top of page
In English

Täällä toteutuu tulevaisuuden treenit, Marja Klubi


Klubissa saat jokaisena arkipäivänä Marjan online live-valmennusta lounas- ja ilta-aikaan. Niistä voit annostella ja koota itsellesi sopivan rutiinin, säätää sitä vaihtuvien tarpeiden mukaisesti ja halutessasi toistaa sitä, mikä sinulle kulloinkin on tärkeää.


Harjoittelu jopa kahdesti päivässä on elämys


Sessiot ovat lyhyitä, mutta vaikuttavia. Marja ohjaa sinut keveillä liikkeillä kehosi ytimeen ja voimaan. Vahvuutta ja liikkuvuutta ylläpidetään Marja Klubissa päivittäin.


Keho ei kertakaikkiaan ehdi väärään asentoon ja uudesta tavasta käyttää kehoa tulee sinulle tapa olla. Pian huomaat, että elämäsi laatu paranee.Vuoden jokaisella seitsemällä jaksolla on oma teemansa ja tavoitteensa. Jaksojen sijoitus ja pituus sekä painopisteet ja niiden intensiteetti ovat oleellinen osa tuloksellista harjoittelua.


Täällä tiede siirtyy käytäntöön ja sinulle taidoksi. Liikkeet/harjoitteet rakentavat loogista kokonaisuutta. Tulokset paranevat sitä mukaan kun oman kehosi tuntemus syvenee ja tekniikkasi paranee.


Klubin harjoittelussa ei ole oleellista yksittäiset harjoitteet tai jakso vaan se miten edellinen valmistaa sinua ja kehoasi seuraavaan.


Mikä on ainutlaatuista Marja Klubissa?


Marja kertoo: ”Body- ja face-harjoittelu nivoutuvat loogisesti toisiinsa ja vaikuttavat myös neurologisesti syvästi aivoihin. Harjoitusyhdistelmä järjestää ”liikeohjaamon” aivoissa uudelleen ja siksi aivosumut hälvenevät ja ote kehosi hallintaan kehittyy eri tavalla kuin perinteisissä harjoitteluissa.


Oheisohjelma kulkee bonuksena ydinohjelman rinnalla. Siihen kuuluvat ajatuksia herättävät audiot, ydinteemojen väliin sijoitetut lyhyet, tiettyihin ongelmiin kohdennetut täsmäkurssit sekä Marjan mestariluokat. Kukin näistä tarjoaa toisenlaisen elämyksen kuin rutiiniksi rakentuva viikko-ohjelma.


Marjan tarkka ohjauskieli syventää oppimista. Sen siivittämänä voit sulkea silmäsi ja uppoutua ohjaamaan itse itseäsi. Tällöin et kopio liikkeitä vaan hermotat kehoasi uudella tavalla, oppiminen siirtyy syvemmälle lihasmuistiin ja osa tuloksista muuttuu pysyviksi.


Tuntien alkuun on varattu aikaa keskustelulle, jolloin vaihdetaan ajatuksia muiden klubilaisten kanssa.


Harjoittelun tulokset rakentuvat rituaaleista ja päivittäisistä rutiineista. 20 min päivässä on jo 100 minuuttia viikossa.


Harjoittelu myötäilee vuodenaikoja ja valon määrää

 • Vuoden alussa - vauhditamme aineenvaihduntaa. Turhat turvotukset poistuvat, kiinteydyt ja virkistyt.

 • Alkukeväästä - keskitymme selkää ja keskivartaloa vahvistaviin liikkeisiin. Liikkuminen muuttuu helpoksi ja omassa kehossa on parempi olla.

 • Kevään sydämessä - lievitämme syvempää stressiä vatsahermoja rentouttaen ja samalla vatsalihaksia vahvistaen. Tällä jaksolla vartalon ääriviivat paranevat silminnähden.

 • Kesällä - keskitymme aistien tasapainottamiseen ja ketteryyteen. Olo ja mieli virkistyvät.

 • Loppukesällä - Solakoidumme, voimaannumme ja keräämme immuniteettia syksyä varten.

 • Syksyllä - vahvistamme alaselkää, lisäämme lonkkiin liikettä ja vartaloon voimaa ja notkistumme. Samalla heitämme pois turhat maneerit ja kohotamme itsemme parempaan ryhtiin.

 • Talvella - Rentoudumme ja nyt alkaa syväoppimisen jakso, jolloin itsetuntemus syvenee. Muotoilemme vartaloa Kuunsirppi-, Puolikuu- ja Täysikuu-hengityksillä.

 • Jouluna - loistamme ja säihkymme ja meditoimme mieleen tyyneyttä. 

FAKTAA

 • Rentous syventää oppimista.

 • Mitä paremmin tunnet kehosi sen itsevarmempi olet.

 • Vain säännöllisellä ja riittävän usein toistuvalla harjoittelulla saa tuloksia.

 • Kun kehon eri kudostasot alkavat toimia yhdessä, kehosta saa enemmän “tehoja ulos”.

 • Energia-aineenvaihdunnan vilkastuessa turvotukset poistuvat ja vartalo vetäytyy kuosiinsa ilman maitohappoja.

 • Stressin vähentyessä ruoka alkaa imeytyä ja turha ”puputus” jää pois, unen laatu paranee ja voimat palautuvat.

Loppuun - Suorittaminen uuvuttaa, luottamus omaan kehoon luo itsevarmuutta ja rauhoittaa.


Marjan sanoin


’’Kun kehosi päivittäinen huolto asettuu luontevasti elämäsi keskipisteeksi, olemme saavuttaneet sen, mistä Marja Klubissa on kysymys.’’


©Method Putkisto

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page