top of page
In English

Sinäkö testaajaksi ja pioneeriksi? Ota upouusi palautumisen taidon ohjelma käyttöön!NYT pioneereille, sinulle joka haluat etujoukkoihin, tule vaikuttajaksi ja antamaan palautetta ohjelmani toimivuudesta! HAE MUKAAN TÄSTÄ.


Kuormitusta kestää kun sitä oppii lieventämään. Kun keho vapautuu ajatus lentää ja uuden oppiminen on helppoa.


Kenelle tämä ohjelma sopii?


Sinulle elämän kaaoksesta selviytyjälle, ruuhkavuosissa pyörijälle, arjen suorittajalle - tule ja testaa upouusi ohjelma kanssani! Se sopii sinulle joka haluat oppia taitoa elpyä. Se on sinulle, jolla ei ole varaa rypistyä, rutistua, riutua, ryytyä, rapistua tai ajatuksen puuroutua. On hyvä notkistua ja virkistyä kiireen keskellä.

Palautumisen taitoa tarvitaan - opettele taitoa

Nyt palautumisen taitoa harjoittamaan! Taitoa jota tarvitsemme nyt enemmän kuin koskaaan, jokaisena päivänä kaikkeen siihen, mitä teemme.


Poista palautumisen esteet

Tiesitkö, että ennen kuin palautuminen voi alkaa, keho tulee saattaa neutraaliin tilaan. Se on tila, jossa aivot alkavat tajuta, missä mennään ts. palautuminen ei ole mahdollista, elleivät aivot saa tarvittavaa signaalia sen käynnistymiseen.

Anna aivoille oikeita signaaleja ja keho palauttaa sinut!

‘’Kehomme on instrumentti elämälle. On aika herätä digiajan vaikutusten vakavuuteen. Normaali kuntoilu ei riitä korjaamaan sitä, mitä pitkäaikainen ja jatkuva stressi hermostollemme aiheuttaa.”

Ratkaisuna sinulle uusi 5 viikon PALAUDU-Fire Up ohjelma

Fire Up on suunniteltu 5 viikolle. Se tarjoaa uutta virtaa elämääsi ja työkalut oman energiasi säätelyyn.

Opi palautumaan ja kuinka ennaltaehkäistä väsymystä. Sisäistä 5 liikettä viikossa, yhteensä 5, viiden viikon aikana.


Mitä pioneerina toimiminen vaatii?


Ohjelmassa testaat Method Putkisto FIRE UP ohjelman. Odotamme sinulta palautetta siitä miten ohjelma toimi?Fire UP opettaa jatkuvan palautumisen taidon ja kohottaa arjen hyvinvointia roimasti.

Kenelle palautumisen "Fire Up" 5 viikon ohjelma sopii?


Tämä ohjelma on suunnattu jokaiselle normaalin arjen elämän iloa lisäämään.

Päivän ohjelma johdattelee sinut tuntemaan omaa kehoasi ja antaa sinulle työkalut palautumisen taitoon. 5 viikon aikana opit säätelemään kehoa ja mieltä sen mukaan, onko aika vaipua tyynteyteen vai virittäytyä toimintaan.


PALAUTUMISEN VALMENNUSTA METHOD PUTKISTO INSTITUUTISSA OPISKELEVAT KERTOVAT


‘’ Raameilla kestokykyä on yksi suosikeistani, ihan loistava harjoite, joka todella vahvistaa. Tein itse tästä sen version, jossa kädet tekevät ympyräliikettä, se on jotenkin ihanan hypnoottinen…’’

"On aivan uskomatonta miten näin pienet harjoitteet saavat aikaan niin suuren muutoksen mielialaani ja energiatasooni! Olen harjoitussession jälkeen usein lähes euforisessa tilassa ja pääähäni tulvii ideoita ja ajatuksia. Luovuus ja paineensietokyky ovat todella erinomaisia palautumisen tason indikaattoreita. Palautuneena asiat asettuvat oikeisiin mittasuhteisiinsa eikä mieli pyörittele ja suurentele turhaan asioita. Sen sijaan mieli pursuaa uusia orastavia ideoita ja suhtaudun vastoinkäymisiinkin luottavaisemmin.’’ - Marjaana

EI YKSIN UUPUNEENA - VAAN YHDESSÄ PIRTEÄNÄ!


Tehdään palautumisesta uudenaisen rutiini ja lisätään elämään iloa!


POHDINTAA: Vieläkö mietit? Oletko sinä vaikuttaja, testaaja ja pioneeri? Tule mukaan tästä!


JÄITKÖ POHTIMAAN?

Jos haluat kertoa taustastasi ja kysyä lisää, niin laita minulle postia marja.putkisto@methodputkisto.com.
Marja


Lue ja koe lisää palautumisesta ja sen taidosta

LUE - Kirjani PALAUDU 5 VIIKOSSA (Docendo/WSOY, 2023).

LIITY ETUJOUKKOIHIN PIONEERIKSI - Liity mukaamme 5 viikon FIRE UP -ohjelman pioneeriksi, katso KANSALAISHAKU, jossa pääset pioneerina aloittamaan ohjelman ja toteamaan sen vaikutukset elämääsi.

KOE KESÄKURSSILLA - Kansainvälinen kesäkurssi >>


OPI PALAUTUMISEN TAITOA JA HYÖDYNNÄ SITÄ AMMATISSASI Katso Palautumisen valmentaja -koulutus

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page