiutuvat, uupumiseen ei edes lepo aina auta. 


Stressi käsitteenä liitetään toimintakykyyn, selkäkipuhin, päänsärkyihin ja huonounisuuteen. Ajatus on varsin vikapainotteinen, mutta käännetäänpä katse toisin päin: entä jos kauneus palauttaakin? Olemme tutun kysymyksen äärellä: mitä kauneus on ja mistä kaikesta se rakentuu?


Jatkuva jännitys saattaa seurata mukana vuosia, jopa vuosikymmeniä. Kuinka monta kertaa olenkaan kuullut huokaisun “en edes tiennyt, että kaikki nämä vuodet olen jännittänyt kehoani”. Ulkoisesti näytämme terveiltä ja reippailta, vaikka jo kehon väärä linjaus synnyttää rasiteketjun, jota ei käskyllä pureta. 


On siis aika kääntää uupumus energiaksi ja kaunistua. Ratkaisuna ovat Method Putkisto Face Up ja Fire Up -ohjelmat, jotka yhdessä palauttavat sinut stressistä ja antavat kasvoillesi uuden keväisen hehkun. Näihin pääset tutustumaan Marjan kesäkursseilla Helsingin ja Tampereen Stockmannilla


Method Putkisto on keskittynyt kasvoharjoitteluun jo vuodesta 2000. Face Up on tieteeseen perustuva jokamiehen/-naisen käytännöllinen menetelmä, jolla voit itsenäisesti korjata pään ja ylävartalon asentoa, kohottaa kasvojasi ja poistaa kehosi jännityksiä. Menetelmä uppoaa tehokkaasti syviin neurologisiin kudoksiin.  


Uusin Method Putkisto -ohjelma on palautumisen ohjelma Fire Up. Keskeistä siinä ovat keskittymistä parantavat harjoitteet, jotka antavat voimaa ja helpottavat arkipäivän valintoja sekä ajan käyttöä. Aikaa ei suinkaan tarvitse hidastaa vaan rytmittää se paremmin. Se on taito, jota voi opetella.


Ottamalla käyttöön itseluottamuksen ja ryhdin aseet saat itseesi varmuutta. Näin kehität olemustasi, korostat parhaita puoliasi, tasapainotat ja muotoilet kasvosi, korostat erityispiirteitäsi ja luot persoonaasi istuvan tavan edustaa itseäsi. 


Samalla, kun peilistä katsovat raikkaat kasvot, tapahtuu muutakin: alaselkäkivut lievittyvät, uni paranee ja toimintakykyisyys lisääntyy. 


Hurraa kauneudelle, palautumiselle ja toisinpäin! 


Katso video: Kauneuden manifestiKaunistu ja palaudu kanssamme


Marja Klubin Avoimet ovet (online) maksuton tapahtuma su 7.4.2024 klo 18.00. Ilmoittaudu tästä >>


Lievitä stressiä ja kaunistu -  Keho, mieli & kasvot  -kesäkurssit 2024 Yhteistyössä Method Putkisto & Stockmann.

Helsingissä 15.8. - 29.8.2024

Tampereella 3.-5.9.2024

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires